Autor |
Zpráva |
vaclav.vesely
Spolubydlící
Věk: 48
|
|
Mám plastovou vanu, která je u zdi (dlaždiček) utěsněna plastovou lištou a mezi lištou a vanou je nějaký silikon. Když se ale o vanu u zdi opřu, vana se prohne a mezi ní a lištou vznikne asi dvoumilimetrová mezera. Nejsem si jist, jak by to mělo být uděláno správně, předpokládám, že vana musí být u zdi zespodu podepřena, aby se takto prohýbat nemohla. Hodlám to u CG reklamovat, nicméně by mne zajímalo, jestli to to CG takto udělal všude v rámci standardu, nebo soudruzi udělali chybu pouze u mně. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
|
|
|
krezip
Kolemjdoucí
Věk: 39
|
|
Já měl podobný problém, těsnění za vanou bylo uděláno špatně a časem se odtrhlo. Reklamoval jsem a bylo to opraveno - znovu utěsněno silikonem. Právě taky zkoumali jestli se vana neprohýbá a měli pocit že ne. Z praxe s používáním musím konstatovat, že měli pravdu. Takže skutečně akorát někdo odfláknul silikon, možná si to jen celkově sedlo. Teď je to snad zatím v pořádku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujab
Kolemjdoucí
Věk: 49
|
|
Včera jsme byli na před přebírce bytu. Kromě mnoha jiných nedodělků si nejsem jistý rohovou vanou. U zdi "sedí" dobře, nehýbe se, ale ta protilehlá strana pruží, tedy mezi okrajem vany a obklady se trochu hýbe. To je v pořádku? Díky za rady |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Nesmí se to ani pohnout protože jinak se to časem vydrolí a poteče ti za vanu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
Kujab napsal:
|
Včera jsme byli na před přebírce bytu. Kromě mnoha jiných nedodělků si nejsem jistý rohovou vanou. U zdi "sedí" dobře, nehýbe se, ale ta protilehlá strana pruží, tedy mezi okrajem vany a obklady se trochu hýbe. To je v pořádku? Díky za rady
|
hýbat se musí, je z plastu, nesmí se ale odtrhnout utěsnění... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujab
Kolemjdoucí
Věk: 49
|
|
Jen to pruží, v rozsahu cca 3 mm. Nad tím soklem. Doma mám zatím klasickou plechovou vanu, ta pruží trocu také, ale na okraji je tužší, samozřejmě vzhledem k materiálu.
Tak nevím, jestli to mám na ten dlouhatánský seznam Buřičovi ještě nechat připsat... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Kujab napsal:
|
Jen to pruží, v rozsahu cca 3 mm. Nad tím soklem. Doma mám zatím klasickou plechovou vanu, ta pruží trocu také, ale na okraji je tužší, samozřejmě vzhledem k materiálu.
Tak nevím, jestli to mám na ten dlouhatánský seznam Buřičovi ještě nechat připsat...
|
Já bych to tam připsal. Nejsem stavební expert ale co mi poradili tak se to nesmí hnout. Fakt je že moje vana se ani nehne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lu
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
nase vana taky sedi jako ulita, nikde se nehne... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Lu napsala:
|
nase vana taky sedi jako ulita, nikde se nehne...
|
moja nastastie tiez nie, ak zrovna neplava na 2 cm hladine vody |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
Ja bych to tam připsala. Při předání se nám ani nehla a ted po roce a půl nám ji celou podezdívli, protože za ni zetékala voda. |
|
|
|
|
|
|
|
|
krezip
Kolemjdoucí
|
|
Péťa napsala:
|
Ja bych to tam připsala. Při předání se nám ani nehla a ted po roce a půl nám ji celou podezdívli, protože za ni zetékala voda.
|
Tak silikon u mojí vany se opět vesele odtrhává, takže to budu znova reklamovat, teď už asi přijde na řadu podezdění vany. Můžu se zeptat jak to u vás probíhalo, co a jak a jak dlouho jim to trvalo. Dík |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
Trvalo to dva celé dny, ale museli jsme čekat,a ž přijedou ti,co tu vanu dělali. Vystřídalo se tu cca 6 dělníků, no rozbitá celá koupelna. Zničili sprchu, kterou do ted nedodali novou, ale hlavne, že vana už se nehýbe.Takže hlavně pevné nervy:-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
krezip
Kolemjdoucí
|
|
No něco takovýho jsem čekal, tak snad to nějak dopadne, každopádně díky za zkušenosti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|