Autor |
Zpráva |
MUSTANG
Domácí
|
|
Dnes jsem objevil u topeni v rohu dvou vnejsich zdi dalsi vlhky flek. O prvnim problemu jsem psal zde - http://www.novezahradnimesto.net/ftopic255.html
Misto bylo peclive zatreno akrylatem takze podle me tam ten flek neni poprve a uz drive se ho nekdo snazil odstranit a nasledky zaretusovat. Takto zaakrylatovanych mist mam v ruznych mistech bytu nekolik, trochu trnu, kde dal se zacnou objevovat takoveto fleky
Takze si pekne prolezte byty, podivejte se i na mista, kde byste to necekali (jako je toto nase dobre vetrane misto mezi oknem a topenim). |
P4070582.JPG |
Komentář: |
|
Velikost: |
46.91 kB |
Zobrazeno: |
448 krát |
|
P4070578.JPG |
|
41.93 kB |
421 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
a ze to neni ojedinela zalezitost dokresluji 2 aktualni fotografie tesrasek pod nasim balkonem |
P4070583.JPG |
|
72.67 kB |
420 krát |
|
P4070584.JPG |
|
71.45 kB |
419 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
MUSTANG napsal:
|
Dnes jsem objevil u topeni v rohu dvou vnejsich zdi dalsi vlhky flek. O prvnim problemu jsem psal zde - http://www.novezahradnimesto.net/ftopic255.html
Misto bylo peclive zatreno akrylatem takze podle me tam ten flek neni poprve a uz drive se ho nekdo snazil odstranit a nasledky zaretusovat. Takto zaakrylatovanych mist mam v ruznych mistech bytu nekolik, trochu trnu, kde dal se zacnou objevovat takoveto fleky
Takze si pekne prolezte byty, podivejte se i na mista, kde byste to necekali (jako je toto nase dobre vetrane misto mezi oknem a topenim).
|
OMG ... to se teda desim co me ceka ... ja jsem byt jeste neprevzal, takze az ho budu prebirat tak si to poradne zkontroluju a pripadne je budu hned prudit ... diky za upozorneni
Teda za ty prachy bych cekal, ze takovyhle problemy nebudou |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
Kdepak asi udelali soudruzi z NDR chybu tentokrate? Asi nam zateka strechou do stoupacek. |
P7030590.JPG |
|
99.92 kB |
7665 krát |
|
|
|
|
Naposledy upravil MUSTANG dne 27.7.2006, 14:40, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|