Věk: 50
Axlboy napsal(a):
lenkaii napsala:
....
Opět si se dostala do nemilé situace. Protože mé argumenty nemusejí být postaveny na výzkumu, ale na pouhém předpokladu že lidé pracují (Jak by si jinak koupili byt že?) Oproti tomu tvé argumenty (nyní již značně generalizované) jsou založeny na pouchých doměnkách.
Tyto doměnky jsem vyvrátil již faktem, že venku místo nebylo a mnoho aut bylo v garážích.
zmíním se proto k bodu 3.
Pokud lidé parkují venku (ti lidé kteří podle tebe odjeli na víkend pryč?) tak je nepravděpodobné že by všichni parkovali před svým oknem a tudíž by v případě kontroly svého vozu museli vyjít ven a auto zkontrolovat. Ptám se tedy kolik procent dotčených jedinců toto činilo a to natolik pravidelně, že by bylo vhodnější být doma a ne v práci?
a bodu 4.
vzhledem k dosavadním zkušenostem se stavbou nových domů (pracuje se i během víkendu) jsi došla k závěru že tento víkend to bude jiné? No já nevím, ale já bych na základě stejných podnětů došel k závěru jinému.
Jasně.. tvůj argument, že lidé pracují stojí stejně na vodě jako ty moje. Nebereš v úvahu matky na mateřské dovolené, důchodce, lidi co pracují v jinou dobu než dopoledne. Nemá smysl se o tom hádat. Jak jsem napsala příště to zkusíme v pracovní době a uvidíme, zda to bude lidem více vyhovovat. A bude záležet na tom jaké reakce přijdou na druhou variantu. Podle toho se bude pokračovat v budoucnu. Stačí??
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory