Autor |
Zpráva |
teta IVA
Host
|
|
Nika napsala:
|
teta IVA napsala:
|
Nika napsala:
|
teta Iva: Já tušila, že za tím bude něco takového Je totiž strašně důležitý dojít do nějakýho hodně značkovýho obchodu pro něco IN! Myslim, že bez toho nás tam totiž asi nepustěj... kdy vyrazíme?
|
Já sice nemám co na sebe (už mě znáte... , ale shopping moc nemusim, teda hlavně nesnášim to zkoušení věcí a davy lidí. Ale je ti jako jasný, že si nekoupim nic na cvičení, pokud si ted něco koupim...
|
No, já jsem se ptala, kdy půjdem cvičit... ne nakupovat Je vidět, že jsi echtovní sportovec... jako já
|
Hmmm
No jo, to je vidět, co bych upřednostnila... ale víš, co se člověk po obchodech naběhá a jak se vyčerpá?! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
teta IVA napsala:
|
Nika napsala:
|
teta IVA napsala:
|
Nika napsala:
|
teta Iva: Já tušila, že za tím bude něco takového Je totiž strašně důležitý dojít do nějakýho hodně značkovýho obchodu pro něco IN! Myslim, že bez toho nás tam totiž asi nepustěj... kdy vyrazíme?
|
Já sice nemám co na sebe (už mě znáte... , ale shopping moc nemusim, teda hlavně nesnášim to zkoušení věcí a davy lidí. Ale je ti jako jasný, že si nekoupim nic na cvičení, pokud si ted něco koupim...
|
No, já jsem se ptala, kdy půjdem cvičit... ne nakupovat Je vidět, že jsi echtovní sportovec... jako já
|
Hmmm
No jo, to je vidět, co bych upřednostnila... ale víš, co se člověk po obchodech naběhá a jak se vyčerpá?!
|
Tak to rozhodně vim... tenhle sport provozuju nejradši... i když teď není za co |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Nika napsala:
|
Johny: všetky rovnaké??? Ty nás ještě neznáš, ale aš nás poznáš
|
ale ano, poznam vas, mam vas prekuknute |
|
|
|
|
|
|
|
|
teta IVA
Host
|
|
Nika: počkáme na výprodeje, budou zas v létě. A koupim si něco za peníze, který ušetřim za nechození do posilovny! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
JoHnY napsal:
|
Nika napsala:
|
|
ale ano, poznam vas, mam vas prekuknute
|
Ale prosim tě, všechny jsi nás ještě poznat nemoh |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Nika napsala:
|
JoHnY napsal:
|
Nika napsala:
|
|
ale ano, poznam vas, mam vas prekuknute
|
Ale prosim tě, všechny jsi nás ještě poznat nemoh
|
ale ano... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
teta IVA napsala:
|
Nika: počkáme na výprodeje, budou zas v létě. A koupim si něco za peníze, který ušetřim za nechození do posilovny!
|
Jinak, v te posilce ve Sparu rikal kamarad, ze nekontrolujou obcanky, podle permice. Cili pokud se to asi nebude prehanet ze na jednu bude chodit deset lidi, da se to ukoucovat tak, ze se plati jednou ale ve stredu chodi Jana, ve ctvrtek Petra a v sobotu Iva. Za jedny prachy.
Sice sem tam nebyl, ale zhubnout bych potreboval, tak az budu bydlet asi vyrazim na pruzkum |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
teta IVA
Host
|
|
alkonius napsal:
|
teta IVA napsala:
|
Nika: počkáme na výprodeje, budou zas v létě. A koupim si něco za peníze, který ušetřim za nechození do posilovny!
|
Jinak, v te posilce ve Sparu rikal kamarad, ze nekontrolujou obcanky, podle permice. Cili pokud se to asi nebude prehanet ze na jednu bude chodit deset lidi, da se to ukoucovat tak, ze se plati jednou ale ve stredu chodi Jana, ve ctvrtek Petra a v sobotu Iva. Za jedny prachy.
Sice sem tam nebyl, ale zhubnout bych potreboval, tak az budu bydlet asi vyrazim na pruzkum
|
Čéče, sobota je takovej blbej den |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
teta Iva... tys to teda dopracovala..... jo, ale to je fajn nápad... s těma ušetřenejma penězma... zamyslím se nad tím... |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Nika napsala:
|
teta Iva... tys to teda dopracovala..... jo, ale to je fajn nápad... s těma ušetřenejma penězma... zamyslím se nad tím...
|
co se tyce hadru, pripadam si v te posilce jako nejvetsi chudak, ale nejak to neresim, pokud ma nekdo problem s myma teplackama, ma smulu
to Nika: tak nekdy zkusime posilku
to alkonius: obcanku nekontrolujou, takze pokud budou jedincove stejneho pohlavi, mohlo by to jit |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
andousek napsala:
|
Nika napsala:
|
teta Iva... tys to teda dopracovala..... jo, ale to je fajn nápad... s těma ušetřenejma penězma... zamyslím se nad tím...
|
co se tyce hadru, pripadam si v te posilce jako nejvetsi chudak, ale nejak to neresim, pokud ma nekdo problem s myma teplackama, ma smulu
to alkonius: obcanku nekontrolujou, takze pokud budou jedincove stejneho pohlavi, mohlo by to jit
|
Tak jo, domluvíme se a určitě vyrazíme... taky nemám zrovna apartní tepláky... ale na to, abych je propotila8) ... mi stačej |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Nika napsala:
|
andousek napsala:
|
Nika napsala:
|
|
to alkonius: obcanku nekontrolujou, takze pokud budou jedincove stejneho pohlavi, mohlo by to jit
|
Tak jo, domluvíme se a určitě vyrazíme... taky nemám zrovna apartní tepláky... ale na to, abych je propotila8) ... mi stačej
|
ok, ja pujdu nejspis dne a pak az dalsi tyden, toz domluva jísta |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
Posilka ve Sparu je vážně v pohodě a ještě si pak večer poležet venku na střeše ve vířivce nebo si zajít do sauny je také příjemné. Také mě dostávají borci, co musí i v posilce mít Replay, ale co, já se zasměju a není nad dobrou náladu, no ne...? Jen ty slečny tam u vchodu mi některé připadjí jako celkem nanynky. Nikdo ale není dokonalý... Právě tam vyrážím |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Gentleman napsal(a):
|
Posilka ve Sparu je vážně v pohodě a ještě si pak večer poležet venku na střeše ve vířivce nebo si zajít do sauny je také příjemné. Také mě dostávají borci, co musí i v posilce mít Replay, ale co, já se zasměju a není nad dobrou náladu, no ne...? Jen ty slečny tam u vchodu mi některé připadjí jako celkem nanynky. Nikdo ale není dokonalý... Právě tam vyrážím
|
no slecny u vchodu potrerbuji mit reprezentativni vzhled, tot vse |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
andousek napsala:
|
Gentleman napsal(a):
|
Posilka ve Sparu je vážně v pohodě a ještě si pak večer poležet venku na střeše ve vířivce nebo si zajít do sauny je také příjemné. Také mě dostávají borci, co musí i v posilce mít Replay, ale co, já se zasměju a není nad dobrou náladu, no ne...? Jen ty slečny tam u vchodu mi některé připadjí jako celkem nanynky. Nikdo ale není dokonalý... Právě tam vyrážím
|
no slecny u vchodu potrerbuji mit reprezentativni vzhled, tot vse
|
a chodia aj s rozopnutou koselou a ukazuju muznu chlpatu hrud ako v tych reklamach? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
Mně nešlo ani tak o reprezentativní vzhled, spíš o chování, ale mluvil jsem, respektive pak už radši nemluvil jen s jednou, tak je nebudu házet do jednoho pytle.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Gentleman napsal(a):
|
Mně nešlo ani tak o reprezentativní vzhled, spíš o chování, ale mluvil jsem, respektive pak už radši nemluvil jen s jednou, tak je nebudu házet do jednoho pytle....
|
no nastesti s takovou slecnou neni treba travit mnoho casu, odpipnuti cipu je doba prilis kratka na odvypraveni sveho zivotniho pribehu |
|
|
|
|
|
|
|
|
Háňa
Kolemjdoucí
|
|
Ahoj, chodim taky do Sparu a spolecnost bych uvitala. Je to tam docela fpoho i kdyz kvalita stroju mi prijde lepsi nez kvalita cvicitelek aerobicu takze chodim spis do posilky, kdybyste nekdo chtel vyrazit se mnou... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
Jééé. jsem se vrátila z dovči a jak tak koukám, tak vy tady cvičíte a cvičíte. Já mám taky doma rotoped, tak můžem založit vlastní miniposilku a za ušetřené penízky vyrazit na ty nákupy |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Péťa: jaká byla dovča a Velikonoce? přišlo hodně koledníků? |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Háňa napsala:
|
Ahoj, chodim taky do Sparu a spolecnost bych uvitala. Je to tam docela fpoho i kdyz kvalita stroju mi prijde lepsi nez kvalita cvicitelek aerobicu takze chodim spis do posilky, kdybyste nekdo chtel vyrazit se mnou...
|
ja pujdu zitra do posilky, jeste nevim v kolik, ale az po 18. hodine, kdy\by se chtel nekdo pridat... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Háňa
Kolemjdoucí
|
|
andousek napsala:
|
Háňa napsala:
|
Ahoj, chodim taky do Sparu a spolecnost bych uvitala. Je to tam docela fpoho i kdyz kvalita stroju mi prijde lepsi nez kvalita cvicitelek aerobicu takze chodim spis do posilky, kdybyste nekdo chtel vyrazit se mnou...
|
ja pujdu zitra do posilky, jeste nevim v kolik, ale az po 18. hodine, kdy\by se chtel nekdo pridat...
|
Zítra se chystám od 19,00 na aerobic (Filip Jankovič - Hip Hop), vůbec netuším co to bude, ale zkusit se prý má všechno. Doufám, že mi to práce neohrozí |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
andousek napsala:
|
Háňa napsala:
|
|
ja pujdu zitra do posilky, jeste nevim v kolik, ale az po 18. hodine, kdy\by se chtel nekdo pridat...
|
Jééé, škoda, zítra mám sraz s kamarádkou... ale kdyby to náhodou odpadlo... dám vědět... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
lenkaii napsala:
|
Péťa: jaká byla dovča a Velikonoce? přišlo hodně koledníků?
|
Dovča byla suprová, vůbec se mi sem nechtělo. Koledníků přišlo až moc, ještě mě bolí zadek. Ale ted už zase hurá do práce. Ach jo, ať už je víkend |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Nika napsala:
|
andousek napsala:
|
Háňa napsala:
|
|
|
Jééé, škoda, zítra mám sraz s kamarádkou... ale kdyby to náhodou odpadlo... dám vědět...
|
no ja jsem si uvedomila, ze zitra mame nejake vyjezdni zasedani, takze vecer vubec nebudu:-( posilku presouvam na ctvrtek, ok? |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Háňa napsala:
|
andousek napsala:
|
Háňa napsala:
|
|
|
Zítra se chystám od 19,00 na aerobic (Filip Jankovič - Hip Hop), vůbec netuším co to bude, ale zkusit se prý má všechno. Doufám, že mi to práce neohrozí
|
hmmm, tak to se tesim na reference:-) doufejme, ze jako finalista superstar tam bude pouze tancit a neobtezovat zpevem |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
Tak abych pravdu řekl, tak do toho horního patra jsem ještě ani nenakoukl a jak tak koukám, je to velká chyba... Tak se třeba někdy potkáme, jen jsem si jistý, že na Jankovičovi a jeho hip hopu to nebude |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
andousek napsala:
|
Nika napsala:
|
andousek napsala:
|
Háňa napsala:
|
|
|
Jééé, škoda, zítra mám sraz s kamarádkou... ale kdyby to náhodou odpadlo... dám vědět...
|
no ja jsem si uvedomila, ze zitra mame nejake vyjezdni zasedani, takze vecer vubec nebudu:-( posilku presouvam na ctvrtek, ok?
|
No super, tak dej vědět v kolik. Sice musím zvládnout ještě něco doma, ale půjdu taky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Ahoj ženský, nechystáte se někdo příští týden do Špáru cvičit? Přidala bych se |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
Nika napsala:
|
Ahoj ženský, nechystáte se někdo příští týden do Špáru cvičit? Přidala bych se
|
ne nechystáme ale když budeš chtím můžeš vzít kolo a ject se project |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Další
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|