Autor |
Zpráva |
Milan V.
Administrator
|
|
zoe napsala:
|
a co to rozhodnuti o prideleni cisla popisneho???
|
To se tě zatím netýká ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
Host
Věk: 45
|
|
Lenkaii: diky:)
a prosim Te to rozhodnuti o prideleni cisla popisneho najdu kde? |
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
Host
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
andousek napsala:
|
tady o tom miste na Jungmannove ulici se uz diskutovalo, tusim, ze nekoho z NZM uz odtamtud vypoklonkovali
tusim, ze misto, kde se daji vyridit formality s PRE, visi zaramovano u kazdeho vchodu, hned pod kontaktem na KO Poradenstvi
|
Pokud vím tak to bylo úplně na začátku, těsně po namontování elektroměrů. Než si jednotlivé pobočky vyměnily info, co to vlastně to podivné Nové Zahradní město je. Tuším Sean mi říkal, že to tam přehlašovali bez problémů. |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
lenkaii napsala:
|
andousek napsala:
|
tady o tom miste na Jungmannove ulici se uz diskutovalo, tusim, ze nekoho z NZM uz odtamtud vypoklonkovali
tusim, ze misto, kde se daji vyridit formality s PRE, visi zaramovano u kazdeho vchodu, hned pod kontaktem na KO Poradenstvi
|
Pokud vím tak to bylo úplně na začátku, těsně po namontování elektroměrů. Než si jednotlivé pobočky vyměnily info, co to vlastně to podivné Nové Zahradní město je. Tuším Sean mi říkal, že to tam přehlašovali bez problémů.
|
a muzeme si vybrat, jestli to prehlasime na Jungmannove nebo na adrese uvedene vm baraku? |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
|
|
|
zoe
Host
|
|
Ja dam asi stejne na pana Sipala, ktery mi pripada jeden z mala normalnich v CG a nebudu delat nic, dokud nebude ulice, stejne oni se jiste sami ozvou, nez me odpoji anyway....
uz me to nebavi to sledovat, maji to mit jako soucast kompletniho servisu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pevahu
Kolemjdoucí
|
|
zoe napsala:
|
Ja dam asi stejne na pana Sipala, ktery mi pripada jeden z mala normalnich v CG a nebudu delat nic, dokud nebude ulice, stejne oni se jiste sami ozvou, nez me odpoji anyway....
uz me to nebavi to sledovat, maji to mit jako soucast kompletniho servisu!
|
Obdobně postupuji i já. Náš stavební dozor, pan Slezák, nám při předávání bytu řekl, že nás bude informovat, jakmile bude přidělen název ulice a číslo popisné a následně potom do 14 dní si máme nechat přepsat elektroměr na sebe a že před tímto okamžikem nám v žádném případě el. proud odpojen nebude. Je ovšem pravda, že písemně tento postup od nikoho z CG doporučen nemáme. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
Pevahu napsal(a):
|
zoe napsala:
|
uz me to nebavi to sledovat, maji to mit jako soucast kompletniho servisu!
|
Obdobně postupuji i já. Náš stavební dozor, pan Slezák, nám při předávání bytu řekl, že nás bude informovat, jakmile bude přidělen název ulice a číslo popisné a následně potom do 14 dní si máme nechat přepsat elektroměr na sebe a že před tímto okamžikem nám v žádném případě el. proud odpojen nebude. Je ovšem pravda, že písemně tento postup od nikoho z CG doporučen nemáme.
|
Já osobně čekám na přidělení jména ulice a čísla popisného, a potom vyrazím na PRE.
Te termín na přihlášení je uveden, pokud si správně pamatuji na papíru, která jsem podepsal při převzetí elektroměru. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
To Alkonius: díky moc za vyčerpávající informace... hned je to všechno jednodušší! DÍKY |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Nika napsala:
|
To Alkonius: díky moc za vyčerpávající informace... hned je to všechno jednodušší! DÍKY
|
Rado se stalo, kdyz muzu, pomuzu, kdyz nemuzu aspon se pokusim |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Admini: Kluci, nešlo by ten krásný návod o Alkonia dát někde stranou, kde by se nemusel tak hledat?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
lenkaii napsala:
|
Admini: Kluci, nešlo by ten krásný návod o Alkonia dát někde stranou, kde by se nemusel tak hledat??
|
V tomhle smeru sem uz SZ ale zatim nic, taky si myslim ze by to treba stalo nekam "povesit" na oci |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
alkonius napsal:
|
lenkaii napsala:
|
Admini: Kluci, nešlo by ten krásný návod o Alkonia dát někde stranou, kde by se nemusel tak hledat??
|
V tomhle smeru sem uz SZ ale zatim nic, taky si myslim ze by to treba stalo nekam "povesit" na oci
|
ok, spravil som topic "Nove Zahradni Mesto-HOWTO" kde sa budu davat taketo veci
bude to zamknute takze ked bude nieco zaujimave tak to tam presunieme |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
JoHnY napsal:
|
alkonius napsal:
|
lenkaii napsala:
|
|
V tomhle smeru sem uz SZ ale zatim nic, taky si myslim ze by to treba stalo nekam "povesit" na oci
|
ok, spravil som topic "Nove Zahradni Mesto-HOWTO" kde sa budu davat taketo veci
bude to zamknute takze ked bude nieco zaujimave tak to tam presunieme
|
Nicmene i tady ten navod moh zustat.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
no on samostatny prispevok sa da len presunut... |
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
Host
|
|
Ja jsem si to hned vcera zkopirovala:) nekteri jedinci jako napr. ja maji radi polopaticke navody:))
kazdopadne kluci dik:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
Ako som uz napisal tu, dnes som bol prehlasit elektrinu v Nuslich uz na novu ulicu a adresu, vsetko bez problemov. Predtym som ziadnu elektrinu neprehlasoval, takze doteraz bola napisana na Central Group. Stacili k tomu dokumenty, ktore popisal Alkonius, okrem rozhodnutia o prideleni cisla popisneho, ktore som nemal a ani ho odomna nikto nechcel.
Takze teraz uz len radostne cakat na tie milionove faktury |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
Inak este jedna vec, pokial ste platili nejake faktury za elektrinu priamo Central Groupu (mne od nich dosiel poziadavok na preplatenie faktury cca pred 2 tyzdnami), upozornite ich na to v PRE pred vyrobenim zmluvy s vami. Inak vam totiz PRE budu fakturovat spotrebu od doby spisania protokolu o odpocte medii (co su vacsinou nejake 1-2 kWh uplne na zaciatku spustenia elektromeru) a fakturu CG-u stornuju. Lenze, pokial ste vy uz medztym tu fakturu CG-u zaplatili, zaplatite vlastne druhykrat, a tu platbu CG-u by vam potom CG mal vratit (ci ale vrati a ako, tazko povedat ).
Takze jednoducha cesta je postrazit si, aby bol na vas prevod urobeny az od stavu, ktory je uz medzi vami a CG-om vyrovnany a vyhnete sa zbytocnym komplikaciam... |
|
|
|
|
|
|
|
|
wayn
Kolemjdoucí
Věk: 57
|
|
Dnes jsem úspěšně přehlásil elektroměr na sebe adresou Mattioliho 18/3250. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
wayn napsal:
|
Dnes jsem úspěšně přehlásil elektroměr na sebe adresou Mattioliho 18/3250.
|
Bez dalších papírů o tom, že ulice existuje? Ve které PRE pobočce jsi byl? |
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
Host
|
|
Prihlasila jsem ji minuly tyden v Jungmannovce, oni uz tam maji papir z Magistratu s oficialnim nazvem ulic, nebyl s tim vubec zadny problem, pani byla moc prijemna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
zoe napsala:
|
Prihlasila jsem ji minuly tyden v Jungmannovce, oni uz tam maji papir z Magistratu s oficialnim nazvem ulic, nebyl s tim vubec zadny problem, pani byla moc prijemna.
|
no ja jsem se tam minulej tejden nedostal, ale zejtra uz tam nabehnu ... co budou chtit vsechno za papiry? staci jenom ten vyplnenej formular? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
No hurááá, tak to tam taky vyrazím. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
dcom napsal:
|
zoe napsala:
|
Prihlasila jsem ji minuly tyden v Jungmannovce, oni uz tam maji papir z Magistratu s oficialnim nazvem ulic, nebyl s tim vubec zadny problem, pani byla moc prijemna.
|
no ja jsem se tam minulej tejden nedostal, ale zejtra uz tam nabehnu ... co budou chtit vsechno za papiry? staci jenom ten vyplnenej formular?
|
Musíš mít s sebou tu odhlášku, cos dostal od stav. dozoru při převzetí bytu (paní na informacích ti tam doplní čísla, která chybí) a pak musíš vyplnit takovou A3, se kterou mi taky ochotně pomáhala paní na informacích. V Jungmance je to v 1 patře. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Nika napsala:
|
dcom napsal:
|
zoe napsala:
|
|
no ja jsem se tam minulej tejden nedostal, ale zejtra uz tam nabehnu ... co budou chtit vsechno za papiry? staci jenom ten vyplnenej formular?
|
Musíš mít s sebou tu odhlášku, cos dostal od stav. dozoru při převzetí bytu (paní na informacích ti tam doplní čísla, která chybí) a pak musíš vyplnit takovou A3, se kterou mi taky ochotně pomáhala paní na informacích. V Jungmance je to v 1 patře.
|
ok ... treba se tam zejtra potkame |
|
|
|
|
|
|
|
|
wayn
Kolemjdoucí
Věk: 57
|
|
Nika napsala:
|
wayn napsal:
|
|
Bez dalších papírů o tom, že ulice existuje? Ve které PRE pobočce jsi byl?
|
V Adrii Jungmannova ulice. Stačily vyplněné formuláře od CG. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
dcom napsal:
|
Nika napsala:
|
dcom napsal:
|
zoe napsala:
|
|
|
Musíš mít s sebou tu odhlášku, cos dostal od stav. dozoru při převzetí bytu (paní na informacích ti tam doplní čísla, která chybí) a pak musíš vyplnit takovou A3, se kterou mi taky ochotně pomáhala paní na informacích. V Jungmance je to v 1 patře.
|
ok ... treba se tam zejtra potkame
|
Jojo, jako včera na obědě
Já tam asi budu muset zítra místo oběda Takže budu hladem |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
wayn napsal:
|
Nika napsala:
|
wayn napsal:
|
|
Bez dalších papírů o tom, že ulice existuje? Ve které PRE pobočce jsi byl?
|
V Adrii Jungmannova ulice. Stačily vyplněné formuláře od CG.
|
Díky! |
|
|
|
|
|
|
|
|
danielv
Kolemjdoucí
|
|
dnes jsem v pobocce Adria prehlasil elektrinu na Mikanova 7.
Ulici v systemu jeste nemaji, slo to prepsat, nicmene tam pry nejak zustala strasit ta Pracska jako odberne misto.
Mate nekdo CSOB ucet ? Pouzil jsem prime inkaso a v pripade CSOB je na letaku uvedeno jine cislo uctu (17303403/0300) nez pro ostatni banky.
Plachtu A3 jsem vyplnovat nemusel - stacil formular A4 na zmenu(elektromery uz pry jsou zaregistrovane). |
|
|
|
_________________ DaVe
Naposledy upravil danielv dne 26.4.2006, 09:49, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|