Autor |
Zpráva |
Leika
Spolubydlící
Věk: 47
|
|
Nemáte někdo už nějakou zkušenost příp. neplánujete nějakou množstevní akci co se vestavěných skříní týká? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Leika napsala:
|
Nemáte někdo už nějakou zkušenost příp. neplánujete nějakou množstevní akci co se vestavěných skříní týká?
|
skříň plánuji jako jednu z prvních věcí...mám vyhlídlých několik výrobců ale žádně praktické zkušenosti |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
To jsme na tom stejně. Nejspíš vezmu skříň Woodface. Ani jsem nezjišťoval jestli u nich platí CG avizovaná sleva. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
lusvec napsal:
|
To jsme na tom stejně. Nejspíš vezmu skříň Woodface. ...
|
To bych být vámi nedělal, Woodface je nejdražší firma v oboru, o stejném umístění v žebříčku kvality lze s úspěšností pochybovat ... Co třeba INDECO?!? Sleva od CG by měla být i od této firmy a cena nebude tak přemrštěná ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
ještě jsem nedělal cenové srovnání. Co je u Woodface nekvalitní? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
lusvec napsal:
|
ještě jsem nedělal cenové srovnání. Co je u Woodface nekvalitní?
|
WOODFACE určitě dělá kvalitní skříně, ale naprosto srovnatelných je x firem, takže pokud nechcete zaplatit o hodně navíc, hledal bych jinde ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
|
|
|
jája
Kolemjdoucí
|
|
Ahoj lidi tak konečne jsem se taky zaregistrovala a už jen nečtu vaše rady a porady a proto přidávám tuto informaci ... já mám tuhle firmu www.mifa.unas.cz stránka je starší, ale je tam na ně kontakt ... jinak neco bližšího nabízí do odvolání slevu 30% na vnitřní zástavbu v buku rustikalu, 30% na vnitřní zásatvbu v bílé, hladké a poru a 10% na vnitřní zástavbu javoru a ještě jako bonus slevu 5% procent na věci co nejsou v akci, když řeknete, že jste z tohohle fora. |
|
|
|
|
|
|
|
|
magrata
Kolemjdoucí
Věk: 48
|
|
My zvažujeme Woodface nebo Indeco. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Jak už jsem psal, Woodface jsou jen vyhozené peníze, nabízí draze stejné komponenty jako celá řada dalších výrobců ... Pak sem dám srovnání, už jsem si nechal zpracovat kalkulace ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Já to zkusím u té firmy STAKO, v pátek je navštívím a uvidíme |
|
|
|
|
|
|
|
|
PavelH
Kolemjdoucí
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Takže tady je ten slibovaný přehled firem, které jsme oslovili, a to především kvůli dobrým referencím odjinud. Nejdražší je WOODFACE, proto jeho cena bude tvořit 100% ... Zadal jsem požadavek na nacenění skříně s konkrétními komponentami (typ rámů, dveře, zrcadlo, atd.), takže by ten přehled měl mít vypovídající hodnotu, ale berte to prosím z rezervou ...
WOODFACE = 100%
INDECO = cca 77%
KAMARK (DELFI) = cca 60%
ANDALO = cca 67%
LIBOVICKÝ = cca 68%
KOMANDOR = cca 64%
věřím, že to někomu při výběru pomůže ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
Zdravím všechny,
já osobně jsem si objednal vestavěné skríně od firmy INDECO, v OBI Šterboholy jsem si objenal a byl jsem velmi spojen jak s jednání, tak s rychlostí i kvalitou.
Mirek |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
|
|
|
n535905
Kolemjdoucí
|
|
Banana napsal:
|
My jsme v jednání se STEN http://www.sten-skrine.cz/ , hlavně kvůli ceně. Máte nějaké zkušenosti?
|
Tak na STEN bacha, jejich kalkulátor na webu mi skrin spocital na
19tis, pak me kontaktoval jejich clovek s cenou 35tis.
Ptal jsem v čem je ten rozdil, pán konstatoval ze web není aktualni.
Tak to me docela naštval, za tu cenu mi to udělají lépe jinde. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
n535905 napsal(a):
|
Banana napsal:
|
My jsme v jednání se STEN http://www.sten-skrine.cz/ , hlavně kvůli ceně. Máte nějaké zkušenosti?
|
Tak na STEN bacha, jejich kalkulátor na webu mi skrin spocital na
19tis, pak me kontaktoval jejich clovek s cenou 35tis.
Ptal jsem v čem je ten rozdil, pán konstatoval ze web není aktualni.
Tak to me docela naštval, za tu cenu mi to udělají lépe jinde.
|
heh, to medzitym dvojnasobne zvysovali ceny ci co?
to je skoda, ja som si tam tiez teraz nieco pocital a ta cena co vysla bola ako-tak v norme ale dvojnasobok by som urcite nezaplatil |
|
|
|
|
|
|
|
|
PavelH
Kolemjdoucí
|
|
Jenže jejich kalkulátor, který jsem taky zkusil, neuvádí podrobnosti (coř při velké variabilitě ani nemůže) a na závěr je stejně napsáno že je to orientační. Mimoto po odeslání poptávky mě taky nikdo nekontaktoval, a to jsem jim posílal i email s nákresem, dotazy...
Což mě odradilo.
Na rozumnou cenu se dostal neznačkový http://www.skrinerozkovec.cz/ , skříně (vlastně atyp stěna jednoho pokoje a samostatná skříň v předsíni) tu byly za necelých 14 dní za nižší cenu než INDECO včetně osvětlení, které INDECO nechtělo dělat, že nemají elektrikáře. |
|
|
|
|
|
|
|
|
RudolfT
Kolemjdoucí
Věk: 51
|
|
Ja nakonec po pruzkumu cen skrini na miru nakoupil skrine v IKEA (vyska 236, hloubky 58 a 35 cm). Nevyplnuji sice celou plochu u zdi (obe mam v predsini), ale na bok jedne z nich jsem dal vesak na kabaty a je to vyreseno. Krome toho tam mam stejne pojistkovou skrinku, takze bych musel delat nejake upravy.
Cena byla 11 500 Kc za obe skrine vcetne vnitrniho vybaveni a zrcadla na jednech dverich - hloubka 58 cm je v sirce 1,5m a hloubka 35 cm je v sirce 0,5m. Cenu dopravy a montaze najdete na adrese www.techwood.cz (zajistuju dopravu a montaz z Ikea). Celkem to delalo asi 14 tis. Kc. Jo a Ikea ma na webu online dizajner skrini, ale to asi vite... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Ten kalkulátor STENu na internetu to je jenom orientační věc, já jim zaslal návrh skříně a oni mi poslali cenovou kalkulaci obratem, je nejnižší co jsem měl a to ještě nabízejí hliníkové rámy a pojezdy posuvných dveří, které např. ve STAKO nejsou (jenom ocelové) a cenově jsou ty hliníkové o pár tisíc dražší.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddie
Host
|
|
Ahoj,
našel jsem firmu A.P.POKI (www.poki.cz) - řekl bych, že jsou v pohodě a ceny jsou dost nízké v porovnání např. s WOODFACEm. ohledně celkové kvality ale zatím nic nevím. Ale cca za 3 týdny už asi ano. ). Freddie |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Jak už jsem psal, WOODFACE je to nejdražší, co si můžete pořídit ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
svata
Kolemjdoucí
|
|
ahoj,
ja jsem si nechal udělat dvě kalkulace - od INDECO a od WOODFACE celkem na 3 skrine. Cena Woodface byla při naprosto stejném provedení o 48000,- Kč vyšší. Takže mám skříně z INDECA a jsem naprosto spokojeny s kvalitou, cenou i rychlostí. |
|
|
|
|
|
|
|
|
andy
Kolemjdoucí
Věk: 45
|
|
Ahoj, tak já se zaregistrovala až dnes, už bydlím od víkendu. Co se týče skříní, kuchyní a všeho od dřeva, mám perfektní kontakt na firmu z vysočiny od rodičů, jezdí do Prahy, jsou pečliví, odvádějí skvělou práci a hlavně o polovinu v průměru levnější než v Praze. Mám od nich všechno! mrkněte na www.truhlarstviumaxe.cz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
PetrSv
Kolemjdoucí
|
|
Pro ty, co ještě vybíraj firmu - můžu doporučit STAKO. Jeden den jsem tam zašel, všechno jsme spočítali, druhej den přišel technik, proměřil, spočítal (cena se navýšila o pár stovek), za týden přijeli montéři a skříň stála během několika hodin. Všechno v pohodě, v klidu, ve stylu "nic není problém" a vypadá to dobře. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
PetrSv napsal(a):
|
Pro ty, co ještě vybíraj firmu - můžu doporučit STAKO. Jeden den jsem tam zašel, všechno jsme spočítali, druhej den přišel technik, proměřil, spočítal (cena se navýšila o pár stovek), za týden přijeli montéři a skříň stála během několika hodin. Všechno v pohodě, v klidu, ve stylu "nic není problém" a vypadá to dobře.
|
No my meli v merku take to STAKO ale pak jsme si to objednali od STENu, jelikoz cenove to vyslo i o neco levneji a hlavne proto, ze STAKO neumelo veci co STEN a pak hlavne STEN nabizi v akci nyni hlinikove ramy jiz v zakladni cene, coz STAKO nema, to dava ty obycejne ocelove a hlinikove za priplatek nekolik tisic.
Takze uvidime, pravda je, ze STEN ma asi prave proto dost objednavek a tak dodaci lhuta az cca 3-4 tydny!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Banana napsal:
|
PetrSv napsal(a):
|
Pro ty, co ještě vybíraj firmu - můžu doporučit STAKO. Jeden den jsem tam zašel, všechno jsme spočítali, druhej den přišel technik, proměřil, spočítal (cena se navýšila o pár stovek), za týden přijeli montéři a skříň stála během několika hodin. Všechno v pohodě, v klidu, ve stylu "nic není problém" a vypadá to dobře.
|
No my meli v merku take to STAKO ale pak jsme si to objednali od STENu, jelikoz cenove to vyslo i o neco levneji a hlavne proto, ze STAKO neumelo veci co STEN a pak hlavne STEN nabizi v akci nyni hlinikove ramy jiz v zakladni cene, coz STAKO nema, to dava ty obycejne ocelove a hlinikove za priplatek nekolik tisic.
Takze uvidime, pravda je, ze STEN ma asi prave proto dost objednavek a tak dodaci lhuta az cca 3-4 tydny!!!
|
a aku velku skrinu ste kupili a kolko to vyslo ak to nie je tajne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Rozmer 2140x2650x640 mm, bude stat 22 000Kc...provedeni 3 dverove, lamino, zrcadlo, lamino. Nema zadni stenu, jenom boky a nekolik supliku, jinak policky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|