Autor |
Zpráva |
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
kolysta napsal:
|
koukam, ze se nam toto tema ubira uplne jinym smerem, nez bylo zamysleno
takze sem vkladam fotku o tom, jak nam CG nechal posekat travnicek
pry na naklady CG jeste jednou a pak si to musime zaridit sami
|
Mame vyjadreni CG ohledne udrzby zelene v nasi lokalite:
"V souladu s Smlouvou o dílo č. TI-013/06, jenž byla dne 17.3.2006 uzavřena s firmou COLUTEA spol. s r.o., zajišťuje údržbu zeleně, sečení osetého trávníku a zalévání keřů a stromů po celou dobu záruky (tj. 24 měsíců) zhotovitel, tedy výše uvedená firma a veškeré náklady spojené s touto údržbou jdou v plné výši k tíži naší společnosti.
Četnost sečení trávníku byla ve smlouvě o dílo stanovena 7 x ročně, přičemž realizaci plnění si stanoví sám zhotovitel, a to na základě vlastního odborného vyhodnocení potřeby zahájení prací s přihlédnutím ke stavu trávníku, aktuálnímu počasí a dalším okolnostem.
V případě, že společenství projevilo zájem o provádění sečení trávníku v kratších časových intervalech (tedy nad rámec četnosti stanovené dle smlouvy o dílo), je pravděpodobně možné objednat tyto práce u K.O.P. (náklady s tím spojené by si již v plné výši hradilo společenství), avšak naše společnost již do těchto záležitostí logicky zasahovat nebude."
Tolik citat.
Seceni travy 7x za rok mi prijde malo, to je jednou mesicne.
Ten travnik je novy a jestli parkat zaprsi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
Tak nam prave odvezli plny velkoobjemovy kontejner na odpad a pristavili novy.
Ani jsem necekal ze budou tak akcni |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
Věk: 55
|
|
...tak tohle určitě není z NZM!!!!
Takže sice "akčně" přivezli kontejner, ale ještě "akčněji" ho soudruzi z okolních sídlišť naplnili!!!!! |
IMG_0058.gif |
Komentář: |
|
Velikost: |
104.67 kB |
Zobrazeno: |
449 krát |
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Faleza napsal(a):
|
...tak tohle určitě není z NZM!!!!
Takže sice "akčně" přivezli kontejner, ale ještě "akčněji" ho soudruzi z okolních sídlišť naplnili!!!!!
|
... nj, soudruzi a soudružky z okolních sídlišť nám ho takhle naplňovali půl roku před Céčkem, takže ho nakonec výbor zrušil ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
Věk: 48
|
|
Bohužel ho potřebuje i spousta lidí z NZM. To je ověřeno - minulý týden tu kontejner pár dní nebyl a okamžitě se u popelnic začaly kupit hromady bordelu. Takže se s tím asi se nedá nic dělat. Leda na pachatele povykovat z okna, pokud je někdo uvidí při činu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dtrcka
Kolemjdoucí
|
|
Dneska jsem přemýšlel co to tu partička kopáčů kope okolo domů za příkop nevíte někdo?
Btw. všimli jste si jak se propadá trávník a chodník na rohu D? |
|
|
|
_________________ Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Na roh déčka už jsem se ptala, je tam jen bahno. Někdo tady psal, že už se tam zasela tráva, ale nevypadá to tak |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
dtrcka napsal(a):
|
Dneska jsem přemýšlel co to tu partička kopáčů kope okolo domů za příkop nevíte někdo?
Btw. všimli jste si jak se propadá trávník a chodník na rohu D?
|
Okolo domu "A" probíhá rozšížení kačítku, tak aby voda z chrličů nestříkal na trávu/hlínu a poté na fasádu. |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
vaclav.vesely napsal:
|
Bohužel ho potřebuje i spousta lidí z NZM. To je ověřeno - minulý týden tu kontejner pár dní nebyl a okamžitě se u popelnic začaly kupit hromady bordelu. Takže se s tím asi se nedá nic dělat. Leda na pachatele povykovat z okna, pokud je někdo uvidí při činu.
|
Otázka ovšem je zda tu kupy bordelu taky nebyly ze sídlíště |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
No, myslím, že to domácí kino a plazma, od kterých se válely krabice kolem popelnic bylo z NZM
Ono je něco jiného, že do toho kontejneru hodí někdo takovéhle dveře a něco jiného je krabice od evidentně nové věci do bytu |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Dneska ráno jsem na ty dveře koukala jak blázen, to je hustý
Třeba měl někdo tyhle dveře v novém bytečku a teď už se zmohl na lepčejší |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
vaderka napsala:
|
Dneska ráno jsem na ty dveře koukala jak blázen, to je hustý
Třeba měl někdo tyhle dveře v novém bytečku a teď už se zmohl na lepčejší
|
Řekla bych, že to jsou jasné panelákovky, ale ....kdo ví.
Pokud to tam hází lidi z NZM, tak to problém není, ale už se stalo, že jsme viděli auto, jak u nás vyhodili bordel a pak jeli mimo NZM. Bohužel jsme nestačili reagovat a řvát z okna ach jo.... musíme to ještě chvíli vydržet, než se nastěhují ještě další človíčkové do Ečka. ..... a následně se příští rok budou stěhovat G a další písmena....a bude to tu zase.... vždyť bychom se určitě jinak nudili... |
|
|
|
|
|
Lu
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Faleza napsal(a):
|
a následně se příští rok budou stěhovat G a další písmena....a bude to tu zase.... vždyť bychom se určitě jinak nudili...
|
ne pristi rok, prosim nestras nas, domy G a F maji byt hotovy v srpnu, domy budou hotovy dokonce drive diky mirne zime, tak bychom snad do Vanoc mohli bydlet |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Já si taky myslim, že to jsou jasný panelákovky a pěknýýýý
Ty další písmena ale budou už mít svůj kontejner, ne? Ale budou to asi řešit taky, protože se obávám, že toho stále bude někdo jinej zneužívat... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bára
Host
|
|
Lu napsala:
|
Faleza napsal(a):
|
a následně se příští rok budou stěhovat G a další písmena....a bude to tu zase.... vždyť bychom se určitě jinak nudili...
|
ne pristi rok, prosim nestras nas, domy G a F maji byt hotovy v srpnu, domy budou hotovy dokonce drive diky mirne zime, tak bychom snad do Vanoc mohli bydlet
|
Já doufám že to vyjde dříve...počítam stěhování tak na listopad....doufám že nejsem moc naivní... Kdyžtak mě vyveďte z omylu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Bára napsala:
|
Lu napsala:
|
Faleza napsal(a):
|
|
ne pristi rok, prosim nestras nas, domy G a F maji byt hotovy v srpnu, domy budou hotovy dokonce drive diky mirne zime, tak bychom snad do Vanoc mohli bydlet
|
Já doufám že to vyjde dříve...počítam stěhování tak na listopad....doufám že nejsem moc naivní... Kdyžtak mě vyveďte z omylu...
|
no tak ja sa tam nastahujem hned ako mi ho predaju a to snad nebude az v novembri, ked su dokonca v predstihu...
ale uz sme tu zas offtopic |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
No, jsou to klasické panelákové dveře.. Vzhledem k tomu, že jak jsem koukala, tak mění okna nebo zapteplují ten barák naproti džungli, tak se obávám, že to bude odtamtud, že si někdo řekl, že když už rekonstrukce baráku, tak i bytu
Já jsem to spíš myslela tak, že od chvíle, co se vrátil kontejner, už kolem popelnic nejsou kartony od plazmy a domácích kin a lednic atd, což je pozitivní, neb je tu jistý náznak toho, že všichni z NZM nejsou prasata
Mimochodem, nevíte náhodou někdo, jestli to, co vytvořili mezi D a E - ten pruh kamínků, pod který dali nějaký husí krk, má být jako to odstranění našeho "rybníčku" ? Jen že ten "drenážní" pruh, jak to nazvali, nesahá totiž až k té kaluži... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
vendy napsala:
|
No, jsou to klasické panelákové dveře.. Vzhledem k tomu, že jak jsem koukala, tak mění okna nebo zapteplují ten barák naproti džungli, tak se obávám, že to bude odtamtud, že si někdo řekl, že když už rekonstrukce baráku, tak i bytu
Já jsem to spíš myslela tak, že od chvíle, co se vrátil kontejner, už kolem popelnic nejsou kartony od plazmy a domácích kin a lednic atd, což je pozitivní, neb je tu jistý náznak toho, že všichni z NZM nejsou prasata
Mimochodem, nevíte náhodou někdo, jestli to, co vytvořili mezi D a E - ten pruh kamínků, pod který dali nějaký husí krk, má být jako to odstranění našeho "rybníčku" ? Jen že ten "drenážní" pruh, jak to nazvali, nesahá totiž až k té kaluži...
|
Ahojky, taky jsem si toho všiml.Navíc drenáž končí opět ještě nad garážema takže uvidíme jestli to bude vůbec něco platné... |
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
Lu napsala:
|
Faleza napsal(a):
|
|
|
taky to vidím na vánoce v novém...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
Tak nám konečně začali dělat výjezd do Práčské... |
101-0109_IMG.gif |
Komentář: |
|
Velikost: |
167.4 kB |
Zobrazeno: |
396 krát |
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
Faleza napsal(a):
|
Tak nám konečně začali dělat výjezd do Práčské...
|
hmm ... akorát by mě zajímalo, kdy konečně odklidí ty popelnice ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
dcom napsal:
|
Faleza napsal(a):
|
|
hmm ... akorát by mě zajímalo, kdy konečně odklidí ty popelnice ...
|
hmmm.. a taky by mě zajímalo, kam ty popelnice dají místo tohohle stanoviště |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
vendy napsala:
|
dcom napsal:
|
Faleza napsal(a):
|
|
hmm ... akorát by mě zajímalo, kdy konečně odklidí ty popelnice ...
|
hmmm.. a taky by mě zajímalo, kam ty popelnice dají místo tohohle stanoviště
|
... to mi je celkem jedno ... hlavně ať už je nemám pod woknem ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Hmm.. podle mapky z CG má být jedno z umístní kontejnéru právě ve výjezdu na Pračskou.. tak se moc netěš |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
lenkaii napsala:
|
Hmm.. podle mapky z CG má být jedno z umístní kontejnéru právě ve výjezdu na Pračskou.. tak se moc netěš
|
hehe ... ja vím, koukal jsem na ní, ale to je otázka kdo ví jestli tu nakonec tolik popelnic bude ... ale každopádně tyhle by teď měli odlifrovat někam k déčku nebo kam ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
citace:
|
... to mi je celkem jedno ... hlavně ať už je nemám pod woknem ...
|
Tak to mě by to být tebou jedno nebylo. Já sice taky z okna vidím na popelnice, ale vadí mi to rozhodně mnohem míň než ten bordel, co je všude kolem ve chvíli, kdy jsou popelnice plné
Takže být tebou, tak se spíš děsím toho, jestli lidi co jsou zvyklí tam vyhazovat odpadky ti to nezačnou hromadit pod okny
Tomu bych já osobně říkala průser, ne tomu, že z okna vidíš na popelnice |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
vendy napsala:
|
citace:
|
... to mi je celkem jedno ... hlavně ať už je nemám pod woknem ...
|
Tak to mě by to být tebou jedno nebylo. Já sice taky z okna vidím na popelnice, ale vadí mi to rozhodně mnohem míň než ten bordel, co je všude kolem ve chvíli, kdy jsou popelnice plné
Takže být tebou, tak se spíš děsím toho, jestli lidi co jsou zvyklí tam vyhazovat odpadky ti to nezačnou hromadit pod okny
Tomu bych já osobně říkala průser, ne tomu, že z okna vidíš na popelnice
|
... no to zas doufám ne, ale kdyby to náhodou nějaký prase napadlo, tak bych musel zakročit ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
No, my jsme se snažili s lidma z D a E tak, že to nakonec dopadá tak, že co si neuklidíme, tak tam pořádek není Protože to bys musel stát u těch popelnic se samopalem.
Bohužel lidi jsou neskutečný prasata a až se ti bude někdy zdát, že tě štvou popelnice pod okny, podívej se k popelnicím co jsou mezi E a D, hned kousek za kruháčem. To jsou totiž ty nejfrekventovanější popelnice v celé lokalitě, každý když ráno odjíždí z domova, tak vezme odpadky a cestou je vyhodí do těhle popelnic. Nic proti tomu nenamítám,. jen kdyby ty popelnice nebyly neustále přecpané a hlavně kdyby lidi házeli ty opdpadky do nich, nikoliv vedle
Proto mi připadají tvoje stesky nad popelnicema poněkud legrační - co my bychom dali za to, kdyby bylo na tom stanovišti mezi D a E popelnic víc, aby tam furt nebyl bordel jak na smetišti.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
vendy napsala:
|
Proto mi připadají tvoje stesky nad popelnicema poněkud legrační ...
|
... no ono není moc příjemný poslouchat jak tam každou chvíli někdo hází flašky - je to slyšet i přes zavřený okno ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|