Autor |
Zpráva |
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
no jo to v cečku sem včera slyšel až u nás |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Zdálo se mi to, nebo v Ačku zase někdo ještě kolem půlnoci montoval nábytek AKUvrtačkou? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
Věk: 47
|
|
Nika napsala:
|
Zdálo se mi to, nebo v Ačku zase někdo ještě kolem půlnoci montoval nábytek AKUvrtačkou?
|
Přesně tohle říkal dneska ráno přítel - neví, jestli se mu to zdálo nebo ne Já to zaspala , takže nevím. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Leika napsala:
|
Nika napsala:
|
Zdálo se mi to, nebo v Ačku zase někdo ještě kolem půlnoci montoval nábytek AKUvrtačkou?
|
Přesně tohle říkal dneska ráno přítel - neví, jestli se mu to zdálo nebo ne Já to zaspala , takže nevím.
|
Tak to jsem ráda, že už z toho nemám halušky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Nika napsala:
|
Leika napsala:
|
Nika napsala:
|
|
Přesně tohle říkal dneska ráno přítel - neví, jestli se mu to zdálo nebo ne Já to zaspala , takže nevím.
|
Tak to jsem ráda, že už z toho nemám halušky
|
Myslím, že ho to také potěší |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Leika napsala:
|
Nika napsala:
|
Leika napsala:
|
Nika napsala:
|
|
|
|
Myslím, že ho to také potěší
|
no uvidime dneska, zatim panuje nebesky klid |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
andousek napsala:
|
Leika napsala:
|
Nika napsala:
|
Leika napsala:
|
Nika napsala:
|
|
|
|
Myslím, že ho to také potěší
|
no uvidime dneska, zatim panuje nebesky klid
|
Nikdo sice nevrtá, ale o dvě patra výš je poněkud hlučnější mejdan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
Třeba ten hluk z mejdanu má sloužit jako pozvánka tam pro všechny, co to slyší... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Gentleman napsal(a):
|
Třeba ten hluk z mejdanu má sloužit jako pozvánka tam pro všechny, co to slyší...
|
Tak to nevím, nevím... Pravda je, že kolem půlnoci jsem padla , tak ani nevím, do kolika to tam trvalo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Tak u nás byl na dnešek klid. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Ani jsem nepostřehl, že tam ten mejdan byl ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
zato u nas se vcera opet bubnovalo |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
MUSTANG napsal:
|
zato u nas se vcera opet bubnovalo
|
My zvonili o víkendu okolo 23:00 na souseda z čísla 92. Už ani neotvírá, ale hudbu ztlumil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
greticka napsala:
|
MUSTANG napsal:
|
zato u nas se vcera opet bubnovalo
|
My zvonili o víkendu okolo 23:00 na souseda z čísla 92. Už ani neotvírá, ale hudbu ztlumil.
|
...jak to tak čtu, tak my měli v podstatě štěstí na výběr bytu v klidnější části... co je párkrát vrtání do jedné do rána, proti něčí zálibě v poslouchání hlasité hudby po nocích... u toho vrtání se dá očekávat, že jednou všichni všechno dovrtají a bude klid, ale s tou hudbou po nocích, to je horší... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddie
Host
Věk: 48
|
|
Škoda, že Pan 92 nebydlí někde u mě. Zjistil by, že se dají vyrazit z pantů i pancéřové dveře. Mojí hyperflegmatickou a mírumilovnou povahu dokáží takové něžnůstky přivést pěkně do varu. Jestli na něj budete chtít uspořádat hon, pomůžu vám. Jinak budete muset počkat asi až do schůze SVJ. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Tak je právě těsně před desátou a někdo zezhora nás začal obšťastňovat vrtáním ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Tak tahle noc by byla v Ačku docela klidná... až na to, že ve 4.15 ráno začal někdo u západního vchodu zvonit na polovinu zvonků. Když jsem vylítla, co se děje a zvedla domovní telefon, slyšela jsem už sousedku, která mu říkala, ať si zazvoní na toho, za kým jde.
Jen jsem vlezla zpátky do postele, zvonil znova... Nakonec asi někde uspěl, protože se u vchodu rozsvítilo... tvrdil, že jde do 29, ale kroky kolem na naší chodbě slyšet nebyly, takže bůhví kam nakonec tenhle rušič došel...
Fakt příjemný... člověk se tu prostě nenudí ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Nika napsala:
|
Tak tahle noc by byla v Ačku docela klidná... až na to, že ve 4.15 ráno začal někdo u západního vchodu zvonit na polovinu zvonků. Když jsem vylítla, co se děje a zvedla domovní telefon, slyšela jsem už sousedku, která mu říkala, ať si zazvoní na toho, za kým jde.
Jen jsem vlezla zpátky do postele, zvonil znova... Nakonec asi někde uspěl, protože se u vchodu rozsvítilo... tvrdil, že jde do 29, ale kroky kolem na naší chodbě slyšet nebyly, takže bůhví kam nakonec tenhle rušič došel...
Fakt příjemný... člověk se tu prostě nenudí ...
|
ze sa ti vobec chcelo vstavat ja by som sa na to vykaslal...
alebo si myslela ze to je nejaky tvoj tajny ctitel? |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
JoHnY napsal:
|
Nika napsala:
|
Fakt příjemný... člověk se tu prostě nenudí ...
|
ze sa ti vobec chcelo vstavat ja by som sa na to vykaslal...
alebo si myslela ze to je nejaky tvoj tajny ctitel?
|
Tak to jsem si nemyslela... ale říkala jsem si, že se asi děje něco důležitýho, že jinak by asi nikdo nezvonil ve čtvrt na pět ráno... ale asi jsem se spletla... ... Jen se moc nesměj, ono tě to taky čeká, až konečně dostaví i ten tvůj byteček |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
Nika napsala:
|
...Když jsem vylítla, co se děje a zvedla domovní telefon, slyšela jsem už sousedku, která mu říkala, ať si zazvoní na toho, za kým jde.
|
chapu to spravne, ze kdyz nekdo mluvi do domovniho telefonu s nekym u dveri tak ostatni muzou ve sluchatku slyset jejich rozhovor???? Jestli ano tak mi to neprijde moc OK. Predpokladal bych, ze telefon funguje jen tomu, na koho zazvonim nebo prvnimu kdo ho zvedne. Uz se tesim, jak se nekdo bavi tim, ze si nahrava konverzace a hleda nejakou uzitecnou informaci |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
V pořádku to není, to je pravda. Co takhle dát dotaz na KO (p. Kaila) Mustangu?!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
MUSTANG napsal:
|
chapu to spravne, ze kdyz nekdo mluvi do domovniho telefonu s nekym u dveri tak ostatni muzou ve sluchatku slyset jejich rozhovor???? Jestli ano tak mi to neprijde moc OK. Predpokladal bych, ze telefon funguje jen tomu, na koho zazvonim nebo prvnimu kdo ho zvedne. Uz se tesim, jak se nekdo bavi tim, ze si nahrava konverzace a hleda nejakou uzitecnou informaci
|
Milan V. napsal(a):
|
V pořádku to není, to je pravda. Co takhle dát dotaz na KO (p. Kaila) Mustangu?!?
|
Není to právě tím že se zvonilo na více zvonků?
Já ma zkušenost, že jsem z někým mluvil domácím telefonem, poté jsem ho položil a když jsem ho znovu zvedl tak už nebylo spojení, dokud znovu nezazvonil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
nicola
Host
|
|
Ja som ho teraz len tak dvihla a bzuci v nom a pocujem ruchy vonkajsku... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
no ja neviem, takto to funguje uplne vsade
pochybujem ze si niekto cez domovy telefon vymiena prisne tajne informacie, mne to nevadi |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
no ja neviem, takto to funguje uplne vsade
pochybujem ze si niekto cez domovy telefon vymiena prisne tajne informacie, mne to nevadi
|
přesně tak ... u těch klasickejch domovních zvonků co bejvaj v panelácích je to všechno propojený takže tam je vždycky jenom jeden "hovorový kanál" ... myslím, že tady to nebude jiný, i když jsem si taky všimnul toho specifika, že dokud někdo nezazvoní tak není nic slyšet/po určité době "hovoru" se spojení usekne ... nevim ... možná kdybych viděl k tomu nějakou dokumentaci ...
no jinak spojení typu - zazvoním, zvedne to ten člověk a nikdo jinej nás neslyší tak je možný ale to jsou speciální vrátníky, který jsou napojený na pobočkovou ústřednu - vrátník má svoje číslo a spojení se sestavuje normálně jako byste někomu volali telefonem (pod každým tlačítkem je uložený telefonní číslo/pobočka) ... to ale není náš případ ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
ano, az tak nadstandartni niesme |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
ano, az tak nadstandartni niesme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STK
Kolemjdoucí
Věk: 32
|
|
Nevím, jestli zde již byl tento člověk jmenován (pokud ano, omlouvám se za opakování), ale v "Céčku" je taky jeden případ, který vždy mezi 21:00 a půlnocí začne vrtat. A takhle to chodí vždycky párkrát do týdne už skoro dva měsíce....odhaduju že je z přízemí nebo prvního patra.
Jemu by taky někdo mohl říct, že když už chce něco přidělávat (i když nevim, co by dva měsíce pravidelně vrtal - možná kdyby měl vilu tak jo), tak ať to dělá ve dne a ne v noci |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
vcera kolem 21:00 zacal v B, ve vchode 11 nekdo testovat audio (na lidech). Hlasitost duneni se stupnovala a kolem 21:30 jsem malem neslysel vlastni televizi. Kolem 21:45 se ozvalo od nekud nekolikere zabouchani a produkce postupne utichla. Zvukove vakuum nicmene okamzite nahradila neci zdimajici pracka v poslednim tazeni... Po 22:30 uz se ozyvalo jen obcasne zaduneni pravdepodobne ze zminene aparatury, usnout se u toho dalo, ale nic moc. Chjo
Apropo nevite jestli jeste existuje neco jako nocni proud, ktery by ty setrive nutil prat v nocnich hodinach? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
MUSTANG napsal:
|
Apropo nevite jestli jeste existuje neco jako nocni proud, ktery by ty setrive nutil prat v nocnich hodinach?
|
existuje ale pokial viem tak na to treba druhy elektromer a vacsinou to mavaju ludia len v rodinnych domoch... |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
|