Autor |
Zpráva |
Banana
Domácí
|
|
Tak jsem se byl o víkendu podívat na vzorový byt, je to celkem divočina, každý má volný přístup po celém domě, jak se komu zlíbí, divím se, že už ho nějaké lupičské komando nevzalo útokem:-)))
Ale jiná věc, zjitil jsem, že onen schodovitý stupeň, kteří mají n?kteří z nás na terasu mají v barvě podlahy, což vypadá opravdu krásně, než bílý.
Já se od samého počátku u stavebního dorozu na tento schod informoval, šlo mi právě o tu barvu, aby byl v barvě podlahy a bylo mi řečeno, že to nejde, že bude bílý a pak si s ním každý udělá co chce dle libosti.
Ale nyní, v ukázkovém bytě ho mají samozřejmě v barvě podlahy, bylo mi řečeno že to je prý klienská změna, která šla udělat...
měl jste někdo tuto možnost? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Ako sa da zistit ci tam vobec je nejaky schod? Je to default? V tom podoryse co mam teraz to nevidno, v obchodnej zlozke to je zakreslene? |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Podívej se sem - myslím že v tvém domě by to nemělo nastat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Banana napsal:
|
Tak jsem se byl o víkendu podívat na vzorový byt, je to celkem divočina, každý má volný přístup po celém domě, jak se komu zlíbí, divím se, že už ho nějaké lupičské komando nevzalo útokem:-)))
Ale jiná věc, zjitil jsem, že onen schodovitý stupeň, kteří mají n?kteří z nás na terasu mají v barvě podlahy, což vypadá opravdu krásně, než bílý.
Já se od samého počátku u stavebního dorozu na tento schod informoval, šlo mi právě o tu barvu, aby byl v barvě podlahy a bylo mi řečeno, že to nejde, že bude bílý a pak si s ním každý udělá co chce dle libosti.
Ale nyní, v ukázkovém bytě ho mají samoz?ejmě v barvě podlahy, bylo mi řečeno že to je prý klienská změna, která šla udělat...
měl jste někdo tuto možnost?
|
Tak to mě docela mrzí... naše schody v obou pokojích jsou taky bílé. Nikdo nám jinou možnost nenabídnul Sakra, ale musí to vypadat v barvě podlahy hnedle jinak...
No nic, tak teda v příštím životě a v dalším bytě si na to dám pozor
Jinak k pátku 13. máš zbytek informací v mejlíku |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Tak jsem se na to informoval a zadna klienska zmena barvy schodu neni mozna, takze zase dalsi svinstvo od CG.
Jak muzou udelat ukazkovy byt s vecma, ktere vubec nejdou objednat, proste je to podvod na nove zakazniky, aby je nalakaly na ukazkovy byt, ktery vubec ukazkovy neni!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Banana napsal:
|
Tak jsem se na to informoval a zadna klienska zmena barvy schodu neni mozna, takze zase dalsi svinstvo od CG.
Jak muzou udelat ukazkovy byt s vecma, ktere vubec nejdou objednat, proste je to podvod na nove zakazniky, aby je nalakaly na ukazkovy byt, ktery vubec ukazkovy neni!!!!
|
Tak tomu se člověk v naší situaci může už jen smát, co?
nechtěla jsem se zbytečně se svým mrňavým 2kk točit v nějakém nádherném mezonetu, ale uvažuji, že ten ukázkový byt o víkendu taky navštívím... !chin |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Banana napsal:
|
Jak muzou udelat ukazkovy byt s vecma, ktere vubec nejdou objednat, proste je to podvod na nove zakazniky, aby je nalakaly na ukazkovy byt, ktery vubec ukazkovy neni!!!!
|
Tak silná slova bych nezvolil, ale jsou vaše ... Nechci polemizovat, s něčím pochopitelně souhlasím, ale nakonec se klidně může stát, že takováto změna bude odteď možná ... V rámci zlepšování svých služeb ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Leika napsala:
|
... nechtěla jsem se zbytečně se svým mrňavým 2kk točit v nějakém nádherném mezonetu, ale uvažuji, že ten ukázkový byt o víkendu taky navštívím... !chin
|
Že bychom se tam sešli všichni?!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Milan V. napsal(a):
|
Leika napsala:
|
... nechtěla jsem se zbytečně se svým mrňavým 2kk točit v nějakém nádherném mezonetu, ale uvažuji, že ten ukázkový byt o víkendu taky navštívím... !chin
|
Že bychom se tam sešli všichni?!?
|
První seznámení sousedů? |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
To není vůbec špatnej nápad |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
Banana napsal:
|
|
Uplne suhlasim, i ked mna sa problem schodiku na balkon nastastie netyka. Faktom vsak je, ze ukazkovy byt, v ktorom su veci, ktore odmietli urobit klientom, nie je ukazkovy byt, ale podvod.
A k zoznameniu susedov vo vzorovom byte sa rad pridam Bude to na nich aspon pekna horda rypalov !great! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
No to je pěkné, zrovna tento víkend nemůžu ... nicméně nápad to je bezvadný a určitě bych něco takového, dříve nebo později, zrealizoval! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Milan V. napsal(a):
|
No to je pěkné, zrovna tento víkend nemůžu ... nicméně nápad to je bezvadný a určitě bych něco takového, dříve nebo později, zrealizoval!
|
dříve či později se stejně všichni potkáme !great! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|