Autor |
Zpráva |
sir.Michell
Kolemjdoucí
Věk: 45
|
|
Zdravim,
chtel jsem se zeptat jestli je mozne hrat na mistni siti PC hry, a jestli by se nekdo takovy nasel - hraju hravne strategicke hry typu command&conquer, age of empires, a podobne.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
sir.Michell napsal:
|
Zdravim,
chtel jsem se zeptat jestli je mozne hrat na mistni siti PC hry, a jestli by se nekdo takovy nasel - hraju hravne strategicke hry typu command&conquer, age of empires, a podobne..
|
... sice nevím o jaký místní síti mluvíš, ale jestli hraješ OFP, tak můžeme někdy dát ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
sir.Michell
Kolemjdoucí
Věk: 45
|
|
Myslel jsem obrazne receno sit na NZM... Ja zase nevim co je OFP.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
sir.Michell napsal:
|
Myslel jsem obrazne receno sit na NZM... Ja zase nevim co je OFP..
|
"Operace Flashpoint je takticko-akční válečná hra s prvky strategie a simulátoru. Nabízí hráči nikde jinde nevídanou svobodu v pohybu i činech - může velet skupinám jednotek i postupovat sám, může použít veškerou vojenskou i civilní techniku, na kterou během hry narazí, a sám si vybírá, jakým způsobem bude plnit zadané úkoly. K dispozici je to nejničivější, co studená válka přinesla - oddíly pěchoty, civilní i obrněná technika, vzdušné síly - všechno zasazeno do detailního 3D prostředí.
Hra obsahuje nelineární kampaň (vyvíjející se podle akcí hráče), zabudovaný editor pro tvorbu vlastních misí i kampaní a několik variant boje pro více hráčů."
http://www.bistudio.cz/flashpoint/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|