Autor |
Zpráva |
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
Pravda, trochu jsme odbočili. No hezky vám to posekali, já jsem si toho včera všimla, když jsem přesazovala na terase cypřiš
Nevím, jestli se tohle téma nehodí jinam - ale minulý týden byly odstraněny kontejnery na velký odpad, aspoň tedy ten v Kamelově před E, a od té doby se hromadí velký i menší odpad u popelnic a podle toho to zase vypadá i na trávníčku. Kdo nechal odstranit ty kontejnery, nevíte to někdo? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
Věk: 48
|
|
No, dneska jsem jela do práce a to co bylo u popelnic, hrůza. Musela jsem odpadky vyhodit do popelnic Ečka |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
vaderka napsala:
|
No, dneska jsem jela do práce a to co bylo u popelnic, hrůza. Musela jsem odpadky vyhodit do popelnic Ečka
|
Já jsem to tady psala na jiném místě, že ve chvíli, kdy se odstraní ty kontejnery dřív jak v létě, takto to bude kolem popelnic jako na smetišti
To mu říkám šetření na nesprávném místě, vím, že ty kontejnery něco stojí a odpadky tam vyhazují i lidi z cizích domů, ale na druhou stranu - myslím, že mnohem horší je to, že je všude bordel a od těch popelnic to možná ani nikdo neodveze |
|
|
|
Naposledy upravil vendy dne 3.4.2007, 07:25, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
U těch poplnic bylo odpadu, jak do půlky kontejneru. Jenže, kam s tím, když kontejnery nejsou? Pak to bude zase všude na tráve a můžeme to řešit stále dokola |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
vaderka napsala:
|
U těch poplnic bylo odpadu, jak do půlky kontejneru. Jenže, kam s tím, když kontejnery nejsou? Pak to bude zase všude na tráve a můžeme to řešit stále dokola
|
No právě! Já teda nevím, kdy a jak čosto odvážejí popelnice, ale jestli to tam bude neodvezené ještě dnes, tak zítra budou popelnice zavalené |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
Věk: 55
|
|
vendy napsala:
|
vaderka napsala:
|
U těch poplnic bylo odpadu, jak do půlky kontejneru. Jenže, kam s tím, když kontejnery nejsou? Pak to bude zase všude na tráve a můžeme to řešit stále dokola
|
No právě! Já teda nevím, kdy a jak čosto odvážejí popelnice, ale jestli to tam bude neodvezené ještě dnes, tak zítra budou popelnice zavalené
|
Jsme opět u problému bordelu vedle popelnic.
Včera jsem ráno dorazil domů a koukám popelnice prázdný, vyvezený a vedle zas hromada kartonů.Proboha lidi!!!To ty krabice neumíte alespoň rozřezat a kusem špagátu svázat ať to nelítá po celým NZM??? |
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Faleza napsal(a):
|
vendy napsala:
|
vaderka napsala:
|
|
No právě! Já teda nevím, kdy a jak čosto odvážejí popelnice, ale jestli to tam bude neodvezené ještě dnes, tak zítra budou popelnice zavalené
|
Jsme opět u problému bordelu vedle popelnic.
Včera jsem ráno dorazil domů a koukám popelnice prázdný, vyvezený a vedle zas hromada kartonů.Proboha lidi!!!To ty krabice neumíte alespoň rozřezat a kusem špagátu svázat ať to nelítá po celým NZM???
|
Já už nevim, jak to těm lidem víc vysvětlit. Obrovskejma písmenkama to mají všude na nástěnkách a stejně je tam stále čurbes. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Jojo, doba je zlá. nejhorší je, že ti popeláři fakt neodvezou nic, co není v popelnicích!! A já se jim ani nedivím, to by mohli sbírat odpadky po celém NZM.
Jak říkám - myslím, že pokud se neobjeví zase velké kontejnery (které by měly být u popelnic), tak bude neskutečnej bordel všude! A zvláště bych bojovala za kontejner u těch popelnic u hl.silnice mezi D a E!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
vendy napsala:
|
Jojo, doba je zlá. nejhorší je, že ti popeláři fakt neodvezou nic, co není v popelnicích!! A já se jim ani nedivím, to by mohli sbírat odpadky po celém NZM.
Jak říkám - myslím, že pokud se neobjeví zase velké kontejnery (které by měly být u popelnic), tak bude neskutečnej bordel všude! A zvláště bych bojovala za kontejner u těch popelnic u hl.silnice mezi D a E!!
|
To ale budeme muset asi řešit s výborem, ne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
vaderka napsala:
|
vendy napsala:
|
Jak říkám - myslím, že pokud se neobjeví zase velké kontejnery (které by měly být u popelnic), tak bude neskutečnej bordel všude! A zvláště bych bojovala za kontejner u těch popelnic u hl.silnice mezi D a E!!
|
To ale budeme muset asi řešit s výborem, ne?
|
Asi jo.
Takže: PaDaKu, prosímtě, co uděláme s tím odpadem? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
vendy napsala:
|
vaderka napsala:
|
vendy napsala:
|
|
To ale budeme muset asi řešit s výborem, ne?
|
Asi jo.
Takže: PaDaKu, prosímtě, co uděláme s tím odpadem?
|
PaDaK tady neni a nemluví s náma |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
vendy napsala:
|
|
Tady teď nemůžeme vubec mluvit o popelářích.Ti svojí práci dělají.Jde o nás.V těch velkých kontejnerech jsou z 90% celé krabice od nábytku, lednic atd.Vešlo by se toho tam víc nebýt pohodlnosti některých jedinců. |
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Faleza napsal(a):
|
vendy napsala:
|
|
Tady teď nemůžeme vubec mluvit o popelářích.Ti svojí práci dělají.Jde o nás.V těch velkých kontejnerech jsou z 90% celé krabice od nábytku, lednic atd.Vešlo by se toho tam víc nebýt pohodlnosti některých jedinců.
|
Které kontejnery myslíš? ty normální popelnice? Ze začátku s nima byl problém, ale pak se lidi myslím jakž takž naučili házet odpadky do těch velkých kontejnerů, jak byl např. 1 z nich před Ečkem. Ale právě ten zmizel, proto jsou přeplněné popelnice.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
vendy napsala:
|
Faleza napsal(a):
|
vendy napsala:
|
|
Tady teď nemůžeme vubec mluvit o popelářích.Ti svojí práci dělají.Jde o nás.V těch velkých kontejnerech jsou z 90% celé krabice od nábytku, lednic atd.Vešlo by se toho tam víc nebýt pohodlnosti některých jedinců.
|
Které kontejnery myslíš? ty normální popelnice? Ze začátku s nima byl problém, ale pak se lidi myslím jakž takž naučili házet odpadky do těch velkých kontejnerů, jak byl např. 1 z nich před Ečkem. Ale právě ten zmizel, proto jsou přeplněné popelnice..
|
Myslel jsem ty velkokapacitní kontejnery.O normálních popelnících ani nemluvě.Tam kartony nepatří vůbec.To jsou popelnice na směsný odpad. |
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Aha aha. Já jsem to nejdřív špatně pochopila |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
Faleza napsal(a):
|
Myslel jsem ty velkokapacitní kontejnery.O normálních popelnících ani nemluvě.Tam kartony nepatří vůbec.To jsou popelnice na směsný odpad.
|
vybor D a E se dohodli a Vaclav prave pozadal KOP o pristaveni velkoobjemoveho kontejneru
takze jestli to stihnou do vikendu, coz by mohli, muzeme si v sobotu dopo udelat brigadicku a trosku to tady uklidit
ono nam to asi vsem prospeje - i opicky se musi vencit |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
No to je prima nápad, všichni z naší DE tour půjdou hezky ráno i s opičkama uklízet naše krásné okolí a hned nám bude líp. Zabijeme dvě mouchy jednou ranou- vyvětráme opičky a ještě si tady uklidíme |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
otazka na obyvatele domu C
copak Vam to buduji?
vodni prikop? |
dum C.JPG |
Komentář: |
|
Velikost: |
470.89 kB |
Zobrazeno: |
242 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
kolysta napsal:
|
copak Vam to buduji?
vodni prikop?
|
Už jsem na to taky ráno koukal, ale jsi rychlejší...
No s těma opičkama v sobotu je to dobrý nápad.TEĎ.V sobotu ráno na to budeme mít asi jiný názor, ale určo souhlas.Bude sranda. |
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
No to teda, haha, mám pocit, že v pátek se sice všichni dohodneme, a v sobotu zůstaneme i s opičkama doma, haha.
Hele, třeba dělají umělý potůček do rybníčku, aby tam kachničky trefily |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
kolysta napsal:
|
copak Vam to buduji?
vodni prikop?
|
... jo, ale ještě to není hotový ... příští tejden maj ještě dodělat padací most ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
dcom napsal:
|
kolysta napsal:
|
copak Vam to buduji?
vodni prikop?
|
... jo, ale ještě to není hotový ... příští tejden maj ještě dodělat padací most ...
|
podle toho jak to vypada, si myslim, ze to je rozsireni oblazkoveho oblozeni domu i pod balkony vycnivajici nad travnik
nebo se pletu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
kolysta napsal:
|
dcom napsal:
|
kolysta napsal:
|
copak Vam to buduji?
vodni prikop?
|
... jo, ale ještě to není hotový ... příští tejden maj ještě dodělat padací most ...
|
podle toho jak to vypada, si myslim, ze to je rozsireni oblazkoveho oblozeni domu i pod balkony vycnivajici nad travnik
nebo se pletu?
|
jestli jsi doma, tak vidíš, jak to tam probíhá a jestli se od rána něco změnilo...třeba jestli už tam napustili vodu a neplavou tam ty naše kachničky...kdo ví, kde je jim konec |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Podle mě to spíš vypadá na nový záhonek z důvodu, aby lidi nechodili po trávníku |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Necháme se překvapit, večer až půjdu z worku, tak se na to podívám a nebo nám třeba kolysta dodá zatím nějaký nový foto |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vaderka napsala:
|
jestli jsi doma, tak vidíš, jak to tam probíhá a jestli se od rána něco změnilo...třeba jestli už tam napustili vodu a neplavou tam ty naše kachničky...kdo ví, kde je jim konec
|
doma jsem a vidim, ze tam polozili nove betonove loze, do ktereho usadili nove obrubniky a odjeli
z toho usuzuji, ze to vysypou oblazky a bude vymalovano
ale treba se pletu |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Aha, podle té fotky to vypadá, že tam hodlají dělat trávník nebo něco..
Btw, co se týče té kaluže mezi D a E - jak to vypadá? Oni totiž vybagrovali nebo rozkopali jen kousek, ale tu hlavní kaluž, která tu někde byla vyfocená úplně nechali bez povšimnutí.. kdyby místo oblázků odstraňovali co mají. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
oni už tam něco bagrovali? já nic neviděla |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Já se brigády nezúčastním, protože musím jet v sobotu k mámě, takže to ani v ten pátek nebudu přehánět ... ještě bych si trhnul ostudu A doufám, že opička bude v klídku spinkat a ani o sobě nedá nic znát ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Já se brigády nezúčastním, protože musím jet v sobotu k mámě, takže to ani v ten pátek nebudu přehánět ... ještě bych si trhnul ostudu A doufám, že opička bude v klídku spinkat a ani o sobě nedá nic znát ...
|
To záleží na tom, jak moc si tu opičku v pátek vykrmíš
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|