Autor |
Zpráva |
alkonius
Moderator
|
|
Dovolil bych jednu duraznou poznamku o odkladani bordelu kolem velkoobjemoveho kontejneru. V predanem ucetnictvi jsou uctovany mimo bezneho vyvazeni take uklidy odpadku kolem kontejneru a nahazeni popadaneho bordelu do novehp pristaveneho kontejneru.
Tyto castky dosahuji tisicu na kazdy bytovy dum a mesic! Prosim chovejte se podle toho! Platime to, na bezohledne lidi doplacime vsichni.
... a ja si rikal kdo z obyvatel to vzdycky uklidil |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
alkonius napsal:
|
... a ja si rikal kdo z obyvatel to vzdycky uklidil
|
Ke mně se donesla informace, že úklid odpadu okolo kontejneru provádí přímo firma odvážející odpad, čemuž jsem se podivoval a hodnotil to hodně kladně. Nenapadlo mě ale, že se jedná o úkony nad rámec poplatku za odvoz a je to účtované zvlášť ... To si z odvozu provádí fotodokumentaci?!? Za chvíli si můžou psát úklid těch odpadků neoprávněně a zcela vypočítavě, aniž by tomu tak skutečně bylo ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
tahle informace je na portalu hezka, ale musi se dostat i k tem, co sem nechodi = nastenka + do schranky pro ty, co jezdi jen garaz<=>sve patro. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
MUSTANG napsal:
|
tahle informace je na portalu hezka, ale musi se dostat i k tem, co sem nechodi = nastenka + do schranky pro ty, co jezdi jen garaz<=>sve patro.
|
Neboj, já myslím, že jsme si toho všichni vědomi ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Lide jsou nepoucitelni, nechapu co cekaji ze se stane kdyz daj bedny vedle pred popelnic? Ze tam vecer sami naskacou? Nebo rovnou myslje dopredu ve smyslu: "co ja bych se exponoval, nejakej idiot to tam nahazi kdyz mu to bude vadit...." asi si koupim brokovku a na balkon pohodlne kreslo :p |
DSCN0149.JPG |
Komentář: |
Dalsi clovek, co se nastehoval.... |
|
Velikost: |
150.8 kB |
Zobrazeno: |
304 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QWER
Kolemjdoucí
|
|
alkonius napsal:
|
Lide jsou nepoucitelni, nechapu co cekaji ze se stane kdyz daj bedny vedle pred popelnic? Ze tam vecer sami naskacou? Nebo rovnou myslje dopredu ve smyslu: "co ja bych se exponoval, nejakej idiot to tam nahazi kdyz mu to bude vadit...." asi si koupim brokovku a na balkon pohodlne kreslo :p
|
Co když byly popelnice plné? To si to necha doma a pocka až je vyvezou? Tomuhle by slo zabranit leda tek kdyby naky popelnice přidaly |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
nebyly, zachvili sem to tam sel nahazet a zbyly mi dve veliky bedny, smutne bylo ze tam zachili nekdo prinesl dalsi, to pak vcera greticka spolu dvema pany nandali do poplenic. Pak uz opravdu byly plne.
Timto panum a greticce dekuji |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Dost mě mrzelo, že se tam ty věci objevily znova. Bylo dost větrno, takže jsem naházeli do kontejneru u domu, jinak bychom odnesli do velkoobjemového, ale v tom počasí by to bylo kontraproduktivní. Navíc, kluci (muži) museli zvedat dost těžkou krabici se stavebním bordelem. někdo asi v bytě to holt bude mít hezký a čistý. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
QWER napsal:
|
alkonius napsal:
|
Lide jsou nepoucitelni, nechapu co cekaji ze se stane kdyz daj bedny vedle pred popelnic? Ze tam vecer sami naskacou? Nebo rovnou myslje dopredu ve smyslu: "co ja bych se exponoval, nejakej idiot to tam nahazi kdyz mu to bude vadit...." asi si koupim brokovku a na balkon pohodlne kreslo :p
|
Co když byly popelnice plné? To si to necha doma a pocka až je vyvezou? Tomuhle by slo zabranit leda tek kdyby naky popelnice přidaly
|
... veř tomu, že by to tam nedali i kdyby byly prázdný ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Popelnice se vyvazeji casto, vetsinou pokud se bavinme o klasickych odpadcich je nedokazeme naplnit ani z poloviny. Vzdy je zabere neforemna krabice nabo zpriceny polystyren Ale slava tem, kdo to tam aspon hodi i kdyz bez premysleni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|