Autor |
Zpráva |
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
mabarcz napsal:
|
Dobre rano... Chtel jsem se zeptat. Od vcerejska mam uz i adresu Mikanova 3260/1... ale nikde nemuzu vycist smerovaci cislo. 10200 nebo 10600? A dalsi drobnost, kde se mam prihlasit k platbam na spolecnej ucet? Nebo to mi jeste vsechno rekne p. Bubnik? V CG jsem vcera podepsal predavaci protokol, dostal do ruky zlutou tasku s darkama... a nazdar.
|
Směrovací číslo je 106 00
Na ty platby se zeptej radši Bubníka, ale myslím, že bys taky možná měl kontaktovat výbor - napiš asi soukromou zprávu PaDaKovi, to je náš předseda, ten ti určitě poradí
To Hafan: nehodlám už na tvoje příspěvky reagovat |
|
|
|
|
|
|
|
|
mabarcz
Host
Věk: 48
|
|
Hele, jestli se chcete hadat, tak ne v mym topicu... zalozte si svuj vlastni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
mabarcz
Host
|
|
|
|
|
mabarcz
Host
|
|
Ze vas to bavi. Vzdyt je to zbytecny se takhle hadat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hafan
Host
Věk: 43
|
|
ja se hadat jeste nezacal, ale uz ti to tady nebudu zahlcovat.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
mabarcz napsal:
|
Dobre rano... Chtel jsem se zeptat. Od vcerejska mam uz i adresu Mikanova 3260/1... ale nikde nemuzu vycist smerovaci cislo. 10200 nebo 10600? A dalsi drobnost, kde se mam prihlasit k platbam na spolecnej ucet? Nebo to mi jeste vsechno rekne p. Bubnik? V CG jsem vcera podepsal predavaci protokol, dostal do ruky zlutou tasku s darkama... a nazdar.
|
10600 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
Vážení,
prosím Vás všechny o to, abyste se drželi tématu.
Smazal jsem tu jeden příspěvek obsahující sprostá slova.
Nerad bych mazal víc, než musím.
Toto téma se nějak zvrhlo.
Pokud máte mezi sebou problém, můžete si poslat SZ, ale nějaké obviňování nebo nedej bože nádávky na portálu nesnesu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
mabarcz
Host
|
|
Zdravim sousedy.... tak uz par hodin bydlim... jsem tu sice jako ve vykladni skrini, ale zaluzie budou snad tento tyden. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gabriellla
Host
|
|
mabarcz napsal:
|
Zdravim sousedy.... tak uz par hodin bydlim... jsem tu sice jako ve vykladni skrini, ale zaluzie budou snad tento tyden.
|
Gratuluju! Ať se Ti dobře bydlí! |
|
|
|
|
|
|
|
|
lilli1909
Bezdomovec
|
|
Dyga napsala:
|
My teda rozhodne nemáme žádný problém s cizincema, protože jsou to lidé jako my.
|
Diky, Dyga)
Tady bydlím rok a půl a musím se příznat, že nečasto potkáváš v této zemí lide bez rasistických a nacionalistických předsudků. V každé nacii a zemi existují slušně vychované lide a lide, kteri nejsou vubec vychovane, svine a ne-svine. Ze sve zkusenosti vsak vim, ze se podobne predsudky tady tvori bud v dusledku vlastni negativni zkusenosti (i kdyz se v tomto pripade podlehate zobecnovani) a nizke vzdelanostni urovne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|