Autor |
Zpráva |
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
dcom napsal:
|
vendy napsala:
|
Proto mi připadají tvoje stesky nad popelnicema poněkud legrační ...
|
... no ono není moc příjemný poslouchat jak tam každou chvíli někdo hází flašky - je to slyšet i přes zavřený okno ...
|
Aha - tak to teda naprosto chápu. A doufám, že nám ty popelnice neodlifrujou mezi E a D, což se ovšem stejně asi časem stane
Ono třídění je dobrá věc, ale když ti někdo třídí flašky pod oknama do kontejneru, tak to je teda docela blbý |
|
|
|
Naposledy upravil vendy dne 19.4.2007, 10:12, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
vendy napsala:
|
dcom napsal:
|
vendy napsala:
|
Proto mi připadají tvoje stesky nad popelnicema poněkud legrační ...
|
... no ono není moc příjemný poslouchat jak tam každou chvíli někdo hází flašky - je to slyšet i přes zavřený okno ...
|
Aha - tak to teda naprosto chápu. A doufám, že nám ty popelnice neodlifrujou mezi E a D, což se ovšem stejně asi časem stane
Ono třídění je dobrá věc, ale když ti někdo třídíé flašky pod oknama do kontejneru, tak to je teda docela blbý
|
... jj, přesně tak ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
vendy napsala:
|
dcom napsal:
|
Faleza napsal(a):
|
Tak nám konečně začali dělat výjezd do Práčské...
|
hmm ... akorát by mě zajímalo, kdy konečně odklidí ty popelnice ...
|
hmmm.. a taky by mě zajímalo, kam ty popelnice dají místo tohohle stanoviště
|
Dnes mi psal clovek z MU, ze kontejnery na trideny odpad budou presunuty do konce dubna pod dum D, kde je pro ne pripravene stani - u vyjezdu z garazi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Jojo, podle mapky to sedí |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
Věk: 48
|
|
Tak to doufám, že až bude tříděný odpad u našeho výjezdu z garáže, že nebude problém vyjet. Protože když tak na to někdy koukám, jak se to kolikrát válí kolem těch popelnic, tak se obávám toho, že bude u výjezdu z garáže D pěknej čurbes |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
|
|
Tak jsem si všiml, že po trávníků mezi domy D a E pobíhá nějaká paní a sbírá odpadky, kterých se tam v posledním týdnu opět hojně urodilo. Sám jsem se k tomu již několik dní chystal, jen se nikdy nedostavil dostatečný impulz abych s tím začal - až jsem uviděl tu paní. Tak jsem vzal pytel a rukavice, přeskočil zídku své terasy (jedna z výhod bydlení v přízemí) a šel jsem jí pomoci.
Předpokládal jsem, že je to obyvatelka domu D či E, která již nemohla vydržet pohled ze svých oken na nepořádek mezi domy. Jaké však bylo mé překvapení když jsem zjistil, že bydlí až v domě A. Prý na někoho čekala, měla několik minut čas a než aby jen zevlovala, raději stráví čas užitečně - úklidem nepořádku na "cizím" trávníku.
Před tou paní, na jejíž jméno jsem se bohužel nestihl zeptat, mi nezbývá, než hluboce smeknout. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
vaclav.vesely napsal:
|
Tak jsem si všiml, že po trávníků mezi domy D a E pobíhá nějaká paní a sbírá odpadky, kterých se tam v posledním týdnu opět hojně urodilo. Sám jsem se k tomu již několik dní chystal, jen se nikdy nedostavil dostatečný impulz abych s tím začal - až jsem uviděl tu paní. Tak jsem vzal pytel a rukavice, přeskočil zídku své terasy (jedna z výhod bydlení v přízemí) a šel jsem jí pomoci.
Předpokládal jsem, že je to obyvatelka domu D či E, která již nemohla vydržet pohled ze svých oken na nepořádek mezi domy. Jaké však bylo mé překvapení když jsem zjistil, že bydlí až v domě A. Prý na někoho čekala, měla několik minut čas a než aby jen zevlovala, raději stráví čas užitečně - úklidem nepořádku na "cizím" trávníku.
Před tou paní, na jejíž jméno jsem se bohužel nestihl zeptat, mi nezbývá, než hluboce smeknout.
|
To by jsi musel smeknout před více lidmi, je jich tu takových víc, co chodí pravidelně uklízet okolí NZM |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
|
|
vaderka napsala:
|
To by jsi musel smeknout před více lidmi, je jich tu takových víc, co chodí pravidelně uklízet okolí NZM
|
Ano, já vím a samozřejmě si velmi vážím i těchto lidí. Ale je rozdíl uklízet "cizí bordel" před "vlastními okny" a uklízet bordel před "cizími okny". Do té první skupiny se počítám, ale přiznám se, že mne by nenapadlo uklízet kolem "cizího" baráku jenom proto, že stejně nemám co dělat když na někoho čekám. Lidí v první skupině je žalostně málo, ale těch ve skupině druhé bude ještě řádově méně. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pepino
Kolemjdoucí
Věk: 41
|
|
máme to ale krásné lavičky |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
A ještě hezčí hřišťátko pro dětičky |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
pepino napsal:
|
máme to ale krásné lavičky
|
... jo jo, koukal jsem ... no vypadá to, že snad CG konečně začíná plnit sliby z reklamních materiálů ... |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Skusal som lavicky a blbo sa mi na nich sedi, maju kratke to operadlo Ale konecne sa k niecomu rozkyvali v CG... |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
Skusal som lavicky a blbo sa mi na nich sedi, maju kratke to operadlo Ale konecne sa k niecomu rozkyvali v CG...
|
... hehe ... tak to reklamuj u CG ...
... no ale vypadá to, že se snad konečně začíná rýsovat konečná podoba lokality ... |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
dcom napsal:
|
JoHnY napsal:
|
Skusal som lavicky a blbo sa mi na nich sedi, maju kratke to operadlo Ale konecne sa k niecomu rozkyvali v CG...
|
... no ale vypadá to, že se snad konečně začíná rýsovat konečná podoba lokality ...
|
jasne, blizi sa termin mojho nastahovania, tak sa snazia, ked tam uz budem ja tak to vsetko musi byt top-notch |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
JoHnY napsal:
|
dcom napsal:
|
JoHnY napsal:
|
|
... no ale vypadá to, že se snad konečně začíná rýsovat konečná podoba lokality ...
|
jasne, blizi sa termin mojho nastahovania, tak sa snazia, ked tam uz budem ja tak to vsetko musi byt top-notch
|
CG a top-notch?
snazi se vsechno dokoncit, aby byli rychle pryc.. az se nastehujes, zacnou se domy hroutit |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Anoo, lavičky vypadají moooc hezky Zvláště ta co je kousek od popelnic mezi D a E. To jistě stojí zato, sednout si a kochat se bordelem kolem popelnic
Přátelé, nechci vás nějak prudit, ale vy všichni kdo jezdíte do práce kolem těchto popelnic a vyhazujete odpadky tím stylem, že je při cestě vyhodíte právě do těhle popelnic - nemohli byste prosím udělat jen pár kroků pěšky a vyhodit odpadky do popelnic, které jsou před vaším domem? Je to šílené, staví tam jedno auto za druhým, ostatní popelnice jsou úplně prázdné a jen tyhle jsou přeplněné a odpadky všude kolem..
Já vím, že většinu zu vás to nezajímá, protože se vás to netýká, ale buďte trochu ohleduplní vůči těm, kdo na tyhle popelnice koukáme z okna |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Ty lavičky jsou sice hezké, ale jsou podle mne nešikovně umístěné. Pod nimi a kolem nich bude velmi brzy vyšlapaná tráva. A téměř nepůjde ji udržovat. Zkusím si lokalitu projít a nějak vymyslet, zda by to nešlo udělat líp. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
MKDD napsal:
|
Okolo domu "A" probíhá rozšížení kačítku, tak aby voda z chrličů nestříkal na trávu/hlínu a poté na fasádu.
|
Abych řekl pravdu tak mi unikl smysl celé akce. Očekával jsem že k rozšíření dojde zejména v místech dopadu vody a to hlavně tam kde je vyústění chrliče odvádějícího vodu z velké plochy. Obrzky jsou z domu C ale u A je to úplně stejný (C se mi lépe fotografuje). |
kaminky1.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
60.78 kB |
Zobrazeno: |
40066 krát |
|
kaminky2.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
61.78 kB |
Zobrazeno: |
40066 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
To Lusvec: Máš naprostou pravdu. U B to také mrší (pardon). Upozornila jsem stavební dozor a v tomhle stavu to za dům B nepřevezmeme jako splněnou (vyřešenou) reklamaci. |
|
|
|
|
|
|
|
|
malina
Spolubydlící
Věk: 73
|
|
Lavičky jsou dobudované, stojí na zpevněném povrchu, což je zásluha všech výborů a za to díky. Co ale nechápu, je to, proč proboha si Ačko nechalo postavit jednu lavičku přímo vedle popelnic. Ta libá vůně z nich asi nikoho nezláká aby si na ní odpočinul. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
|
|
Soudě podle naší zkušenosti (dům D) za to výbor nemůže. Měli jsme lavičky dvě, kvůli podkladům se ale CG rozhodl, že jednu odstraní. Ta která zůstane, bude ta u popelnic. Chtěli jsme se s CG dohodnout, aby odebrali tu druhou, ale bylo nám řečeno, že už to objednali u dodavatele (ještě před tím, než jsme jim podepsali smlouvu!) a měnit se nic nebude, a pokud se nám to nelíbí, nebude lavička žádná. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
vaclav.vesely napsal:
|
Chtěli jsme se s CG dohodnout, aby odebrali tu druhou, ale bylo nám řečeno, že už to objednali u dodavatele (ještě před tím, než jsme jim podepsali smlouvu!) a měnit se nic nebude, a pokud se nám to nelíbí, nebude lavička žádná.
|
krásnej přístup...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nicola
Host
|
|
Ja mam ale pocit, ze sa pocet laviciek znizil... Je to tak? |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Snižil.. a neměli jsme ani možnost to změnit. prostě nějaké vybrali a udělali si to podle svého |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Mno, a u domu B zase zůstala jedna navíc, dole u nádrže, s nezpevněným povrchem, ovšem zřejmě bude odvezena, nebo nám bude ponechána jako bonus? |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
lenkaii napsala:
|
Snižil.. a neměli jsme ani možnost to změnit. prostě nějaké vybrali a udělali si to podle svého
|
A to jakpakto? Podle toho co vím tak lavičky byly prodány do majetku SVJ a není mi teda jasný jak mohou poté nějaké odvézt aniž by jim to SVJ schválilo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|