Autor |
Zpráva |
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
A to jedeš k mámě i s Justinem? Mohl by nám taky pomoct, vy dva a dvě opičky, to už je dobrá četa |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
kolysta napsal:
|
vaderka napsala:
|
jestli jsi doma, tak vidíš, jak to tam probíhá a jestli se od rána něco změnilo...třeba jestli už tam napustili vodu a neplavou tam ty naše kachničky...kdo ví, kde je jim konec
|
doma jsem a vidim, ze tam polozili nove betonove loze, do ktereho usadili nove obrubniky a odjeli
z toho usuzuji, ze to vysypou oblazky a bude vymalovano
ale treba se pletu
|
Provádění rozšíření kačírku okolo domu, tak aby když teče voda z chrličů nestříkalo bahno z bývalé trávy na fasádu.
To samé se bude dělat i u Ačka. |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Mno, to se domluvíte v pátek Já měl co dělat, abych mu vysvětlil, co že se to vlastně bude dít od šesti Ufff, náročné ... a ještě mu vysvětlovat, že v sobotu nakluše před barák a bude uklízet? No, nevím ... na takový výlet by asi jen tak nezapomněl Původně jsem měl v plánu s ním jen k mámě a jeho vypustit na prohlídku zámku v angličtině, což je min. na dvě hodiny a to je akorát na kafe a krátký drb s mámou a pak zase zpět do civilizace |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
Věk: 48
|
|
vaderka napsala:
|
vendy napsala:
|
vaderka napsala:
|
vendy napsala:
|
Jojo, doba je zlá. nejhorší je, že ti popeláři fakt neodvezou nic, co není v popelnicích!! A já se jim ani nedivím, to by mohli sbírat odpadky po celém NZM.
Jak říkám - myslím, že pokud se neobjeví zase velké kontejnery (které by měly být u popelnic), tak bude neskutečnej bordel všude! A zvláště bych bojovala za kontejner u těch popelnic u hl.silnice mezi D a E!!
|
To ale budeme muset asi řešit s výborem, ne?
|
Asi jo.
Takže: PaDaKu, prosímtě, co uděláme s tím odpadem?
|
PaDaK tady neni a nemluví s náma
|
to je hrozný, člověk chvilku vydělává peníze a už se na něj snáší ...
výbor D už kontejner objednal - ještě popíchnu telefonicky p. Kmocha... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
citace:
|
výbor D už kontejner objednal - ještě popíchnu telefonicky p. Kmocha...
|
Super, díky díky moc.. A kde ten kontejner bude umístěný? |
|
|
|
|
|
|
|
|
malina
Spolubydlící
Věk: 73
|
|
dnes jsem se podívala na aktuality Toulcova dvora a chystané zástavby Trojmezí http://www.toulcuvdvur.cz/trojmezi/aktuality.html mluví tam o přemostění Botiče přes ovocný sad. Pro nás by to asi znamenalo konec i s tím kouskem zeleně, který máme před domem. A to jsem se stěhovala s nadějí,že přírodní památka Meandry Botiče snad zůstane zachována. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Cože? Meandry Botiče přeci nesmějí nijak ohrozit, je to přírodní památka a ta by měla být zachována.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
vendy napsala:
|
Cože? Meandry Botiče přeci nesmějí nijak ohrozit, je to přírodní památka a ta by měla být zachována..
|
Takových památek už padlo , že je někde rezervace, to ještě neznamená že přes ní nepovede silnice, osobně si myslím, že okolní zelené uzemí pomalu padne vývoji, koneckonců naše domy -celé naše NZM produkuje mnoho dopravní záteže a v podstatě jsme jen nastartovali tento vývoj tak jaké pak ekologírování |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
No já nejsem žádný ekolog, chápu, že lidi taky musí někde bydlet a nakupovat, ale co je moc, to je příliš... Nechce se mi věřit tomu, že byto fakt zrušili a udělali místo Botiče silnici |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
vendy napsala:
|
No já nejsem žádný ekolog, chápu, že lidi taky musí někde bydlet a nakupovat, ale co je moc, to je příliš... Nechce se mi věřit tomu, že byto fakt zrušili a udělali místo Botiče silnici
|
Ale nikdo přece nemyslí postavit silnici místo botiče, jde spíš o nějaký most či estakádu...ale to myslím tak nejdřív za 10 let jestli na to budou peníze někde |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
No je fakt, že pokud zrealizují to metro, tak to asi bude nutnost
Ale víte jak je to s tím metrem |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
vendy napsala:
|
citace:
|
|
Super, díky díky moc.. A kde ten kontejner bude umístěný?
|
Kontejner dnes objednali, měl by dorazit do pár dní (možná zítra), dají mi vědět...umístění - asi do Mikanovy před D - je to blízko ostatním kontejnerům... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
Věk: 55
|
|
vendy napsala:
|
citace:
|
|
Super, díky díky moc.. A kde ten kontejner bude umístěný?
|
Ať ho dají na místo, kde nyní parkuje auto hlídačů. Stejně jsou tu na prd, tak jim uděláme něco pro zdraví. Alespoň se projdou, protáhnou svaly z toho věčného sezení a dojdou si pro auto o 10m dál. Velký kontejner by byl tedy vedle normálních popelnic a to už snad i ty nejnatvrdlejší tupky pochopí co kam mají dát. Jestli ne, tak už vážně nevím...
A propo, nevíte kdo uklidil ten bordel u celé jungle (B-E)? Ještě minulý týden se tam válelo kde co. Ač mně to rvalo žíly, čekala jsem, jak tam ten ulítaný bordel od popelnic dlouho vydrží. A najednou kouzlo a vše uklizeno... ... že by KOP, tomu snad ani nechci věřit |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomandl16
Host
|
|
Jestli to nahodou nesouvisi s tou novou pripojkou na Pracskou pred domem
C. Nevi nekdo kdy to ma byt hotove? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
citace:
|
Ať ho dají na místo, kde nyní parkuje auto hlídačů. Stejně jsou tu na prd, tak jim uděláme něco pro zdraví. Alespoň se projdou, protáhnou svaly z toho věčného sezení a dojdou si pro auto o 10m dál. Velký kontejner by byl tedy vedle normálních popelnic a to už snad i ty nejnatvrdlejší tupky pochopí co kam mají dát. Jestli ne, tak už vážně nevím...
A propo, nevíte kdo uklidil ten bordel u celé jungle (B-E)? Ještě minulý týden se tam válelo kde co. Ač mně to rvalo žíly, čekala jsem, jak tam ten ulítaný bordel od popelnic dlouho vydrží. A najednou kouzlo a vše uklizeno... ... že by KOP, tomu snad ani nechci věřit
|
Kde myslíš ? Takový ten "pás zeleně"?
Mimochodem, včera když ode mě odcházel Tom, viděli jsme kolem popelnic uklízet dělníky!! Asi jim nějaký bordel ze stavby zabloudil ze stavby a nějaký asi stavbyvedoucí je tam dirigoval |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
No ale dneska ráno byl opět u popelnic neskutečnej čurbes. Někdo si domů pořídil celý domácí kino i s plazmovkou a krabice se pěkně válely u popelnic a ty byly prázdný |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
To už je tam druhý den
Proto stejně jako Faleza bych navrhovala umístit ten kontejner právě k těm popelnicím mezi D a E - jeto nejfrekventovannější místo. Každý den z okna několikrát vidím, jak někdo jede autem, zastaví u těch popelnic a vyhodí tam odpadky, případně právě takovéhle krabice |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Já to taky tak dělám, zastavím autem a vyhodim odpadky. Ale vyhodim je do popelnic |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
To Vaderka: Já taky Odpoadky vynáším většinou tak, že si je hodím do auta a potom si u popelnic přibrzdím a šup tam s nimi
Jinak krabici od TV mám ještě doma - vyhodím dnes po další fázi úklidu Doufám, že už bude kam ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
ThomasPRG napsal:
|
To Vaderka: Já taky Odpoadky vynáším většinou tak, že si je hodím do auta a potom si u popelnic přibrzdím a šup tam s nimi
Jinak krabici od TV mám ještě doma - vyhodím dnes po další fázi úklidu Doufám, že už bude kam ...
|
Jo přesně tak to děláme i my, ještě by to chtělo vykoumat, jak je vyhodit z auta, aniž by člověk vystupoval. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
vaderka napsala:
|
ThomasPRG napsal:
|
Jinak krabici od TV mám ještě doma - vyhodím dnes po další fázi úklidu Doufám, že už bude kam ...
|
Jo přesně tak to děláme i my, ještě by to chtělo vykoumat, jak je vyhodit z auta, aniž by člověk vystupoval.
|
Mrknu se do článků od CG, zda to nenabízejí jako nadstandardní službu pro obyvatele NZM a my jí nevyužíváme Mohl by u popelnic stát nějaký pikolík a přebírat odpadky ... Mno, ale jestli ono by nebylo jednodušší je nechávat rovnou za dvěřmi bytu a netahat se s nimi až do auta -D |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
ThomasPRG napsal:
|
vaderka napsala:
|
ThomasPRG napsal:
|
|
Jo přesně tak to děláme i my, ještě by to chtělo vykoumat, jak je vyhodit z auta, aniž by člověk vystupoval.
|
Mrknu se do článků od CG, zda to nenabízejí jako nadstandardní službu pro obyvatele NZM a my jí nevyužíváme Mohl by u popelnic stát nějaký pikolík a přebírat odpadky ... Mno, ale jestli ono by nebylo jednodušší je nechávat rovnou za dvěřmi bytu a netahat se s nimi až do auta -D
|
No to není špatnej nápad, pikolík u poplenice...a ještě by mohl dávat takhle po ránu, když jedu do worku, kávičku a nějakou ňamku k tomu |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
To je naprosto dokonalý nápad! Nicméně žijeme teprve v 21. století, a to bychom toho chtěli asi moc ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Už zase nějak utíkáme od tématu, raději si to necháme na pátek ještě bychom dostali vynadáno |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vendy napsala:
|
Proto stejně jako Faleza bych navrhovala umístit ten kontejner právě k těm popelnicím mezi D a E - jeto nejfrekventovannější místo.
|
Kontejner byl prave pristaven. Je sice o neco malo mensi, nez ty predesle, ale JE to velkoobjemovy kontejner.
Uklid muze zacit |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
aaa, naše hlídka podává vždy čerství informace přímo z místa činu |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
a byl umístěn tam mezi D a E, jak je ten největší čurbes?? Díky díky
Thomasi, můžeš jít vyhodit krabici od televize |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vendy napsala:
|
a byl umístěn tam mezi D a E, jak je ten největší čurbes??
|
stoji na park. stani primo pred Deckem, tedy me pod okny
stal tam vzdy, osobne to povazuji za dobre misto, neb nikomu neprekazi |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
.. ovšem pochybuju, že tam kdokoliv např. z Ečka něco ponese - tedy jestli je to tam kde myslím. Je to sice po ruce pro Dčko, ale pro Ečko moc ne |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Výbor Cčka dohodnul s uklízecí firmou. že bude uklízet i krabice naházené kolem našich popelnic. Sice jen tou nejjednodužší metodou rozřezat a nacpat dovnitř, ale alespoň to nebude lítat všude kolem. Zatím na tři měsíce. Pak snad už budou lidi v Dčku nastěhovaní a nebudou se u nás válet kartony.
Jinak jak psal MKDD, ty výkopy kolem baráku jsou rozšiřování kamínků. u D,E už se Cg poučil a udělal je větší. U nás to stékající voda úplně zničila trávu a ušpinila fasádu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|