Autor |
Zpráva |
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
No, vypadá to pěkně, jen jsem si myslela, že se ta moje ulice jmenuje KAMELOVA a ne "KADELOVA", hahahahaha.. (na obrázku je to nápis u kruháče )
Hmmm, alwe evidentně se s rybníčkem pro kačenky mezi D a E nepočítá, takže je zde jistá naděje, že naši kaluž vybagrují |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Ale mohli by nám pod okny ten rybníček vybagrovat, co? Jen nevím, kdo by pak chodil uklízet bordel do rybníčku, který je čas od času v té bažině pod okny ... Asi by to chtělo se předzásobit nějakými rybářskými holinami |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Ale mohli by nám pod okny ten rybníček vybagrovat, co? Jen nevím, kdo by pak chodil uklízet bordel do rybníčku, který je čas od času v té bažině pod okny ... Asi by to chtělo se předzásobit nějakými rybářskými holinami
|
Ono když to vezmeš z praktického hlediska - kromě bordelu v rybníčku by se tam drželi komáři a další hmyzáci, takže lepší bude, když rybníček nebude
Ne, jenom je teda zajímavé, že mě sliboval Cernetic a Štěpka, že až bude k dispozici bagr, tak hned tu podmáčenou plochu vybagrují a udělají ty odvodné kanály, ale bagr k dispozici je, ale kaluž se nebagruje |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
To máš asi pravdu ... a až přijde období dešťů, tak by nám to jen vyplavilo autíčka, a to nemůžeme dopusti! A myslíš, že to dají do pořádku? Osobně si myslím, že problém s "nevsakováním" vody nebude jen pod našimi okny ... Necháme se překvapit. Až se těším, až to bude celé hotové, bez stavby, ukček, bordelu ...
BTW: nedávno mi jeden taxikář říkal, že prý CG koupil další pozemky podél Práčské až k nějakému zámečku. Víte o tom někdo něco? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Vždyť tam je chráněné území meandry Botiče, ne???
Do pořádku by to měli dát, já mám od CG řádně uznaný reklamační protokol, kde se zavázali "závadu" odstranit do 5.5... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
vendy napsala:
|
Ne, jenom je teda zajímavé, že mě sliboval Cernetic a Štěpka, že až bude k dispozici bagr, tak hned tu podmáčenou plochu vybagrují a udělají ty odvodné kanály, ale bagr k dispozici je, ale kaluž se nebagruje
|
vsimnuli jste si?
uz je tam vykopany prikop a v nem polozena drenazni trubka
p.Cernetic pravil, ze v miste kde byl rybnicek by mela byt vybagrovana jama zhruba metroveho prumeru
ta bude vysypana sterkem, na vrchu bude ornice a trava
ve sterku bude zacatek drenazni trubky
i trubka bude obsypana sterkem, na vrchu opet trava
tohle cele by melo byt do konce tydne, tedy do nedele... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
kolysta napsal:
|
vendy napsala:
|
Ne, jenom je teda zajímavé, že mě sliboval Cernetic a Štěpka, že až bude k dispozici bagr, tak hned tu podmáčenou plochu vybagrují a udělají ty odvodné kanály, ale bagr k dispozici je, ale kaluž se nebagruje
|
vsimnuli jste si?
uz je tam vykopany prikop a v nem polozena drenazni trubka
p.Cernetic pravil, ze v miste kde byl rybnicek by mela byt vybagrovana jama zhruba metroveho prumeru
ta bude vysypana sterkem, na vrchu bude ornice a trava
ve sterku bude zacatek drenazni trubky
i trubka bude obsypana sterkem, na vrchu opet trava
tohle cele by melo byt do konce tydne, tedy do nedele...
|
Jéééé, tak to jsem si nevšimla - já jsem tedy ráno odcházela brzo a moc jsem z okna nekoukala.
A to myslíš ten rybníček mezi D a E, doufám? |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vendy napsala:
|
Jéééé, tak to jsem si nevšimla - já jsem tedy ráno odcházela brzo a moc jsem z okna nekoukala.
A to myslíš ten rybníček mezi D a E, doufám?
|
no jasne, rybnicek mezi D a E |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Ja tedy taky nic nevidel ... ale pokud uz tam bude po desti sucho resp. travnik bez kaluzi, tak klobouk dolu ... se tam pak s dovolenim probehnu (ale pssst pred Vendy, ta by me hnala! ). |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Ja tedy taky nic nevidel ... ale pokud uz tam bude po desti sucho resp. travnik bez kaluzi, tak klobouk dolu ... se tam pak s dovolenim probehnu (ale pssst pred Vendy, ta by me hnala! ).
|
No to si teda zkus, hahaha, běhat po trávníků! Ale já bych to vyřešila jednoduše - vzala bych kýbl s vodou a...
Já jsem to včera omrkla a je to pravda - na trávníku se něco děje, problém je akorát v tom, že kopou ZCELA MIMO RYBNÍČEK! To podmáčený bahno bez trávy, kvůli kterýmu jsme to reklamovali, zůstává nedotčeno!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vendy napsala:
|
ThomasPRG napsal:
|
Ja tedy taky nic nevidel ... ale pokud uz tam bude po desti sucho resp. travnik bez kaluzi, tak klobouk dolu ... se tam pak s dovolenim probehnu (ale pssst pred Vendy, ta by me hnala! ).
|
No to si teda zkus, hahaha, běhat po trávníků! Ale já bych to vyřešila jednoduše - vzala bych kýbl s vodou a...
Já jsem to včera omrkla a je to pravda - na trávníku se něco děje, problém je akorát v tom, že kopou ZCELA MIMO RYBNÍČEK! To podmáčený bahno bez trávy, kvůli kterýmu jsme to reklamovali, zůstává nedotčeno!!
|
sem psal ze to vybagruji do konce tydne
vydrz |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Nebooooj, vydržím |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Co to cigáro, Vendy! Že já ti začnu běhat pod okny a strašit tě! |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Co to cigáro, Vendy! Že já ti začnu běhat pod okny a strašit tě!
|
To bylo jen tak, to cigáro, neboj.. Příští pátek to bude půl roku, co nekouřím
No dokud ten rybníček nevybagrují, tak by se ti tam běhalo dost špatně, hahaha, takže nemusím mít asi strach, že bys mě chodil strašit |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Tak to gratuluji, jen tak dál ...
Počkej, až to vyschne ... seberu deku a budu se tam chodit opalovat
Ne, to byl blbej vtip, taková ostuda ... to už raději nahoru do BBC |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Když budeš hodnej, můžeš přijít ke mě na terásku, hahaha. Anebo BBC, u vířivky to tam fakt pěkně opaluje |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
vendy napsala:
|
Když budeš hodnej, můžeš přijít ke mě na terásku, hahaha. Anebo BBC, u vířivky to tam fakt pěkně opaluje
|
Az takhle, jo? Tak to se domluvime .. nicmene ja pracuji normalne (pro me), a to je cca do sesti vecer a to uz potom moc neopaluje .. asi budu litat do solarka |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Hmmm. tak to máš holt smůlu. Po 18.hodině si cizí chlapy na terásku ani nepouštím |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
vendy napsala:
|
Hmmm. tak to máš holt smůlu. Po 18.hodině si cizí chlapy na terásku ani nepouštím
|
To jsi nejaka zasadova, ne? Delam si legraci ... ale promysli letni vecery na terese pri vinku - samozrejme pracovne, az budeme "kontrolovat" precedu a jeho vejbor |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
No, možná to ještě zvážím Nehledě na to, že jsem zjistila, že přímo vedle mě bydlí pan Patočka
Btw., nechcete někdy až bude hezky se mnou někdo podniknout procházku po lokalitě? Já jsem zjistila, že vůbec nevím, že tam je rybníček (i když bez kačenek ) a vůbec.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Vendy, kterej je Patočka? Já v nich mám trochu bordel ...
Jinak já se na tour po lokalitě přidávám - vždy to jen objíždím autem a to nic moc ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Vendy, kterej je Patočka? Já v nich mám trochu bordel ...
Jinak já se na tour po lokalitě přidávám - vždy to jen objíždím autem a to nic moc ...
|
Patočka je ten ITák ve výboru, jak seděl na schůzi asi 3 řady před námi, jak se představoval tak, že v práci je zvyklý předávat informace atd.. PaDaK říkal, že je docela v pohodě
No a já jsem taková ostuda, že to ani autem neobjíždím a vůbec nevím, kde bydlím
To bychom se mohli domluvit na Kuchyňské tour.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
Věk: 48
|
|
ThomasPRG napsal:
|
vendy napsala:
|
Hmmm. tak to máš holt smůlu. Po 18.hodině si cizí chlapy na terásku ani nepouštím
|
To jsi nejaka zasadova, ne? Delam si legraci ... ale promysli letni vecery na terese pri vinku - samozrejme pracovne, az budeme "kontrolovat" precedu a jeho vejbor
|
já ti dám kontrolu budeme vám z balkonu házet něco na hlavu |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
PaDaK napsal:
|
ThomasPRG napsal:
|
vendy napsala:
|
|
To jsi nejaka zasadova, ne? Delam si legraci ... ale promysli letni vecery na terese pri vinku - samozrejme pracovne, az budeme "kontrolovat" precedu a jeho vejbor
|
já ti dám kontrolu budeme vám z balkonu házet něco na hlavu
|
No teda předsedooooo, to se dělá, jooo, hahaha? |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
vendy napsala:
|
PaDaK napsal:
|
ThomasPRG napsal:
|
vendy napsala:
|
|
|
já ti dám kontrolu budeme vám z balkonu házet něco na hlavu
|
No teda předsedooooo, to se dělá, jooo, hahaha?
|
to záleží na tom co a jak budete kontrolovat |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
To se ještě uvidí |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
vendy napsala:
|
To se ještě uvidí
|
koukám, že zas nemáš v práci co dělat, tak visíš na foru jaký je mail na tvého šéfa? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Nene, já nevisím. mě vždycky přijde upozornění na mail, že někdo odpověděl na nějaký téma, který jsem si zaškrtla, rozkliknu, odpovím, odcházím, hahaha.. Otázka pár vteřin |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
koukam, ze se nam toto tema ubira uplne jinym smerem, nez bylo zamysleno
takze sem vkladam fotku o tom, jak nam CG nechal posekat travnicek
pry na naklady CG jeste jednou a pak si to musime zaridit sami |
P4020012.JPG |
Komentář: |
|
Velikost: |
514.04 kB |
Zobrazeno: |
196 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
Věk: 55
|
|
kolysta napsal:
|
koukam, ze se nam toto tema ubira uplne jinym smerem, nez bylo zamysleno
takze sem vkladam fotku o tom, jak nam CG nechal posekat travnicek
pry na naklady CG jeste jednou a pak si to musime zaridit sami
|
Ještě žes to Honzo uvedl na správnou cestu.Je to tady bordel a anarchie.Takže se hezky od terásek, BBC, kontrol vejborů a romantických procházek po naší lokalitě, vrátíme zas pěkně k Okolí bytových domů - zeleni, parkovacím stáním a cestám... |
|
|
|
|
|
|