Autor |
Zpráva |
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Tak jsem si dneska po cestě do práce všimla, že v tom "pruhu zeleně" směrem k hlavní silnici má nějaký bezdomovec postavený stan a na šňůře suší prádlo. Je to tak na úrovni ačka. Bývali tam dřív a teď, když tam začíná být zase klid, asi se vracejí. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
na druhe strane domu, u Botice je taky jeden beduinsky tabor. Vcera jsme sli okolo a videli jsme jednoho, spacaku tam ale bylo videt vic. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
No ono spíš přez zimu byli jidne, ted už je tepleji, tak se vrací na svá letní hnizdiště. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
Da se proti tomu neco delat? Dneska jsem jich par potkala mezi panelaky na druhe strany pracske - meli karku a kocarek a vozili si na tom kdovico |
|
|
|
|
|
|
|
|
n535905
Kolemjdoucí
|
|
Pokud nic nekradou tak se nedá dělat nic, to by je musel majitel pozemku vykázat. Ale kdo je majitel toho pruhu lesíkač |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
Nika napsala:
|
Tak jsem si dneska po cestě do práce všimla, že v tom "pruhu zeleně" směrem k hlavní silnici má nějaký bezdomovec postavený stan a na šňůře suší prádlo. Je to tak na úrovni ačka. Bývali tam dřív a teď, když tam začíná být zase klid, asi se vracejí.
|
jo tak tenhle stan mame primo pred oknem. Jak uz bylo psano v jine diskuzi ohledne toho jak ta zelen vypada. myslim si, ze kdyz se zeptame majitele pozemku, a pak si udelame brigadu a ten lesikvycistime a odstranime vsechen cerny bez, tak ten lesik bude mit uz jen jedine minus a to ze je u silnice. |
|
|
|
Naposledy upravil Fefi dne 28.3.2006, 10:25, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
jo na tom taky něco je.. a když nebude tak hustý, nebude ani zajímavý pro bezdomovce ale co jsme koukala, tak toho svinčíku je tam požehnaně.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
lenkaii napsala:
|
jo na tom taky něco je.. a když nebude tak hustý, nebude ani zajímavý pro bezdomovce ale co jsme koukala, tak toho svinčíku je tam požehnaně..
|
to mas pravdu, zase kdyz si vzpomenuna me rane mladi, kdyz jsme chodili s brontosaurem uklizet Horinsky park, tak to byla docela zabava. a co se tykasvinciku, tak ten stejne nikdo jiny nez my neuklidi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Já jsem pro. klidně se brigády zúčastním. Když to bude pro dobro věci, proč ne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
BTW: a kdyz nas bude hodne tak to bude za chvili cisty a na ten bez staci nekolik seker a krumpacu (musi ven i s koreny), pak bych mozna zaukoloval spravce at to osadi travou (mezeru mezi lesem a silnici u domu), a za rok bysme to mohli mit hezky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
takovyhle mame vyhled
no kdyz tam nebude to krovi, tak si myslim ze i on zmizi. |
IMG_6722.JPG |
Komentář: |
|
Velikost: |
264.29 kB |
Zobrazeno: |
460 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
a jeste jedna vec, ma draha polovicka je na bez alergicka, takze musi pryc (ten bez samozrejme). MilanV psal ze uz ten pozemek mozna vlastni CG |
|
|
|
Naposledy upravil Fefi dne 28.3.2006, 10:35, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
brigády se ráda zůčastním.. a myslím, že bychom se měli snažit co nejdřív, než to tam začne rašit.. Podle mne ten bezdomovec zmizí.. nebude se mu líbit že mu do obýváku kouká tolik lidí z obou stran.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
No, my jsem vcera sli z druhe strany Botice a ten neporadek co je za gymnaziem je prisernej, pak smerem od gymnazia je to uz kepsi ale stejne nic moc. Na romanticke prochazky (nebo s kocarkem) to neni. Potom jsme to vzali zkratkou od Interspatu na kruhac a je to jednim slovem hruza. S pritelkyni jsem se domluvili, ze zaceneme praktikovat to, co jsme delali pri vychazkach k rybnickum na Kacerove, kdyz jsme bydleli na Budejovicke. Vzdycky jsme si vzali igelitku a rukavice a posbirali jsme to, co tam komu odpadlo od ruky (obcas to bohuzel byly i pouzite jehly). V rozhodnuti delat to i v "prirode" okolo naseho domu nas utvrdila i vyzva na akci uverejnena na http://www.toulcuvdvur.cz/program.asp - viz 12.4., ktere se na 99% zucastnime a to i za cenu, ze si pritelkyne odpusti oblibenou hodinu Jogy a ja utecu driv z prace. Bohuzel, kdyz si to neuklidime sami, nikdo jiny to za nas neudela. O neporadku to plati presne naopak
Ackoli pochybuju o tom, ze by meli bezdomovci na tolik piv, kolik plechovek se na te zkratce ke kruhaci vali... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
ano ta brigada od nich bude take prospesna, uvidime jak se dostaneme z prace, nicmene bezprostredni okoli nasich domu je jen na nas. |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
zrejme obnovime kdysi "popularni" akce Z a nektery vikend to zvladneme, at to mame u domu hezky a treba i bezpecny, moc dobre se mi kolem toho krovi vecer nechodi |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
MUSTANG napsal:
|
No, my jsem vcera sli z druhe strany Botice a ten neporadek co je za gymnaziem je prisernej, pak smerem od gymnazia je to uz kepsi ale stejne nic moc. Na romanticke prochazky (nebo s kocarkem) to neni. Potom jsme to vzali zkratkou od Interspatu na kruhac a je to jednim slovem hruza. S pritelkyni jsem se domluvili, ze zaceneme praktikovat to, co jsme delali pri vychazkach k rybnickum na Kacerove, kdyz jsme bydleli na Budejovicke. Vzdycky jsme si vzali igelitku a rukavice a posbirali jsme to, co tam komu odpadlo od ruky (obcas to bohuzel byly i pouzite jehly). V rozhodnuti delat to i v "prirode" okolo naseho domu nas utvrdila i vyzva na akci uverejnena na http://www.toulcuvdvur.cz/program.asp - viz 12.4., ktere se na 99% zucastnime a to i za cenu, ze si pritelkyne odpusti oblibenou hodinu Jogy a ja utecu driv z prace. Bohuzel, kdyz si to neuklidime sami, nikdo jiny to za nas neudela. O neporadku to plati presne naopak
Ackoli pochybuju o tom, ze by meli bezdomovci na tolik piv, kolik plechovek se na te zkratce ke kruhaci vali...
|
Jestli nebude vyloženě nečas, tak na tu brigádu půjdu taky, i s kočárkem. Pokud myslíš tu akci od 16:00, jen u toho táboráku asi neposedím |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
mala ochutnavka z nasi dnesni prvni vypravy za ocistou okoli NZM. |
P4070598.JPG |
|
77.8 kB |
440 krát |
|
P4070587.JPG |
|
91.85 kB |
454 krát |
|
P4070588.JPG |
|
121.9 kB |
450 krát |
|
P4070589.JPG |
|
100.01 kB |
416 krát |
|
P4070607.JPG |
|
57.96 kB |
419 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
no ano, to je to o com som hovoril... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
|
|
|
pepino
Kolemjdoucí
Věk: 41
|
|
tak jsem si ráno všiml,že se náš bezdomovec z džungle odstěhoval |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
Věk: 48
|
|
a jeden bezdomovec má stříšku z kartonu hned u kruháče v tom křoví, včera jsem ho tam viděla vstávat a oblíkat |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
No tak to je síla. To ještě že jsem si toho nikdy nevšimla, protože to bych z toho měla infarkt, hahaha!
Teda můžeme být rádi, že ti bezdomovci spí jenom v křovích okolo a ne někde v baráku |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
Věk: 48
|