Autor |
Zpráva |
berda
Kolemjdoucí
|
|
Ahojky, nevíte jestli je nutný souhlas sousedů se stavbou plotu??? Jde o plot drátěný, do výšky 1,80m, stavba na našem pozemku.
Díky všem za info |
|
|
|
|
|
|
|
|
xerxon
Kolemjdoucí
|
|
No nas uz sousedi obchazeli s formularem, ze souhlasime se stavbou plotu, tudiz bych rekl, ze ten souhlas potreba je. |
|
|
|
|
|
|
|
|
berda
Kolemjdoucí
|
|
hmmmmm, a co když se se sousedem nedohodneme? problém v tom tedy nevidím, ale jeden nikdy neví..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
xerxon
Kolemjdoucí
|
|
Tak to asi poradi nejlepe na stavebnim odboru pri mestskem uradu. Uz takoveho mileho souseda mate? |
|
|
|
|
|
|
|
|
berda
Kolemjdoucí
|
|
zatím ne a doufám, že ani nebudeme, ale kdo ví pořád jsem si myslela, že stěhováním to končí, ale ono to vlastně začíná taky už mám jednu špatnou zkušenost, někdo nám na vánoce ukradl kytku - přímo od vchodových dveří. a myslím, že to byl někdo z nás - nováčků, jelikož stopy od domu vedly další pozemek dál do zástavby nových domů. takže sousedské vztahy - fakt jsem na to zvědavá. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|