Autor |
Zpráva |
teta IVA
Host
|
|
Tak se podělte, prosim, kde jste nakoupili. Chtěla bych něco v provedení matný chrom nebo nerez. Plasty nee.
Zatím jsem viděla nějaké e-obchody, ale jejich nabídka v éře internetového nakupování se mi nezdá dostatečná. Vím, že něco málo mají i v Bauhausu a OBI, Ikea, Kika.
Tak se ptám, jestli třeba nevíte/nemáte něco z menších obchodů nebo odjinud po Praze.
Díky za tipy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
teta IVA napsala:
|
Tak se podělte, prosim, kde jste nakoupili. Chtěla bych něco v provedení matný chrom nebo nerez. Plasty nee.
Zatím jsem viděla nějaké e-obchody, ale jejich nabídka v éře internetového nakupování se mi nezdá dostatečná. Vím, že něco málo mají i v Bauhausu a OBI, Ikea, Kika.
Tak se ptám, jestli třeba nevíte/nemáte něco z menších obchodů nebo odjinud po Praze.
Díky za tipy.
|
no v kika se mi zdálo, že se tam dá i něco vybrat ... něco maj i ve špáru, ale ne moc ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
ja to mam z Baumaxu.. je to docela blizko, zastavka Chodovec tusim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
|
|
|
kerik
Kolemjdoucí
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
ty hranaty kvetinace, co mam,e doma, jsou z www.mandarinka.cz Tam maji taky spoustu peknych ale ne uplne levnych vecicek vetsinu z tech veci maji fyzicky v centru Chodov v obchode Home Art |
|
|
|
|
|
|
|
|
vladimir
Kolemjdoucí
Věk: 46
|
|
Spoustu pěkných věcí do koupelny i do bytu z nerezu mají v Centrum Chodov. Ten obchod se jmenuje Home Art, nebo Living Art, nebo tak nějak... je v prvním patře, dost velký obchod. |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
Věk: 47
|
|
|
|
|
teta IVA
Host
|
|
Leiko a všichni ostatní, dík!
Nerezovej Zack z Home Art nebo Mandarinky mě docela zaujal. Je to sice drahý (já bych ani ty levný nechtěla), ale u takový věci předpokládám, že si to odmontuju za padesát let, až se budu stěhovat do nedalekýho senior domu a pořád to bude vypadat dobře.
V Bathmenu maj - aspoň teda podle stránek - akorát ty český Novaservis, to mě až tak nebere. Většina je jen lesklej chrom, dělaj i nějakej satin, nevim, neviděla jsem, ale bojim se, že to bude jen hliníkovej nástřik, co vydrží míň než tradiční lesk. Z lesklýho chromu bych si vybrala německý Emco, cenově je to jak Zack, možná víc. |
|
|
|
|
|
|
|
|
tana
Host
|
|
nemá ještě někdo nějaký tipy??????? |
|
|
|
|
|
|
|
|
tana
Host
|
|
to co prodávají v livingzone.cz, nabízí i ikea za poloviční ceny, materiály jsou stejný, tak nevim..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kahek2
Host
|
|
my koupili doplnky v nerezu levne na černém mostě, nevzpomenu si na jméno, ale je to mezi Electroworldem a OP prostějov. Podotýkám po trimesicnim hledaní, jinde to měli drahé a nebo ohyzdné |
|
|
|
|
|
|
|
|
tana
Host
|
|
kahek2 napsal:
|
my koupili doplnky v nerezu levne na černém mostě, nevzpomenu si na jméno, ale je to mezi Electroworldem a OP prostějov. Podotýkám po trimesicnim hledaní, jinde to měli drahé a nebo ohyzdné
|
díky......tak s tím ohyzdným si dovolim souhlasit ........přijde mi, že jedna firma s něčim přijde a další to začne prodávat jen o něco dražší |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
Firma, kterou zminuje Kahek2, se jmenuje Jysk. Jsou tusim ze Svedska, tudiz podobny styl jako ma Ikea. |
|
|
|
|
|
|
|
|
tana
Host
|
|
Marie napsala:
|
Firma, kterou zminuje Kahek2, se jmenuje Jysk. Jsou tusim ze Svedska, tudiz podobny styl jako ma Ikea.
|
díky moc....tak to se tam zajdu kouknout, nevim jak vy, ale já vážně už nevim kam jít, bathmen má už přes rok stejnou nabídku a ten zbytek jsou všichni stejní. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
Bud klidna, bydlime uz od brezna a doplnky v koupelne stale nemame. Neni z ceho vybirat.... tak cekame, az se nam casem bude neco libit. Nechci to lamat pres koleno a vrtat diry do obkladu, abych to za chvili vymenovala. V Jysku jsme jeste nebyli, tak se tam mozna taky zkusime mrknout. |
|
|
|
|
|
|
|
|
tana
Host
|
|
Marie napsala:
|
Bud klidna, bydlime uz od brezna a doplnky v koupelne stale nemame. Neni z ceho vybirat.... tak cekame, az se nam casem bude neco libit. Nechci to lamat pres koleno a vrtat diry do obkladu, abych to za chvili vymenovala. V Jysku jsme jeste nebyli, tak se tam mozna taky zkusime mrknout.
|
ahoj, tak jysk ve stodůlkácj je fakt dost příšernej....takže tam taky ne....dnes jsem byla v home art a to samé co všude jinde jen dražší...navíc tam prezentují různé firmy své zboží, takže je to vlastně naoko a spol., myslim, že i bathmen si tam něco přihodil...jediný co je moc hezký, jsou umělé kytky sia, co vypadají fakt jak živý...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|