Autor |
Zpráva |
Dyga
Host
|
|
Ahoj všem,
zjišťuji, že ne úplně všichni se snaží dodržovat bezpečnost nás všech i našich DOMOV?. Je to možná i tím, že ne všichni navštěvují tyto stránky. Navrhuji, zda bychom nemohli do všech domů rozvěsit zatím ceduli ze základními doporučeními jako např:
1) počkejte na zavření vrat při příjezdu i odjezdu
2) Zkontrolujte zavření vchodových dveří
3) nevpouštějte nikoho do domu, aniž byste se zeptali, co tam dělá
apod. Co myslíte?
A ještě jedna poznámka - zjistila jsem, že dělníci z domu A si nechávají otevřenou zarážku u dveří, která je ale velmi křehká a ohebná (stejný systém jako máme všichni u oken). Pokud to takhle půjde dál, tak dveře, které jsou mnohem těžší a bytelnější zarážku ohnou a dveře jsou k ničemu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Souhlas. Pokud jdu a najdu dveře otevřené a nikde nikdo, zavírám. nekompromisně. veřejně se tu přiznávám. A může tam být zarážka jaká chce. dům B (E). |
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddie
Host
Věk: 48
|
|
Ahoj Greti, já to dělám úplně stejně. U vchodu, v garážích, všude. Nikdo cizí tam nemá co dělat a domácí si otevře. těch několik vteřin ho nezabije. Už je situace lepší, ale i tak - jak se stěhují lidi a jezdí různí montéři, nechávají všude zarážky, papíry a jiná udělátka. No a já jim ty udělátka ničím. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
Souhlasím, také vždycky čekám, až se vše pozavírá, ale je to marné. stejně se vždycky najde někdo, kdo to neudělá. Ty dveře u nás na C by se ale měly vyměnit, protože nevěřím tomu, že se mají tahle blbě nedovírat,pak by byl aspoň jeden problém vyřešen. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Jsem pro všechny rozumné cedule/letáky, které nám všem usnadní život a budou tu pro nás ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dyga
Host
|
|
Jedná se mi hlavně o nově nastěhované a ty, kteří nechodí na web. prostě o těchto problémech nemusí vůbec tušit. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Dyga napsala:
|
Jedná se mi hlavně o nově nastěhované a ty, kteří nechodí na web. prostě o těchto problémech nemusí vůbec tušit.
|
na web musia chodit vsetci! treba to ustanovit ako povinnosti na prvej schodzi! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dyga
Host
|
|
Myslím,že to se ti nepodaří a je to lehce diskriminační |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
Dyga napsala:
|
Jedná se mi hlavně o nově nastěhované a ty, kteří nechodí na web. prostě o těchto problémech nemusí vůbec tušit.
|
na web musia chodit vsetci! treba to ustanovit ako povinnosti na prvej schodzi!
|
Ahoj Johny, dělám ti PR. Kdykoli potkám souseda (sousedku) a dám se do řeči, ptám se, zda už čet´ a zda sem chodí... A již dvakrát bylo přislíbeno, že přijdou
Naposledy jsem se potkala s paní u pokladen v obchodě. To jsem netušila, že zde bydlí, to až když jsme svorně vzorně čekaly na tom "našem" semaforu Jo, nic není v životě náhoda |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
hehe, super
|
A kdyby byla ještě větší motivace, to by bylo ještě lepší. Jsem soutěživý typ. Co soutěživý, hravý |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Taky zavírám ty dveře docela důsledně. Teda pokud venku nevidím otevřené auto s nábytkem |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
greticka napsala:
|
JoHnY napsal:
|
hehe, super
|
A kdyby byla ještě větší motivace, to by bylo ještě lepší. Jsem soutěživý typ. Co soutěživý, hravý
|
no tak za 10 ludi ktorych sem posles ti udelim putovny pohar noveho zahradniho mesta, za 50 ludi bronzovu plaketu D.Kunovskeho, za 100 ludi striebornu plaketu, za 200 ludi zlatu plaketu a ked sem posles uplne cele zahradni mesto a budu sem chodit vsetci tak dostanes platinovu plaketu D.Kunovskeho ktoru ti osobne preda |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
greticka napsala:
|
JoHnY napsal:
|
hehe, super
|
A kdyby byla ještě větší motivace, to by bylo ještě lepší. Jsem soutěživý typ. Co soutěživý, hravý
|
no tak za 10 ludi ktorych sem posles ti udelim putovny pohar noveho zahradniho mesta, za 50 ludi bronzovu plaketu D.Kunovskeho, za 100 ludi striebornu plaketu, za 200 ludi zlatu plaketu a ked sem posles uplne cele zahradni mesto a budu sem chodit vsetci tak dostanes platinovu plaketu D.Kunovskeho ktoru ti osobne preda
|
Kolik, že je panu Kunovskému let? To abych se na to osobní setkání dobře připravila. Mám obavu, aby nebyl příliš starý vzhledem k mému svěžímu věku
A teď ještě, s kým budu soupeřit? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
pan Kunovsky je predsa mlady, perspektivny a zaisteny
a superit budes s kazdym kto sa zapoji do sutaze |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
pan Kunovsky je predsa mlady, perspektivny a zaisteny
a superit budes s kazdym kto sa zapoji do sutaze
|
No právě |
|
|
|
|
|
|
|
|
martina
Spolubydlící
|
|
Ja jsem taky pro to, abychom se nejak dohodli na pravidlech kvuli bezpecnosti. Taky cekam, az se vchodove dvere zavrou. A stejne u garazovych vrat. Jde jenom o nasi bezpecnost, takze je to rozumny napad. Jen bych to nelepila na dvere tak, aby to precetl kazdy, kdo jde kolem... Proste interni sdeleni pro bydlici. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Kdyz jsme u te bezpecnosti, kde jsou vubec ty kameru u vchodu do domu co CG tak propaguje na svych WWW? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Banana napsal:
|
Kdyz jsme u te bezpecnosti, kde jsou vubec ty kameru u vchodu do domu co CG tak propaguje na svych WWW?
|
vsak pri zvoncekoch, nie? to je len ta kamera ktora sa napoji na ten domovy videotelefon ak si ho objednas |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
greticka napsala:
|
JoHnY napsal:
|
greticka napsala:
|
JoHnY napsal:
|
hehe, super
|
|
no tak za 10 ludi ktorych sem posles ti udelim putovny pohar noveho zahradniho mesta, za 50 ludi bronzovu plaketu D.Kunovskeho, za 100 ludi striebornu plaketu, za 200 ludi zlatu plaketu a ked sem posles uplne cele zahradni mesto a budu sem chodit vsetci tak dostanes platinovu plaketu D.Kunovskeho ktoru ti osobne preda
|
Kolik, že je panu Kunovskému let? To abych se na to osobní setkání dobře připravila. Mám obavu, aby nebyl příliš starý vzhledem k mému svěžímu věku
A teď ještě, s kým budu soupeřit?
|
tak schůzku s panem Kunovským ti rád přenechám...
dobrovolně se vzdávám soutěže |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
JoHnY napsal:
|
Banana napsal:
|
Kdyz jsme u te bezpecnosti, kde jsou vubec ty kameru u vchodu do domu co CG tak propaguje na svych WWW?
|
vsak pri zvoncekoch, nie? to je len ta kamera ktora sa napoji na ten domovy videotelefon ak si ho objednas
|
Tak to potom ano, to jsem si pod nazvem "bezpečnostní systém s kamerou" predstavoval uplne neco jineho, jenom pozor abys pod pojmen plovouci podlaha nedostal bazen s "plovouci podlahou" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|