Autor |
Zpráva |
martinvocet
Host
Věk: 45
|
|
Zdravim,
posledni tyden se nam zacali hybat vchodove dvere. Obcas po otevreni ci zavreni dveri nam, zatim jemne, drhnou o dlazdice.
Nemate nekdo podobny problem? |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Ja mel ten samy problem, nasledkem je ryha v dlazbe. Resil jsem to pres CG, ale ten me rovnou odkazal na dodavatele dveri - Next. Staci tam zavolat a nadiktovat cislo dveri, ktere je uvedeno na jejich jedne bocni strane a domluvite si termin, kdy prijede servisni technik a trochu ty dvere zvedne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
martinvocet
Host
|
|
diky, stejne jim napisu - CG, no a dlazdice vam samozrejme nevymenili, ze?
nam to tam drazku jeste nedela, tak je na nejvyssim case neco s tim delat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
martinvocet napsal:
|
diky, stejne jim napisu - CG, no a dlazdice vam samozrejme nevymenili, ze?
nam to tam drazku jeste nedela, tak je na nejvyssim case neco s tim delat.
|
myslim, ze staci u tech dveri "pritahnout" zavesy - tim se cele dvere zvednou
jenze vzhledem k tomu, ze ty dvere vazi asi 150kg, je temer nemozne je normalne vysadit a zpet nasadit
takze asi fakt nezbyva, nez napsat Nextu, aby prijel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Dlazdice nevymenili, neresil jsem to. Pri predstave, ze by mi to tam rozvrtali, musel bych si brat kvuli tomu volno atd., tak to ozelim. Ale opravdu - cim driv, tim lip. Dvere si sedaji a ten technik to ma pak hotove za deset minut. |
|
|
|
|
|
|
|
|
martinvocet
Host
|
|
no uz sem domluvenej na tento tyden.
ted jsem snad poprve procital cely ten zarucni list, a zjistil sem, ze bez jejich pracovnika clovek s temi dveremi nesmi delat nic!
mame vymenene kovani a i zamek, tak se snad ptat nebudou. |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
martinvocet napsal:
|
no uz sem domluvenej na tento tyden.
ted jsem snad poprve procital cely ten zarucni list, a zjistil sem, ze bez jejich pracovnika clovek s temi dveremi nesmi delat nic!
mame vymenene kovani a i zamek, tak se snad ptat nebudou.
|
vsad boty, ze budou
uz to tu nekdo psal, ze si dle tech podminek clovek nesmi vymenit ani zamkovou vlozku... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
Jojo, to je pravda - a upozorňovali mě na to už při koupi bytu na CG. Proto jsem si radši koupila nový zámek přímo od Nextu. Ale myslím, že je to něco podobného jako s oknama a žaluziema - že když ti na těch dveřích něco provede akreditovaný zámečník, tak by to nemělo narušit záruku |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
vendy napsala:
|
Jojo, to je pravda - a upozorňovali mě na to už při koupi bytu na CG. Proto jsem si radši koupila nový zámek přímo od Nextu. Ale myslím, že je to něco podobného jako s oknama a žaluziema - že když ti na těch dveřích něco provede akreditovaný zámečník, tak by to nemělo narušit záruku
|
... no já jsem řekl švárovi (je zámečník) a on mi to vyměnil, takže nikdo nemůže nic říct, že byla výměna provedena neodoborně ... |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
martinvocet
Host
|
|
Takze dnes prisel monter a jak psal ThomasPRG tak to mel opravdu hotove za deset minut. Ptal jsem se ho a rikal pokud by to dellao i priste, tak dole je nejaka hlavicka sroubu a to by to museli 2 vyzadit a zbrousit ji.
ad kolysta> kdyz si nejsi jisty informaci "vsad boty, ze budou" tak to sem radeji nepis |
|
|
|
|
|
|
|
|
mabarcz
Host
Věk: 48
|
|
Musim se zastat kolysty. Nejdriv jsem si menil od nextu bezpecnosti vlozku a o mesic a pul pozdeji jsem si od nich nechal jeste delat bezpecnostni kovani a retizek. Pokazde jiny clovek. A ten druhy technik se hned zajimal, zda je ta vlozka od nich, pry kvuli zaruce. |
|
|
|
|
|
|
|
|
martinvocet
Host
|
|
v tom pripade je pravda na obou stranach, koukam ze dost zalezi na technicich.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|