Autor |
Zpráva |
Banana
Domácí
|
|
MUSTANG napsal:
|
nekolik fotek ze vcerejsiho lehkeho destiku: http://www.novezahradnimesto.net/album.php?user_id=58
|
Skoda zes nenafotil co ten "destik" dela na trave okolo domu a u nekterych lidi na terasach, kdyz zacne ta voda strikat z tech chrlicu na jedno misto...vcera jsem to pozoroval a myslim, ze za chvili bude v jistych mistech dobra bazina a pak dira... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
jo, vcera z chrlice balkonu bytu o patro vys a o jeden vedle tekl proud jako z hadice, poradne pod tlakem a jak to bral vitr, nesl to pod uhlem tak 30 stupnu (od vodorovne osy) a flakal nam to primo na okna a prilehle zdi. Parada, premyslel jsem jak to vyfotit, ale nenapadlo me nic. Pres okno by to byl orisek a bez nej bysme meli doma bazen Vubec me neprakvapuje, ze mam porad problemy s mokryma zdma, kdyz chrlice fungujou takhle... |
|
|
|
Naposledy upravil MUSTANG dne 20.6.2006, 15:21, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Ono zas na druhou stranu, ja jsem na to toukal jak je to jinde udelano a jsou domy, kde to neni vubec, tj. to tece poruznu z balkonu , ktery je pod sklonem nebo jsou pak taky udelany takove chrlice... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
No, CG argumentuje tím, že je vše v souladu s normami EU... mě se to ale v pořádku nezdá... jak bude za chvíli ten dům vypadat? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|