Autor |
Zpráva |
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
dotazek minulej tejden sem si všim že na střeše cečka kutěj dva pánove asi z vrchních mezonetů satelit na tu tyč co sou společný antény a satelit od tý doby víc blbne očko tak se jenom ptám jestli se pletu a maj tam normálně bejt dva nebo to je naferovku |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
no proto se ptám mám pocit že normální tam je jenom jeden a ten druhej je někoho z horních bytů |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Druhý satelit by rozhodně neměl na domě být, ať už je to A, B nebo C ... To jako asi naprosto drze a na férovku ... Leni, asi budete mít práci navíc ... Půjde dolů, tím spíš, že kazí signál všem ostatním ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
no asi kazí de voto jestli nehejbali i ze společnou anténou aby se jim tam vešel já sem si toho všim když sem šel vod tramvaje asi ve čtvrtek kolem poledne trklo mě že dva lidi lezou po střeše a dělaj něco se satelitem a taky z chodby vydim že ten satelit má dva ty přijímače nabo jak se tomu nadává a to ten normální nemá ten je hned nad ním |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Podle KOP nebyla objednaná žádná úprava. Takže na střeše neměl nikdo co dělat. Pan Kail prověří, co tam je a dá mi vědět, jaká je situace. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|