Autor |
Zpráva |
martinvocet
Host
Věk: 45
|
|
Zdravim,
zajimalo by me, jestli nekdo nevite jaky je rezim topeni. Protoze ja to vybec nechapu. pred hodinou jsem mel v loznici zapnute topeni 2.2 a hralo docela dobre, ted tam prijdu sahnu na topeni a zjistim, ze je studene. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
martinvocet napsal:
|
Zdravim,
zajimalo by me, jestli nekdo nevite jaky je rezim topeni. Protoze ja to vybec nechapu. pred hodinou jsem mel v loznici zapnute topeni 2.2 a hralo docela dobre, ted tam prijdu sahnu na topeni a zjistim, ze je studene.
|
ved ono to ma termostaticke ovladanie, ked je dostatocne teplo vzhladom na nastaveny stupen tak to prestane hriat... ked sa ochladi tak to zacne znovu |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
JoHnY napsal:
|
martinvocet napsal:
|
Zdravim,
zajimalo by me, jestli nekdo nevite jaky je rezim topeni. Protoze ja to vybec nechapu. pred hodinou jsem mel v loznici zapnute topeni 2.2 a hralo docela dobre, ted tam prijdu sahnu na topeni a zjistim, ze je studene.
|
ved ono to ma termostaticke ovladanie, ked je dostatocne teplo vzhladom na nastaveny stupen tak to prestane hriat... ked sa ochladi tak to zacne znovu
|
presne tak
na dome je cidlo, ktere snima venkovni teplotu
podle toho je dole v mistnosti PT rizeno dodavani tepla do radiatoru v bytech |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
kolysta napsal:
|
JoHnY napsal:
|
martinvocet napsal:
|
Zdravim,
|
ved ono to ma termostaticke ovladanie, ked je dostatocne teplo vzhladom na nastaveny stupen tak to prestane hriat... ked sa ochladi tak to zacne znovu
|
presne tak
na dome je cidlo, ktere snima venkovni teplotu
podle toho je dole v mistnosti PT rizeno dodavani tepla do radiatoru v bytech
|
no a termostaticky je aj ten regulator co je na radiatore |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|