Autor |
Zpráva |
Dadina
Anonymní
|
|
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat klientů CG- Suchdol nebo případných zájemců jestli mají nějaké bližší informace, jak to vypadá s výstavbou dálničního obchvatu přes Suchdol. Zda se bude stavět nebo nebude?? V jaké fázi jsou jednání??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Sice ani jednu z výše uvedených podmínek pro odpověď nesplňuji, ale dovolím si sem něco vložit, co jsem k tomu obchvatu našel.
Podrobný popis rychlostní silnice R1 (Pražský okruh) na webu ?editelství silnic a dálnic ?R (investor stavby) je zde. Asi nejlepší a nejaktuálnější informace nejsou kupodivu na webu ?SD, ale na ceskedalnice.cz, konkrétně R1 zde, a co vás asi nejvíc zajímá, akutality z výstavby jsou zde. To by ani člověk nevěřil, jaký problém bude sehnat aktuality týkající se jedné z největších silničních staveb v ?R za poslední dobu ... |
|
|
|
Naposledy upravil Milan V. dne 24.10.2005, 10:51, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Dadina
Anonymní
|
|
děkuji za ty odkazy. Zvažovali jsme koupi bytu v této lokalitě, ale dívat se z balkonu na dálnici...to se nám moc nechce. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Dadina napsal(a):
|
děkuji za ty odkazy. Zvažovali jsme koupi bytu v této lokalitě, ale dívat se z balkonu na dálnici...to se nám moc nechce.
|
Za předpokladu, že byste si pořídili byt s orientací na druhou stranu, tam už by to mělo být bez problémů, ne?!? Pokud tedy ještě nějaké zbývají ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Téma jsem přesunul sem do nové části diskusního fóra Výhledy - Suchdol v rámci sekce Lokality. |
|
|
|
|
|
|
|
|
martina mitchell
Kolemjdoucí
|
|
Dadino, reaguji na vas prispevek asi trochu pozde. Dalnice se stavet bude, ale presto, kdyz si koupite kterykoli byt na vychodni strane, tak o ni vicemene nebudete vedet. Prednosti te lokality v Suchdole je, ze mate z jedne strany vilky se zahradami a ty tam vzdycky zustanou. Myslim si, ze s pritomnosti silnic a nejakeho toho hluku se zajemce o byt v a nebo kolem Prahy proste bude muset smirit. Spis bych se bala koupe nemovitosti ci pozemku s vyhledem do vetsiho zeleneho pozemku, jelikoz tam je dost velka pravdepodobnost, ze tento bude vyuzit v budoucnosti ke stavbe a to cehokoli a pokud to neco bude vysoke, tak bude po vyhledu uplne.
Divala jsem se na to, ktere byty jsou v te druhe etape v Suchdole prodany a jsou to hlavne ty s vyhledem dnes do zelene - v budoucnosti na dalnici. Tak mam takove podezreni, ze se to ti klienti pri podpisu smlouvy nedozvedeli a zili v domeni, ze budou mit vyhled do krasne nezastavene krajiny (ktera tam ted je). Ja osobne jsem se to od sveho prodejce dozvedela, i kdyz jsem se vicemene na to zeptala, ale nesnazil se to nijak zatajit.
Pred 2 roky, kdy jsem podepisovala smlouvu, o te dalnici jeste zdaleka rozhodnuto nebylo a mi se libil o hodne vice vyhled prave do te otevrene krajiny, ale bala jsem se prave toho, ze u nezastaveneho pozemku u Prahy clovek proste nevi, co tam za x let vyroste a tak jsem dala prednost "vrabci v hrsti pred holubem na strese" - tedy vyhledu do tech vilek a jejich zahrad na vychodni strane. Pri sve navsteve bytu pred tydnem jsem se presvedcila o tom, ze jsem udelala dobre, vyhled je krasny a mam tedy sveho "vrabce v hrsti".
Dejte si pri koupi bytu v ci kolem Prahy pozor na nadseni ze sousedniho nezastaveneho pozemku, protoze je dost pravdepodobne, ze tam v budoucnosti neco vyroste. Je lepsi a jistejsi mit vyhled na neco, co je akceptovatelne, nez na nezastaveny pozemek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|