Autor |
Zpráva |
Michal
Podnájemník
|
|
tak jsem dnes po dlouhé době koukal na stránky CG a vidím, že jsou všechny byty prodané (kromě rezidence) až na dva 1+kk v áčku. Zajímavé, když áčko figurovalo už delší dobu jako vyprodané, co je ale ještě zajímavější: cena, nějakých 60kKč za metr v 2.NP ( ), nekup to...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martinvocet
Host
Věk: 45
|
|
no to mas recht, nekoupim to ))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bára
Host
|
|
Nemáte šanci ani kdyby jste chteli...už jsou v jednání |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
Bára napsala:
|
Nemáte šanci ani kdyby jste chteli...už jsou v jednání
|
Minule byl ten poslední v Ečku (5+kk) v jednání několik měsíců, takže to je absolutně nepodstatná informace, Báro To spíš podle mě píšou proto, aby to vypadalo, že je o ty byty obrovský zájem a aby tím pádem lidi dokopali to koupit.
Btw., ten jediný byt v Proseckém centru je tam už minimálně 4 měsíce v jednání. Kamarádka tam kupuje byt a já myslela, že je to tenhle a že v jednání je proto, že čekala na přiklepnutí hypotéky - ale ona ho kupuje už od majitele a to byt skoro stejné velikosti, ovšem o 450 tisíc levnější. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bára
Host
|
|
vendy napsala:
|
Bára napsala:
|
Nemáte šanci ani kdyby jste chteli...už jsou v jednání
|
Minule byl ten poslední v Ečku (5+kk) v jednání několik měsíců, takže to je absolutně nepodstatná informace, Báro To spíš podle mě píšou proto, aby to vypadalo, že je o ty byty obrovský zájem a aby tím pádem lidi dokopali to koupit.
Btw., ten jediný byt v Proseckém centru je tam už minimálně 4 měsíce v jednání. Kamarádka tam kupuje byt a já myslela, že je to tenhle a že v jednání je proto, že čekala na přiklepnutí hypotéky - ale ona ho kupuje už od majitele a to byt skoro stejné velikosti, ovšem o 450 tisíc levnější.
|
Proč by to tam psali...vždyť by odradili případné zájemce...ne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
citace:
|
Proč by to tam psali...vždyť by odradili případné zájemce...ne?
|
Já nevím Báro, ale opravdu to tak je.. A třeba já vím, že kdybych o ten byt měla teď zájem, stejně si tam zavolám a zeptám se co a jak.. To J by mě určitě neodradilo..
Ale můžeš mít samozřejmě pravdu. Třeba se čeká jen na přiklepnutí hypotéky těm lidem nebo tak.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bára
Host
|
|
Michal napsal:
|
tak jsem dnes po dlouhé době koukal na stránky CG a vidím, že jsou všechny byty prodané (kromě rezidence) až na dva 1+kk v áčku. Zajímavé, když áčko figurovalo už delší dobu jako vyprodané, co je ale ještě zajímavější: cena, nějakých 60kKč za metr v 2.NP ( ), nekup to...
|
Mužu říct že se po nabídce malých bytů a nebytovek koukám v realitkách a ty ceny tady nemají nadsazené. Podobně stojí i pidibyty ve vybydlených panelácích a tady je to aspoň v novém. Ceny bytů šly nahoru všeobecně a hlavně těch malých..velkých ani tolik ne. Asi je po nich velká poptávka... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bára
Host
|
|
vendy napsala:
|
citace:
|
Proč by to tam psali...vždyť by odradili případné zájemce...ne?
|
Já nevím Báro, ale opravdu to tak je.. A třeba já vím, že kdybych o ten byt měla teď zájem, stejně si tam zavolám a zeptám se co a jak.. To J by mě určitě neodradilo..
Ale můžeš mít samozřejmě pravdu. Třeba se čeká jen na přiklepnutí hypotéky těm lidem nebo tak..
|
Zkusím tam zavolat Vendy ale na další byt CG bych už asi nervy neměla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|