Autor |
Zpráva |
T-Systems
Host
|
|
Dobrý den,
mám 2 informace pro uživatele služby viaTV:
Nejdřív bych se chtěl omluvit, že nejdou EPG data k některým kanálům (ty popisky, co se zobrazují na obrazovce a popisů daný pořad). Firma, co nám je dodávala se dostala do fin. potíží (což oznámila po 14 dnech co s tím byly problémy), takže vybíráme jiného dodavatele.
Druhá věc je spuštění českého MTV, ke kterému došlo včera večer. Zatím vysílá i to původní MTV, ale brzy nám ho Nova asi vypne (slínili to ke konci týdne). MTV CZ je v těch nabídkách co původní MTV.
Pokud na MTV koukáte, celkem by mě zajímalo, které se vám zdá lepší. Já mám doma ještě nějaké třetí MTV ze satelitu a popravdě se na to moc koukat nedá. |
|
|
|
|
|
|
|
|
T-Systems
Host
|
|
Tak mám k tomu 2 novinky:
1.) EPG už máme od jiného dodavatele a už chodí. Ještě nejdou asi 2-3 kanály, ty slíbili taky brzy dodat.
2.) MTV už chodí jenom české |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|