Autor |
Zpráva |
Aarfy
Kolemjdoucí
|
|
Chci si pořídit k vaně zástěnu (mimo jiné proto, že od CG to bylo špatně vyspádované a po každém sprchování řeším vodu na podlaze).
Má někdo dobré zkušenosti s nějakou konkrétní firmou, která se tím zabývá? díky |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
Aarfy napsal:
|
Chci si pořídit k vaně zástěnu (mimo jiné proto, že od CG to bylo špatně vyspádované a po každém sprchování řeším vodu na podlaze).
Má někdo dobré zkušenosti s nějakou konkrétní firmou, která se tím zabývá? díky
|
mysim, ze kazdy vyrobce dane vany nabizi i zasteny
original je original
co mas za vanu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
93A
Kolemjdoucí
|
|
mam stejny problem a po delsim patrani jsem zjistila, ze vyrobce na nasi velkou vanu se zastenou zapomnel. Tak taky nevim co s tim a po sprchovani je u nas vzdy potopa. Mam objednaneho sklenare, tak se zkusim zeptat, jestli by se s tim nedalo neco delat, ale nevim nevim. Takze babo rad. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Ahoj, na ty nase standardni rohove vany se zasten ynedelaji ... Kdysi jsem to zjistoval primo u dodavatele. Poridil jsem si nejakou sirokou 55 cm a to je sakra malo ... jako by tam nebyla a vytirani podlahy trenuji denne Kdybyste nekdo narazil na nejakou lepsi, uvitam info
Diky a vytirani zdar! |
|
|
|
|
|
|
|
|
malina
Spolubydlící
Věk: 73
|
|
já mám skládací ze tří dílů šířka asi 140 cm a jen se přišroubuje ke stěně u vany, Nechrání uplně bezvadně, kolem vany bývají trochu loužičky, ale není to žádná potopa. Stála něco kolem 2 tis. a koupila jsem ji v Bauhausu. Mám taky rohovou vanu, na kterou prý zástěny nevyrábějí. |
|
|
|
|
|
|
|
|
aleho
Kolemjdoucí
Věk: 53
|
|
Mam to same, dlouho jsem hledal ale nic lepsiho cena pomer vykon jsem nenasel. Vyhazovat 30000,- za nejakou znackovou sklenenou zastenu co stejne nesedne presne na typ vany mi prislo jako zbytecne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|