Autor |
Zpráva |
Martin Vonka
Host
Věk: 46
|
|
ozvala se mi redaktorka, ze dela clanek o bytove vystavbe - developeri versus zakaznici... kdo by si s ni chtel pokecat o svych osobnich zkusenostech s bytem a CG (a hlavne mel cas na osobni schuzku), tak at sem napise, prosim, email a ja ji rano Vase kontakty zaslu... diky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Zní to zajímavě, klidně bych šel, ale ta schůzka by se musela uskutečnit někdy ve večerních či podvečerních hodinách, tj. od 18hod. dále ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Jen aby to pak bylo objektivní...
Řekla bych, že CG platí MF Dnes slušný prachy za inzerci apod. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ru
Host
|
|
Martin Vonka napsal:
|
ozvala se mi redaktorka, ze dela clanek o bytove vystavbe - developeri versus zakaznici... kdo by si s ni chtel pokecat o svych osobnich zkusenostech s bytem a CG (a hlavne mel cas na osobni schuzku), tak at sem napise, prosim, email a ja ji rano Vase kontakty zaslu... diky
|
pokud by ji stacilo, kdyz ji pisemne ( = mailem) odpovim na jeji otazky, tak jdu do toho; |
|
|
|
_________________ ru
GM/IT$ d++ s:+ a C++++ UL++C P+ L++@ E-- W++ N o? K? w+++
O M- V- PS+ PE++ Y+++ PGP t+++ 5? X-- R++ tv- b++++ !DI D++
G+ e* h--- r++ y+++
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
mne napisala tiez na admin mail, greticka sa s nou tusim dnes ma stretnut alebo tak nieco |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Už jsem se s ní setkala. A víte, že jí pí Netolická sdělila, že NZM je bez problémů, že jí žádná stížnost nepřišla?
To jen pro ty, kdo si myslí, že CG alespoň o píď z vlastního přesvědčení ustoupí. Hovořila jsem za sebe, tak nemusíte mít nikdo strach. Následky si ponesu sama. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lu
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
greticka napsala:
|
Už jsem se s ní setkala. A víte, že jí pí Netolická sdělila, že NZM je bez problémů, že jí žádná stížnost nepřišla?
To jen pro ty, kdo si myslí, že CG alespoň o píď z vlastního přesvědčení ustoupí. Hovořila jsem za sebe, tak nemusíte mít nikdo strach. Následky si ponesu sama.
|
Ahoj Greti, nevis, kdy to hodlaji otisknout. Jsem docela zvedava Dekuji. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Hihi.. tak koukám, že neexistuju... že jsem ždáné stížnosti neposílala.. No jo, vlastně peníze už banka zaplatila, tak přestávaám existovat.. co bych chtěla, že? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
greticka napsala:
|
To jen pro ty, kdo si myslí, že CG alespoň o píď z vlastního přesvědčení ustoupí. Hovořila jsem za sebe, tak nemusíte mít nikdo strach. Následky si ponesu sama.
|
heh... no tak to je teda fakt "pí" Netolická |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Ahoj, zatím nevím. ještě budu autorizovat text, tak se zeptám. ještě jsem dohodila jednu osůbku z NZM
Měla by tomuto tématu být věnována celá stránka a najdeme tam údajně vyjádření právníků, bydlících i developerů. Snad to nebude ostuda. je jasné, že z povídání budou vytaženy jen nějaké "špeky" kvůli čtivosti, protože to není medailon o Gretě a spol., že? |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Máš už nějaké info, kdy by měl vyjít ten článek? Docela se na to těším, jsem zvědavá co otisknou! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lu
Spolubydlící
|
|
AlíaTom napsala:
|
Máš už nějaké info, kdy by měl vyjít ten článek? Docela se na to těším, jsem zvědavá co otisknou!
|
Paní redaktorka si nakonec ani nenasla cas se s nami sejit a zpusob, jakym po nas chtela informace, byl zarazejici. Omluvila se, ze nestiha schuzku, a ze by uz chtela clanek dopsat - minule pondeli, a jestli bychom ji mohli neco napsat o zkusenostech s CG. Cituji otazku: "Jaké jsou vaše zkušenosti s CG?" Napsala jsem, že dobré i špatné a že jsem očekávala, že se bude ptát kontrétněji, tak poslala kontrétní dotaz: " Jaké jsou vaše negativní zkušenosti s CG?" To už bylo na mě trochu moc, zdá se, že článek je od začátku zamýšlen tendenčně, ať už s cílem více prodat náklad (coz me u MF Dnes mrzí) anebo (ani bych se nedivila) si jej objednal jiný z velkých developerů, kteří každý pátek v příloze Reality inzerují. Něco jsme ji sepsali, ale i pozitivní zkušenosti a požádala jsem ji o autorizaci, pokud z toho něco použije, což se zatím nestalo, takže článek asi ještě není... |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
Neco malo jsem objevila dnes na www.idnes.cz rubrika ekonomika...."Bydleni v novem neni vzdy vyhra"... |
|
|
|
|
|
|
|
|
romario
Bezdomovec
|
|
teda ja nevim jak vam, ale me ten clanek na idnes prijde napsan velmi tendencne a znacne neprofesionalne... |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
V novinach MF Dnes je tomu venovana cela stranka.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
zkusi nekdo naskenovat? Kolikrat je v clanku zmineno slovo "Central" a "Group" ve spojitosti s "leader" jednicka, vedouci...
Jezis a ja chvili cekal ze pani redaktorka ma chut udelat neco pro lidi.... |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Jak jsem už na začátku psala, CG v MF DNES hojně inzeruje, tak proč by ho pošpiňovali a dělali něco pro lidi - ty jsou jim ukradený. Přitahnou čtenáře o to jim jde a vlastně ti ještě CG doporučí! |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
je tam pruzkum lidi,kteri odpovidali na to,ktera firma se jim vybavi nejcasteji v souvislosti s novym bydlenim.V tom je jednicka CG.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
No jak jinak. Jen neuvádí v jakém slova smyslu. Myslím si, že spousta z vás při představě CG vidí rudě.
Za sebe mohu zatím říct, že jsme žádné problémy (až na pár drobností) s CG neměli, ale zatím jsme stále v "čekací" fázi, takže po nastěhování budu třeba psát úplně jinak. Na druhou stranu je asi fakt, že si člověk ideálního developera nevybere a může být asi i hůř. |
|
|
|
|
|
|
|
|
tana
Host
|
|
já osobně jsem s CG spokojená....vždy mi udělali kafe na prodejně, prodejce se usmíval a byl milý, nechali mě vybrat si koupelny apod., brali mi telefony ,stavební dozor byl také vždy nad věcí a mé reklamační nářky bral také s úsměvěm tudíž mě zbytečně neobtěžoval jejich vyřízením.........ve finále mi dovolili investovat několik milionů a tím podpořit jejich podnikatelský záměr... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lu
Spolubydlící
|
|
Nevim, kolik z vas ten clanek cetlo, ale bylo to presne tak, jak jsem ocekavala po me "emailove" komunikaci s pani redaktorkou, viz. vyse. Nevim, jaky si klade clanek cil, ale je velmi tendencni a negativni smerem k developerum. Ani v jednom ze ctyr clanku, ktere se problematice venuji, jsem nenasla nic, co by vyznelo jednoznacne pozitivne! Tohle neni profesionalne odvedena prace...na strane jsou ctyri clanky - jeden shrnujici, jak developeri pospichaji, aby postavili co nejvice domu do roku 2008, kdy se planuje vyssi sazba DPH, a diky tomu staveji rychle a NEKVALITNE. Sam titulek clanku zni Bydleni v novem NENI vzdy vyhra...pak je od nejvetsich developeru vybran jeden zastupce za klienty, ktery popisuje sve zkusenosti, ale jen negativni - zastoupen je Finep, Skanska a NZM, kde zustala jen Greticka a jedina veta od Lenkii, pokud ale vim, tak pani redaktorka zpovidala mnohem vice lidi .... takze priste uz zadny cas pani Fukove venovat nebudu, protoze kdyz jsem se ja mohla snazit o objektivitu, tak ona se o ni mela snazit. ocekavala jsem vyvazenejsi clanek, netajim sve rozladeni |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Tohle ani nikdo nemohl cekat ze to jinak dopadne. Hlavni duraz je kladen na ctivost ale o fakta moc nejde , rozhodne ne MDF.
MDF to je uz takovy polovicni bulvar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lu
Spolubydlící
|
|
Banana napsal:
|
MDF to je uz takovy polovicni bulvar.
|
Ja vim , ale ona sama (MFD) se jakemukoliv oznaceni za bulvarni strasne brani, tak at si dava pozor, co pak otiskuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|