Autor |
Zpráva |
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Hm.. to se vůbec nedivím. Zase výdaje navíc.. Slevy na byt v marketingových výdajích vypadají hezky, ale pokud to má spadnout do investičních nákladů, tak obracejí v kapse každý halíř, škrti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
No, hlavní je, že se snad už konečně něco pohne. Ta cesta je dost důležitá. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
Až začnou na té cestě něco dělat tak tomu teprve uvěřím. |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
MKDD napsal:
|
Až začnou na té cestě něco dělat tak tomu teprve uvěřím.
|
A takovej jsi bejval optimista |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
To víš, člověk míní, CG mění ) Taky se mi ta zpráva zdá být až příliš nadějná ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Moc dobré zprávy ze svého rozhovoru s pí Stibůrkovou z odboru dopravy a energetiky ÚMČ P-10 nemám, stejně tak jako od pí Čuřínové ze stavebního odboru ...
Předně k napojení na Práčskou ul. - CG nedodal potřebné dokumenty, takže v současné době je řízení pro vydání rozhodnutí/stavebního povolení pozastavené, dokud z CG nedodají vše tak, jak měli ... Člověk by čekal, že takovéto věci by se už developerům podobných rozměrů a zkušeností stávat neměly, ale chyběly jim např. vyjádření od Technické správy komunikací nebo chystané dopravní značení. Mezní termín pro doplnění mají 20. 9., pokud nedodají, řízení bude ukončeno.
CG uvedl realizaci v průběhu druhé poloviny roku 2006, žádná páka na ně samozřejmě není ... Z CG je odpovědnou osobou za rozvoj lokalit p. Jakub Brabenec, který také podal žádost o vydání stavebního povolení. Podoba by měla být taková, že se udělá napojení na Práčskou ul. s přechodem na druhou stranu, přičemž podél džungle bude chodník, kterým se půjde dostat na zastávku MHD Práčská. Toto řešení je náhradou za původní záměr zakreslený do obrázků a vymodelovaný s chodníkem v SZ rohu lokality. Prý byl problém se "dostat" k pozemkům, což je poněkud podivné tvrzení, ale jak je vidět, v našich končinách naprosto legální, resp. průchozí, i když veškerá stavební povolení, rozhodnutí a navazující dokumentace obsahuje něco jiného ... Každý si může udělat obrázek sám ...
Pí Stibůrková už byla méně sdílná, nedokázala pochopit, že se nám nelíbí současný stav. Také s tím dodatečným značením mi pouze přislíbila, že se na to podívá, ačkoliv mi bylo dříve přislíbeno, že bychom mohli podávat návrhy na úpravy, když to ještě není úplně zkolaudované a předané Technikcé správě komunikací. Říkala, že vodorovné značení zákazu stání žlutými pruhy na obrubnících je nadstandardní, že to tam vůbec nemuseli požadovat, atd. ... Moc dobrý pocit jsem z ní neměl, subjektivně, jako by tak trochu šla CGu na ruku ... Dle vyjádření její kolegyně je jediná, která má problematiku NZM na starosti, takže informace podává akorát ona ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Právě jsem jednal s odpovědným člověkem z TSK ohledně předání komunikací v lokalitě ... TSK nemá komunikace v NZM přebírat, pouze napojovací pruh a světelnou křižovatku u kruhového objezdu. Tím se celá věc dostává do zajímavé roviny, kdy se komunikace převedou buď na příslušná SVJ nebo městkou část ... S tím je pochopitelně spojené vše další, např. úklidy a odklízení sněhu v zimě ... Jsem domluvený, že mi pošlou veškerá vyjádření a stanoviska, která se toho týkají, takže více později ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Pokud vim, komunikace ve sprave mesta se bud "v zime neudrzuji" (parky, atd...) nebo se predavaji ke sprave TSK od mesta. Kazdopadne je to teda nic moc zprava |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
pepino
Kolemjdoucí
Věk: 41
|
|
tak když jsem dneska ráno pelášil domů,nějak to žilo u džungle. Vytrhávali tam ty betonové sloupky. To jsem zvědav,co to bude,až to bude. Snad ne další mnohem větší plot |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
Tak a ledy se pohnuly )
Zní to až neuvěřitelně ale CG začal pracovat na druhém výjezdu z NZM, tak to vypadá že možná dodrží slib a v druhé polovině roku budou existovat dva výjezdy a výlezy z NZM.
Nechci to zakřiknout, ale už začali kácet daný prostor džungle, což je hmatatelný důkaz že se něco začalo dít.
Jen aby jim to vydrželo |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
No zatím jen vykáceli. To se dělá nejlépe v době vegetačního klidu. Pak se můžou práce zastavit... Já vím tak trochu straším... Už se sama teším až to bude |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Druhy vyjezd bude super. Sice bydlim v Ecku, takze mi soucasny vyhovuje, ale rad se obcas projedu po celem NZM a koukam, co je noveho
Nedavno jsem mel navstevu a chlubil jsem se tim, jak mame rybnicek a v nem nejaky potvory, asi kachny a ono prd. Ani jeden ptak tam nebyl. Malinko trapas ... nevite, kam se podely |
|
|
|
Naposledy upravil ThomasPRG dne 4.3.2007, 11:36, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Druhy vyjezd bude super. Sice bydlim v Ecku, takze mi soucasny vyhovuje, ale rad se obcas projedu po celem NZM a koukam, co je noveho
Nedavno jsem mel navstevu a chlubil jsem se tim, jak mame rybnicek a v nem nejaky potvory, asi kachny a ono prd. Ani jeden ptak tam nebyl. Malinko trapas ... nevite, kam se podeli?
|
zeby ich CG nedostatocne krmil? |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
JoHnY napsal:
|
ThomasPRG napsal:
|
Nedavno jsem mel navstevu a chlubil jsem se tim, jak mame rybnicek a v nem nejaky potvory, asi kachny a ono prd. Ani jeden ptak tam nebyl. Malinko trapas ... nevite, kam se podeli?
|
zeby ich CG nedostatocne krmil?
|
Tragedie okresniho formatu ... Kubisovou na ne ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
JoHnY napsal:
|
ThomasPRG napsal:
|
|
|
ale podle projektu je urcite krmili spravne! |
|
|
|
|
|
|
|
|
kahek2
Host
|
|
Cibi napsal:
|
JoHnY napsal:
|
|
ale podle projektu je urcite krmili spravne!
|
Asi už byly vykrmené dostatečně, tak je sežrali bezdomovci. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Cibi napsal:
|
JoHnY napsal:
|
ThomasPRG napsal:
|
|
|
ale podle projektu je urcite krmili spravne!
|
... ale je otázka jestli je krmili nadstandardním krmivem v luxusním provedení ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
MKDD napsal:
|
Tak a ledy se pohnuly )
Zní to až neuvěřitelně ale CG začal pracovat na druhém výjezdu z NZM, tak to vypadá že možná dodrží slib a v druhé polovině roku budou existovat dva výjezdy a výlezy z NZM.
Nechci to zakřiknout, ale už začali kácet daný prostor džungle, což je hmatatelný důkaz že se něco začalo dít.
Jen aby jim to vydrželo
|
tak nam vcera a dnes zrusili chodnicek pred Ceckem a Deckem
ze strany Pracske uz to maji vykolikovane, vypada to, ze tam bagr vlitne co nevidet |
P3220001.JPG |
Komentář: |
|
Velikost: |
502.08 kB |
Zobrazeno: |
352 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
kolysta napsal:
|
MKDD napsal:
|
Tak a ledy se pohnuly )
Jen aby jim to vydrželo
|
tak nam vcera a dnes zrusili chodnicek pred Ceckem a Deckem
ze strany Pracske uz to maji vykolikovane, vypada to, ze tam bagr vlitne co nevidet
|
Tak když tam bude bagr, mohl by to vzít přes náš rybníček, který mají do 5.5. vybagrovat, aby neteklo do garáží a nepadaly tam stromky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
Věk: 55
|
|
vendy napsala:
|
Tak když tam bude bagr, mohl by to vzít přes náš rybníček, který mají do 5.5. vybagrovat, aby neteklo do garáží a nepadaly tam stromky
|
Čauky, tak jsem teď koukal na "rybníček", už už to vypadalo že tam vezou bagr a nic! No jo,ale kdo si počká, ten se dočká... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
Faleza napsal(a):
|
vendy napsala:
|
Tak když tam bude bagr, mohl by to vzít přes náš rybníček, který mají do 5.5. vybagrovat, aby neteklo do garáží a nepadaly tam stromky
|
Čauky, tak jsem teď koukal na "rybníček", už už to vypadalo že tam vezou bagr a nic! No jo,ale kdo si počká, ten se dočká...
|
no hlavne rano vybagrovali diru vedle vchodu do Decka na severu
nekde totiz prosakuje vstup do baraku
to mi reknete, jak to tady stavi - praskaji stoupacky, otoci odpadni roury, ted musi vyhloubit dalsi jamu kvuli prusaku...
co nas jeste ceka??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
Věk: 55
|
|
kolysta napsal:
|
no hlavne rano vybagrovali diru vedle vchodu do Decka na severu
nekde totiz prosakuje vstup do baraku
to mi reknete, jak to tady stavi - praskaji stoupacky, otoci odpadni roury, ted musi vyhloubit dalsi jamu kvuli prusaku...
co nas jeste ceka???
|
"Jo jo, pořád se něco děje"
Důležité je,aby když už se něco semele, tak aby to rychle odstranili. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Faleza napsal(a):
|
vendy napsala:
|
|
Čauky, tak jsem teď koukal na "rybníček", už už to vypadalo že tam vezou bagr a nic! No jo,ale kdo si počká, ten se dočká...
|
Cožeeeeee??? On tam byl bagr a náš rybníček nechal bez povšimnutí???
A jako to bahno u vás před Dčkem mohl vybagrovat?? No to je teda úroveň.. Ale třeba si to nechává jako třešničku na dortu |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Ale byla by to romantika koukat z okna na rybníček Já tam mám ten stromek a křeslo pod ním, takže bych byl jak v přírodě
Hlavně, aby nám ten bárák nespadl na hlavu. BTW: když jsem o víkendu uklízel, všiml jsem si, že mím podél jedné stěny/stropu nepatrnou táhlou prasklinu. Doufám, že to je jen štuk a nespadne stěna k sousedům |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Ale byla by to romantika koukat z okna na rybníček Já tam mám ten stromek a křeslo pod ním, takže bych byl jak v přírodě
Hlavně, aby nám ten bárák nespadl na hlavu. BTW: když jsem o víkendu uklízel, všiml jsem si, že mím podél jedné stěny/stropu nepatrnou táhlou prasklinu. Doufám, že to je jen štuk a nespadne stěna k sousedům
|
Z toho vyplývá, že nesmíš uklízet, hahahahaha!
Abych tě uklidnila - já mám taky v jednom rohu víceméně odshora až dolů prasklinu - to je normální u novostaveb, které si teprve "sedají".. Proto se nedoporučuje první rok malovat |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Na uklid jsem trapnej pedant, musim mit uklizeno ... co kdyby nahodou
Tak to jsem chytrejsi, diky za info ... nebudu malovat, nebudu malovat, nebudu malovat |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Na uklid jsem trapnej pedant, musim mit uklizeno ... co kdyby nahodou
Tak to jsem chytrejsi, diky za info ... nebudu malovat, nebudu malovat, nebudu malovat
|
Jako kdyby náhodou CO, hahahaha?
Je teda fakt, že já jsem se zařekla, že diokud mám byt nový, pokusím se v něm udržovat pořádek, takže tě naprosto chápu. Nikdy bych to do sebe neřekla, ale co mám svůj byt, tak věčně lítám s hadrem, vysavačem nebo mopem. A vadí mi i ten bordel na trávníku natolik, že se občas vypravím něco sebrat
No klidně si vymaluj, ale za rok můžeš malovat znovu |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vendy napsala:
|
No klidně si vymaluj, ale za rok můžeš malovat znovu
|
tak tak, vzhledem k tomu, ze zdi jsou nove, tak prvni rok by se malovat nemelo, protoze stuk v podstate tu barvu "vyzere"
do dvou let budete malovat znovu |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
No proste tak Ne, fakt nesnasim bordel a kazdeho peskuju za smitko na podlaze. Ale nechtejte videt muj stul v praci. Krome hrnecku s kafem neni pres papiry videt na desku stolu
To jsou mi ale noviny - zadne malovani? Mne to nevadi, zatim jsem nadseny z bile barvy, ale az mi hrabne (coz muze byt treba zitra), tak to bude mazec ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
Podle posledních informací, které jsme získali od CG by měl druhý výjezd z lokality být hotov do 15.4. 2007, tak uvidíme jestli to stihnout.
ještě přikládám další obrázek vizualizace NZM, otázka jestli je finální stav a skutečně to tady tak bude vypadat |
NZMcelek2.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
801.34 kB |
Zobrazeno: |
344 krát |
|
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16 Další
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|