Autor |
Zpráva |
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Nika napsala:
|
lenkaii napsala:
|
Koukám, že jsem docela vyjímka. Jsme sama pacientka, takže díky firemním benefitům přístup docela v pohodě
|
Jo, tak to se tak někdo má...
|
Má to i své stinné stránky, jako telefonáty o pomoc ve večerních hodinách, o víkendech a tak. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
lenkaii napsala:
|
Nika napsala:
|
lenkaii napsala:
|
Koukám, že jsem docela vyjímka. Jsme sama pacientka, takže díky firemním benefitům přístup docela v pohodě
|
Jo, tak to se tak někdo má...
|
Má to i své stinné stránky, jako telefonáty o pomoc ve večerních hodinách, o víkendech a tak.
|
Tak to je mi jasné... já jsem ani po několika letech neuhádala služební mobil... a i tak jsem pořád na příjmu |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
no jo.. firmy by očas rádi, aby si zaměstnanci přinesly vše potřebné sami. Taky jsme v jedné firmě zažila tužky na příděl. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
lenkaii napsala:
|
no jo.. firmy by očas rádi, aby si zaměstnanci přinesly vše potřebné sami. Taky jsme v jedné firmě zažila tužky na příděl.
|
Jojo, už jsem v několikáté... tak už taky znám ledacos |
|
|
|
|
|
|
|
|
teta IVA
Host
|
|
Lenko, pozor na specifika pacientů! To, že někdo poserfuje, aby se něco dozvěděl, eště nic neznamená... V našem žargonu znamená pacient něco jinýho a jak jsme v pátek zjistily, týká se výhradně mužů
IT pacienti - dokážou strávit u PC celej den, přihlouplej výraz...a něco instalujou, stahujou, hrajou hry, karty, atd..
A pak máme sportovní kategorii - u telky, ale i aktivně... Sledujou všechno a hlavně cokoli, co se týká sportu..
A pak hospodští pacoši - viděly jsme je třeba v pátek.
Zvláštní kategorii tvoří unspecified - tam třeba patří David a jeho figurky.. To sou nejmíň škodliví tvorové, ale dokážou s tim bejt i pěkně protivný - pro nás je to kravina, ale pro ně...
Tak bych to nějak stručně viděla. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
teta IVA: Pracuju jako IT adminka v jedné firmě, takže toho mám s IT pacientama dost společné. No hry mě teda fáákt nelákají, zato různá fora, chaty a tak |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
teto Ivo, tak to je přesné a výstižné. Jen se bojím, aby to po tom pátečním sedánku nebylo ještě horší. Jakmile moje drahá polovička zjistila, že je tem ještě další spřízněná duše, co se týče fotbalu.Je zle!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
to teta IVA: no já smekám... ty bys měla psát naučné slovníky |
|
|
|
|
|
|
|
|
teta IVA
Host
|
|
lenkaii napsala:
|
teta IVA: Pracuju jako IT adminka v jedné firmě, takže toho mám s IT pacientama dost společné. No hry mě teda fáákt nelákají, zato různá fora, chaty a tak
|
No vidíš, ale hry tě neberou, takže nejsi standardní pacoška Seš prostě adminka (to zní tak hezky, že by z tohlo mohlo bejt i jméno!).
Já na chaty nechodim, ale ráda si na netu počtu, to zas jó! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
teta IVA napsala:
|
lenkaii napsala:
|
teta IVA: Pracuju jako IT adminka v jedné firmě, takže toho mám s IT pacientama dost společné. No hry mě teda fáákt nelákají, zato různá fora, chaty a tak
|
No vidíš, ale hry tě neberou, takže nejsi standardní pacoška Seš prostě adminka (to zní tak hezky, že by z tohlo mohlo bejt i jméno!).
Já na chaty nechodim, ale ráda si na netu počtu, to zas jó!
|
to Péťa: Držím palce |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
teta IVA: uuffff to jsem si odechla |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
Nika napsala:
|
teta IVA napsala:
|
lenkaii napsala:
|
|
Já na chaty nechodim, ale ráda si na netu počtu, to zas jó!
|
to Péťa: Držím palce
|
Zítra odjíždíme na kratší dovču na Moravu, tak snad si do neděle užiju něčeho jiného než fotbalu, hokeje,... |
|
|
|
|
|
|
|
|
teta IVA
Host
|
|
Péťa: neboj nic, pokud píšeš o drahý polovičce, tak logicky k ní existuje ještě druhá drahá polovička a to seš ty! Když se nebojí ta první, proč by se bála ta druhá! A že to bude horší, to je teda už sichr!
Horší? A pro koho vlastně? ... (netřeba odpovídat
A ještě jedno upozornění k pacientům! Existují i přešlechtěný kombinace jednotlivých kategorií mezi sebou! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
No tak tu kombunaci mám právě doma |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Holky, vy to teda vůbec nemáte lehký, co? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
To ne, ale zase si nemůžu pořád jenom stěžovat |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Péťa: Užij si tu dovču. A neboj, pokud nebude mít sobě podobné bude se věnovat i tobě .-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Péťa napsala:
|
To ne, ale zase si nemůžu pořád jenom stěžovat
|
Však si taky dělám srandu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
teta IVA
Host
|
|
Právě že mi vůbec nepříde, že bych to neměla lehký. Člověk si musí uvědomit, že nemá cenu se zabejvat zbytečnostma a některý věci měnit, pak je to jednoduchý.
A ta druhá strana to taky s náma nemá bezvadný... |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
JoHnY napsal:
|
|
hm, tak tohle se dalo cekat |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
teta IVA napsala:
|
greticka: nikdo by tě svinskym krokem nehnal, teda já určitě ne, zvlášť když vařim často a experimenty - to je moje!
|
no ja jsem chtela byt vcera vzorna manzelka a uvarit veceri, potkala jsem adminovy v obchode a samou radosti jsem zapomnela koupit nepostradatelnou ingredienci - takze byl zase rohlik se syrem |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Péťa napsala:
|
Nika napsala:
|
Péťa napsala:
|
No třeba ho to přestane bavit a budnme si moc udělat dámskou jízdu
|
Jo, po večerech já mám smůlu ... nemám doma žádného pacienta... a sama jsem si PC ještě nepořídila
|
Ach jo, to je škoda. Já sice PC mám, ale mám i pacienta, který mě sem večer většinou(když je fotbal) nepustí. Tak budem klábosit přes den
|
hm, ja muzu momentalne taky jen pres den,a le z duvodu, ze mam doma sice pacienta, ale taky nam vyprselo zkusebni demo od T- mobilu a nikdo se jeste nerozhoupal, aby zaplatil aktivaci |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
andousek napsala:
|
teta IVA napsala:
|
greticka: nikdo by tě svinskym krokem nehnal, teda já určitě ne, zvlášť když vařim často a experimenty - to je moje!
|
no ja jsem chtela byt vcera vzorna manzelka a uvarit veceri, potkala jsem adminovy v obchode a samou radosti jsem zapomnela koupit nepostradatelnou ingredienci - takze byl zase rohlik se syrem
|
Ale Fefi to zvládnul i tak, ne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
teta IVA napsala:
|
Lenko, pozor na specifika pacientů! To, že někdo poserfuje, aby se něco dozvěděl, eště nic neznamená... V našem žargonu znamená pacient něco jinýho a jak jsme v pátek zjistily, týká se výhradně mužů
IT pacienti - dokážou strávit u PC celej den, přihlouplej výraz...a něco instalujou, stahujou, hrajou hry, karty, atd..
A pak máme sportovní kategorii - u telky, ale i aktivně... Sledujou všechno a hlavně cokoli, co se týká sportu..
A pak hospodští pacoši - viděly jsme je třeba v pátek.
Zvláštní kategorii tvoří unspecified - tam třeba patří David a jeho figurky.. To sou nejmíň škodliví tvorové, ale dokážou s tim bejt i pěkně protivný - pro nás je to kravina, ale pro ně...
Tak bych to nějak stručně viděla.
|
...a pak jeste existuji libovolne kombinace vyse uvedenych typu |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Nika napsala:
|
andousek napsala:
|
teta IVA napsala:
|
|
no ja jsem chtela byt vcera vzorna manzelka a uvarit veceri, potkala jsem adminovy v obchode a samou radosti jsem zapomnela koupit nepostradatelnou ingredienci - takze byl zase rohlik se syrem
|
Ale Fefi to zvládnul i tak, ne?
|
jojo, ten se hladem zahynout nenecha |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dyga
Host
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Dyga napsala:
|
Ahoj holky, můžu k vám?
|
Jasně, další baby vítáme!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dyga
Host
|
|
Ahoj, hele už jste prošmejdily nějaké cvíko kolem? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Big brother is watching you! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Dyga napsala:
|
Ahoj, hele už jste prošmejdily nějaké cvíko kolem?
|
Vím, že někdo chodí do Sparu. Já bych taky docela ráda vyrazila, i když sportovec zrovna nejsem... ale když mám někoho, kdo chodí cvičit se mnou... zvládám chodit i pravidelně... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|