Autor |
Zpráva |
teta IVA
Host
|
|
JoHnY napsal:
|
MUSTANG napsal:
|
Apropo nevite jestli jeste existuje neco jako nocni proud, ktery by ty setrive nutil prat v nocnich hodinach?
|
existuje ale pokial viem tak na to treba druhy elektromer a vacsinou to mavaju ludia len v rodinnych domoch...
|
Přesně tak, v našich domech platíme neměnný tarif.
Je mi ale divný, že má někdo pračku, která je tak hlučná, to vypadá na model Tatramat z 80. let. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
teta IVA napsala:
|
JoHnY napsal:
|
MUSTANG napsal:
|
Apropo nevite jestli jeste existuje neco jako nocni proud, ktery by ty setrive nutil prat v nocnich hodinach?
|
existuje ale pokial viem tak na to treba druhy elektromer a vacsinou to mavaju ludia len v rodinnych domoch...
|
Je mi ale divný, že má někdo pračku, která je tak hlučná, to vypadá na model Tatramat z 80. let.
|
no tak ked si kupil byt od central groupu, uz mu na nic ine nezostalo |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
teta IVA napsala:
|
JoHnY napsal:
|
MUSTANG napsal:
|
|
|
Je mi ale divný, že má někdo pračku, která je tak hlučná, to vypadá na model Tatramat z 80. let.
|
Vzhledem ke konstrukci domu z betonu, se moc nedivím. Je slyšet opravdu mnoho, i nepatrného. Vždyť i kroky člověka jsou slyšitelné, natož pračky. I nejnovější model může být hlučný, a stěna hluk umocní. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Omlouvám se za dnešní večení vrtání na Céčku, ale potřeboval jsem namontovat lustr a dřív jsem se k tomu nedostal ... no i když zas tak pozdě to nebylo - skončil jsem v půl devátý |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Jo, to snad není tak hrozný... to u nás v Ačku byl mejdan... podstatně hlučnější a podstatně do pozdějších hodin |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
|
|
|
Pavel K.
Host
|
|
dcom napsal:
|
Omlouvám se za dnešní večení vrtání na Céčku, ale potřeboval jsem namontovat lustr a dřív jsem se k tomu nedostal ... no i když zas tak pozdě to nebylo - skončil jsem v půl devátý
|
Sice si občas říkám, že někdo vyloženě čeká na film, aby ho ostatním zpestřil, beru to s humorem...
Pro mne je to do 22.00 hodin v normě...Takže v poho.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Jako co me nastvalo, tak nejaky hovado napsala tuhle na nastenku, ze proc si porad stezujeme na ruseni nocniho klidu, ze jsme si za ty penize mohli klidne koupit rodinej domek, kde nas nikdo nebude rusit... |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Banana napsal:
|
Jako co me nastvalo, tak nejaky hovado napsala tuhle na nastenku, ze proc si porad stezujeme na ruseni nocniho klidu, ze jsme si za ty penize mohli klidne koupit rodinej domek, kde nas nikdo nebude rusit...
|
To samé platí i pro rušiče. Pokud se cítí být ukřivděně napomínáni, není nic lepšího než si pařit v domku. Ale co okolní zahrádky? Pak už zbývá jen samota.
Opravdu inteligentní argument. Mno jo, vrátila jsem se ze zahraničí, kde soused ve vesnici obvolal ostatní a předem se domluvil a omluvil za rušení klidu a soukromí (pozor před 22.hodinou), protože se ženil a plánoval dle starých zvyklostí salvy z kanónu.
Někteří lidé si nevidí ve své hoch Ne-slušnosti a přízemnosti ani na špičku nosu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|