Autor |
Zpráva |
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Potrebujem urobit do sadrokartonu dieru na ruru k digestoru, lebo sice mi ten sadrokartonovy kastlik urobil jeden clovek, ale tu dieru mi uz neurobil, ze mi to urobi ked budem mat namontovany digestor ale teraz sa mu uz neda dovolat
Nemate niekoho kto by to bol ochotny urobit pripadne nemate nejake nastroje a know how ako to urobit? lebo ja netusim ako sa to robi a nechcem to znicit |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
JoHnY napsal:
|
Potrebujem urobit do sadrokartonu dieru na ruru k digestoru, lebo sice mi ten sadrokartonovy kastlik urobil jeden clovek, ale tu dieru mi uz neurobil, ze mi to urobi ked budem mat namontovany digestor ale teraz sa mu uz neda dovolat
Nemate niekoho kto by to bol ochotny urobit pripadne nemate nejake nastroje a know how ako to urobit? lebo ja netusim ako sa to robi a nechcem to znicit
|
je to sadrokarton - otvory (temer) jakychkoliv tvaru nejsou problem
staci, kdyz vyvrtas otvor (nebo nekolik otvoru), pak vezmes platek napr. pilky na zelezo a vyrezes, co potrebujes
zbytek zariznes a zacistis nozem
pokud mas zajem, platek a pripadne i raspli Ti mohu zapujcit |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
hm, no ja by som bol radsej keby mi to niekto urobil kto to uz robil predtym... |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
trueman
Spolubydlící
Věk: 40
|
|
Hele to zvladnes Sadros je mekej, akorat je z toho bordel. List pily kdyztak mame taky, vratcku na udelani tech der taky, a mozna by se nasla i primorezna pila (ja ji rikam kmitacka), je to trochu lepsi nez to delat rucne listem pily... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|