Autor |
Zpráva |
Milan V.
Administrator
|
|
Leika napsala:
|
Díky moc za informace. Potvrdilo mi to jen, co jsem si myslela a že tedy čekám správně
|
Kdo si počká, ten se dočká ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MolaRam
Kolemjdoucí
|
|
Zdravím. Také jsem to nakonec vyřešil tak, že jsem potkal v utery SD a ten mi rovnou předal potvrzení o odečtu energie, podepsal jsem stav a bylo mi řečeno, že pokud adresa není přidělena, nemusím tam chodit a nemusím se bát, že mě odhlásí. nicméně jsem včera šel na PRE a bez problémě si to přepsal na sebe. Fígl je v tom, jak říkal Luboš, že korespondenční adresu jsem uved jinou. Ale nedělají vůbec potíže, velice rádi Vám se vším poměžou a následné přepsání fakturační adresy a adresy samotného odběrného místa (zatím je to tak, jak to mate na těch nových přihláškách) není vůbec problém. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirii
Kolemjdoucí
Věk: 41
|
|
My jsme prebirali byt ve ctvrtek a bylo nam stavebnim dozorem receno jeste pockat, nez dostaneme i ulici...to by melo byt kolem 25.3. Takze pockame a uvidime |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
SOuhlas. tak yjsme si už převzala od stavebního dozoru papíry pro PRE. Bylo mi řečeno že to mám přehlásit tuším do 4. dubna. A až po tom co bude známá adresa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
lenkaii napsala:
|
SOuhlas. tak yjsme si už převzala od stavebního dozoru papíry pro PRE. Bylo mi řečeno že to mám přehlásit tuším do 4. dubna. A až po tom co bude známá adresa.
|
... ulice neni a nebude, cili prehlasit elektrinu na sve soucasne bydliste, protze jsme nuceni tou lhutou 14 dni, chapu to dobre? |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
Roxy
Kolemjdoucí
Věk: 44
|
|
alkonius napsal:
|
lenkaii napsala:
|
SOuhlas. tak yjsme si už převzala od stavebního dozoru papíry pro PRE. Bylo mi řečeno že to mám přehlásit tuším do 4. dubna. A až po tom co bude známá adresa.
|
... ulice neni a nebude, cili prehlasit elektrinu na sve soucasne bydliste, protze jsme nuceni tou lhutou 14 dni, chapu to dobre?
|
No to by mě taky zajímalo, lhůtu mám už dáááááááááááááávno pryč, a stav. dozor také řekl at pockam, nez bude adresa. Ale zatim nic nevypnou a prisla my domu i prefakturovana elektrika od CG, takze si mylsim ze prehlaseni neni nutne, PRE vystavi fakturu CG a CG to preposle nam, takze to tak asi muze fungovat take. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
alkonius napsal:
|
lenkaii napsala:
|
|
... ulice neni a nebude, cili prehlasit elektrinu na sve soucasne bydliste, protze jsme nuceni tou lhutou 14 dni, chapu to dobre?
|
Nuz, stale plati to, co som napisal tu, aspon teda ja osobne zatial nic neprehlasujem.
Btw., Hypnotoad je cool a Futurama tiez |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sean.cz
Host
Věk: 53
|
|
Ja to byl vcera prehlasit na PRE v Jungmance. Prihlasili mi to na docasnou adresu, ale rovnou mi rekli, ze az budu mit regulerni adresu, tak to budu muset prehlasit jeste jednou .. d8-\ |
|
|
|
|
|
|
|
|
danielv
Kolemjdoucí
|
|
tak ta ulice snad časem bude, tak proč tam chodit to přehlašovat 2x ? Zatím to platí CG a ti o tom problému s ulicí musí vědět. |
|
|
|
_________________ DaVe
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
danielv napsal:
|
tak ta ulice snad časem bude, tak proč tam chodit to přehlašovat 2x ? Zatím to platí CG a ti o tom problému s ulicí musí vědět.
|
Už to tady padlo, musel jsi podepisovat stav elektroměru, takže to CG už ani platit nemůže ... Nebo jsi ho snad ještě nepodepisoval?!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Milan V. napsal(a):
|
danielv napsal:
|
tak ta ulice snad časem bude, tak proč tam chodit to přehlašovat 2x ? Zatím to platí CG a ti o tom problému s ulicí musí vědět.
|
Už to tady padlo, musel jsi podepisovat stav elektroměru, takže to CG už ani platit nemůže ... Nebo jsi ho snad ještě nepodepisoval?!?
|
To jo, ale přefakturovávají to tam. A já mám na nějakém předávacím papíru, že to musím přehlásit do nějakého termínu - ale od chvíle, kdy bude přiděleno ?.p. a název ulice. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
teď nějak nechápu, prostě to CG nezaplatí, protože tu elektřinu nespotřebovali ... přehlášená není, je tam uvedený CG, ale ty budou chtít ty peníze zpátky, takže se ozvou/ozývají a posílají dopisy/faktury/upomínky ... Takhle jsi to myslelač!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Tak tak, asi nám to budou dál přefakturovávat, ale o přihlašování jsme mluvili, že je to nutné udělat až po tom přidělení ... každopádně to neodpojí. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Aha, tak teď už si rozumíme ...
danielv psal o tom, že to "platí CG", proto jsem předtím napsal to, co jsem napsal ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Milan V. napsal(a):
|
Aha, tak teď už si rozumíme ...
danielv psal o tom, že to "platí CG", proto jsem předtím napsal to, co jsem napsal ...
|
Ahááá, tak teď už to chápu taky... ty o koze a já o voze ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
danielv
Kolemjdoucí
|
|
já to chápu tak, že CG dostane od PRE fakturu za březen (na CG je pořád napsaný elektroměr) a nějak se mnou vyřeší zaplacení té faktury.
Bydlím od 8.3 ( proběhlo předání bytu a podpis stavu elektroměru) , takže oni platí do 8.3. a já zbytek. |
|
|
|
_________________ DaVe
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
danielv napsal:
|
já to chápu tak, že CG dostane od PRE fakturu za březen (na CG je pořád napsaný elektroměr) a nějak se mnou vyřeší zaplacení té faktury.
Bydlím od 8.3 ( proběhlo předání bytu a podpis stavu elektroměru) , takže oni platí do 8.3. a já zbytek.
|
přesně tak to chápu i já. |
|
|
|
|
|
|
|
|
n535905
Kolemjdoucí
|
|
no třeba my jsme zatím elektromery neprevzali, nepodepsali.
bydlime od unora, jak poznam kolik bylo na elektromeru pred
jeho zapojenim ? duvěřovat CG/PRE se mi moc nechce... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sean.cz
Host
|
|
btw informace z uctarny CG: castky do 200,- neprefakturovavaji, protoze by se ufakturovali .. d8-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sean.cz
Host
|
|
n535905 napsal(a):
|
no třeba my jsme zatím elektromery neprevzali, nepodepsali.
bydlime od unora, jak poznam kolik bylo na elektromeru pred
jeho zapojenim ? duvěřovat CG/PRE se mi moc nechce...
|
Pri odectu dostanes i kopii predavaciho protokolu sepsaneho technikem PRE, kde je vychozi stav na meridle. |
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
Host
|
|
Prubezny dotaz: nikdo jste jeste elektriku neprihlasovali, dokud nam neprideli ulice, je to tak? Uz me zacina stvat, ze pokud clovek nesleduje tyto stranky, tak nevim NIC!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
no mi jo hned ten den co nám předali byt půl hodiny na pre a hotovo |
|
|
|
|
|
|
|
|
nicola
Host
Věk: 49
|
|
my sme tiez uz prihlaseni, akonahle nam CG dal papiere o ich odhlaseni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
Host
|
|
Ja nehodlam nikam chodit dvakrat, nemam na to cas. Jestli neco chteji, at mi teda zavolaji, uz mam CG PLNY ZUBY! |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Prehlaseni eletriny uspesne, pani v PRE Vladimirova byla mila, ochotna a novou adresu nebylo treba, chtela vedet parcelni cislo a adresu trvaleho bydliste.
Dohodli sme se na minimalnich zalohach (prozatim je lepsi nedoplatek nez ohromny preplatek) a na platbach jednou za 4 mesicice.
- Zaloha bude stanovena po prvnim odectu, ktery bude v cervnu. Do te doby muzu vesele spotrebovavat energii a platit az potom.
Program mam d02 a ceny jsou nejake divoke, zvlast je "za odbern misto" pak je za jistic a pak je za kilowatu. Asi to znate, nema smysl skenovat
Jinak je treba vyplnit takovy veliky tmavo modry formular (A3 po rozlozeni, prupisna kopie) predtim nez pujdete k okenku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
Host
|
|
Alkonie, diky za info, prosim Te polopaticky pro me: potrebuju teda ty 2 formulare, co jsme dostali pri predavani bytu+zminovany A3 formular? jeste neco? mam problem s vyplnenim i tech 2 kolik casu jsi tam Na Hroude stravil??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
zoe napsala:
|
Alkonie, diky za info, prosim Te polopaticky pro me: potrebuju teda ty 2 formulare, co jsme dostali pri predavani bytu+zminovany A3 formular? jeste neco? mam problem s vyplnenim i tech 2 kolik casu jsi tam Na Hroude stravil???
|
Na hroudu nechodit (ja tam byl, a byl sem vypoklonkovan) tam nikdo nic vypisovat nebude, je treba jit na prodejni misto.
- dulezity je vzit si ssebou "zadost o ukonceni" a odecet stavu "zapis os tavu medii" od CG
- modry formular A3 je k dostani na tom PRE miste, a staci vyplnit adresy a jmena, zbytek s vama udela prijemna pani za prepazkou (moje byla prijemna)
- neni potreba ten kopirovany dokument co byl ve zlte slozce.
- podivali se i na rozhodnuti o prideleni cisla popisneho
trvalo to zhruba 20minut vcetne cekani ve fronte |
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
Host
|
|
Diky, kde je to prodejni misto?
a co to rozhodnuti o prideleni cisla popisneho??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
zoe: Jedno je v Jugmanově ulici, Palác Adria. U vlezu do metra B, Můstek |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
tady o tom miste na Jungmannove ulici se uz diskutovalo, tusim, ze nekoho z NZM uz odtamtud vypoklonkovali
tusim, ze misto, kde se daji vyridit formality s PRE, visi zaramovano u kazdeho vchodu, hned pod kontaktem na KO Poradenstvi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|