Autor |
Zpráva |
Michal
Podnájemník
|
|
Mám toto provedení v koupelně, chtěl bych se zeptat, jestli to také někdo máte a jak jste s tím spokojeni. Mě připadají rohy velice ostré... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Ja ich mam, ale iba na vani, aj Lu hovorila ze to u nich je ostre, tak som si to u seba specialne skusil vcera a nezdalo sa mi to ostre... Tak neviem |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
Hafan
Host
Věk: 43
|
|
mne se to taky nezda ostry. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ru
Host
|
|
Michal napsal:
|
Mám toto provedení v koupelně, chtěl bych se zeptat, jestli to také někdo máte a jak jste s tím spokojeni. Mě připadají rohy velice ostré...
|
ahoj, jestli to mas ostre, tak je neco spatne; my to mame povetsinou pekne udelane, jen na dvou mistech je to asi spatne zbrousene, takze je to pomerne ostre; uz jsme to u pana Burice reklamovali;
jestli chces videt pekne kamenicke rohy, tak se stav v Siku (jestli to mas nekde blizko); maji je tam v nekolika vzorovych koupelnach; |
|
|
|
_________________ ru
GM/IT$ d++ s:+ a C++++ UL++C P+ L++@ E-- W++ N o? K? w+++
O M- V- PS+ PE++ Y+++ PGP t+++ 5? X-- R++ tv- b++++ !DI D++
G+ e* h--- r++ y+++
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
ru napsal:
|
Michal napsal:
|
Mám toto provedení v koupelně, chtěl bych se zeptat, jestli to také někdo máte a jak jste s tím spokojeni. Mě připadají rohy velice ostré...
|
ahoj, jestli to mas ostre, tak je neco spatne; my to mame povetsinou pekne udelane, jen na dvou mistech je to asi spatne zbrousene, takze je to pomerne ostre; uz jsme to u pana Burice reklamovali;
jestli chces videt pekne kamenicke rohy, tak se stav v Siku (jestli to mas nekde blizko); maji je tam v nekolika vzorovych koupelnach;
|
právě v SIKU jsem na to koukal a proto to také vybral, teď na to koukám u sebe a říkám si jestli jsem za ten rok zapomněl jak to má vypadat (je to dobrý - podle reakcí v tomto vlákně si ještě něco pamatuju... ), budu to také reklamovat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|