Autor |
Zpráva |
MUSTANG
Domácí
|
|
|
|
|
Freddie
Host
Věk: 48
|
|
citace:
|
Zaslal: 12.8.2006, 19:17 Předmět:
http://www.pressnews.cz/view.php?cisloclanku=2006080101
podle toho, co jsem viděl v reportáži na ČT24 to rozhodně stojí za návštěvu
|
Ahoj,
byl jsem se tam podívat v neděli. URČITĚ běžte, nebudete litovat. Každý stojan má i halogen, takže vypravit se navečer (když už není tolik lidí) lze a byla by to příjemná romantika Projít celou výstavu mi (i se čtením komentářů) trvalo cca 1,5 hodiny. Nenechte si to ujít - i Ti, co se o fotografii moc nezajímají. Fr. |
|
|
|
|
|
|
|
|
manzele
Spolubydlící
Věk: 74
|
|
Freddie napsal:
|
citace:
|
Zaslal: 12.8.2006, 19:17 Předmět:
http://www.pressnews.cz/view.php?cisloclanku=2006080101
podle toho, co jsem viděl v reportáži na ČT24 to rozhodně stojí za návštěvu
|
Ahoj,
byl jsem se tam podívat v neděli. URČITĚ běžte, nebudete litovat. Každý stojan má i halogen, takže vypravit se navečer (když už není tolik lidí) lze a byla by to příjemná romantika Projít celou výstavu mi (i se čtením komentářů) trvalo cca 1,5 hodiny. Nenechte si to ujít - i Ti, co se o fotografii moc nezajímají. Fr.
|
Díky za tip, právě jsem přemýšlel, kam bychom se s manželkou vydali, abychom přerušili ten bludný kolotoč práce, únavy a placení složenek.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddie
Host
Věk: 48
|
|
citace:
|
Díky za tip, právě jsem přemýšlel, kam bychom se s manželkou vydali, abychom přerušili ten bludný kolotoč práce, únavy a placení složenek....
|
Je to tak - ty fotky jsou opravdu balzám pro duši. Ale na druhou stranu - celá práce toho fotografa se točí kolem devastace přírody, takže dost fotografií je svým způsobem alarmujících, včetně popisů pod nimi, není to jen suchý text "kdy, kde, čím nafoceno." Takže - je to svým způsobem odpočinek, i když vytržením z běžné reality našeho mikrosvěta a předvedením globálních poměrů.
Pokud shlédnete, zkuste třeba potom napsat pár řádků, jak se líbilo. Fr. |
|
|
|
|
|
|
|
|
manzele
Spolubydlící
|
|
Freddie napsal:
|
ty fotky jsou opravdu balzám pro duši. Ale na druhou stranu - celá práce toho fotografa se točí kolem devastace přírody, takže dost fotografií je svým způsobem alarmujících, včetně popisů pod nimi, není to jen suchý text "kdy, kde, čím nafoceno." Takže - je to svým způsobem odpočinek, i když vytržením z běžné reality našeho mikrosvěta a předvedením globálních poměrů.
Pokud shlédnete, zkuste třeba potom napsat pár řádků, jak se líbilo. Fr.
|
Děkuji Freddiemu za tip- opravdu nádherná výstava. Některé fotky
jsem už dříve někde viděl (karavana velbloudů v Mauretánii, dělník, odpočívající na bavlně), některé mne fascinovaly (hejno tisíců plameňáku, hejno rudých irisů na tmavém pozadí), některé rozesmály (podobnost pláže nudistů s jinou fotkou- vyvalujícími se lachtany), jiné byly depresivní ( opuštěné město po Černobylu, pohřebiště tanků v Kuvajtu, loď na suchu v Aralském jezeru, které vysychá o 60-80 km) Každá fotka nezapomenutelná. Nechte si na to více času, ať stačíte pročíst průvodné texty. Když napíšete a připomenete nějaký obraz, budu i já rád, když si člověk tu fotku vybaví.
Dá se koupit i kniha s těmi fotkami, ale stála asi 1 500 korun.
Navíc i je tam mapa celé Země a tak jsem si bosou nohou prošel celou Sibiř a byl i v Nigerii Prostě nezapomenutelné!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
No tak som tam dnes bol, ale zeby som tam nieco vynechal? Ten cernobyl a tanky si nepamatam, kde to bolo? Fakt je ze ja som tam pobiehal dost nepravidelne podla toho kde nebola kopa ludi (a dnes bolo pekne takze tam boli hory turistov), ale zdalo sa mi ze som to obisiel vsetko. Trvalo mi to zhruba hodinu a nieco. Vsetky fotky boli dobre, takzko povedat co sa najviac pacilo
Ale napriklad ten kanadsky les bol celkom pekny.
A zaujal ma jeden napis, ze keby vsetci zili a mali spotrebu ako francuzi, tak by sme potrebovali 2 planety |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Ja tam nebyl, ale podle toho co rikate je to stejna vystava jako byla v Londyne na naberezi pred budovou nove radnice.
Jsou to velke oboustranne stojany s fotkou z vysky a komentarem dole, mezi ty zajimave co si pamatuju patri:
Plamenaci, Sklizeci bavlny, Rezave tanky, B52 bombardery, ...
Je to ono? |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
manzele
Spolubydlící
|
|
alkonius napsal:
|
Ja tam nebyl, ale podle toho co rikate je to stejna vystava jako byla v Londyne na naberezi pred budovou nove radnice.
Jsou to velke oboustranne stojany s fotkou z vysky a komentarem dole, mezi ty zajimave co si pamatuju patri:
Je to ono?
|
Asi to bude to stejne, i kdyz tady byly stojany jednostranne a na
B 52 bombardery se nepamatuji.
Vice na http://www.zemekrasnaneznama.cz |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Tak tak, to je přesně ono.
Byli jsme tam ve středu... a moc se nám to líbilo... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
manzele napsal(a):
|
alkonius napsal:
|
Je to ono?
|
Asi to bude to stejne, i kdyz tady byly stojany jednostranne a na
B 52 bombardery se nepamatuji.
Vice na http://www.zemekrasnaneznama.cz
|
tak podle tech fotografii co jsou nastrankach, je to ono. i podle Nadherny zazitek v noci supr, mohu jen doporucit
|
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
něco málo z Hostivařského lesoparku ZDE...
Olympus E-500 + Pentacon 1.8/50 přes redukci
Edit: album překopáno - link už ukazuje někam jinam |
|
|
|
Naposledy upravil MUSTANG dne 16.11.2006, 18:40, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
|
|
|
cyklista
Kolemjdoucí
|
|
Už se těším na zimní krajinu od Mustanga. Pár vloček tu již nedávno bylo |
dscf1525.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
20.5 kB |
Zobrazeno: |
18028 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
no pravda, teď tu už nějaký náznak sněhu byl, ale tohle je z doby, kdy nás tu ješte moc nebydlelo...
Stačí? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
MUSTANG napsal:
|
něco málo ranní NZMlhy ZDE...
|
ahoj zase po nejakem case, z te mlhy jsem byla taky cela pryc, fotecky pekny
u nas nejnovejsi fota z dovci na Islandu v srpnu, jsou na www.fefici.unas.cz
Je tam toho vice, co se nashromazdilo za poslednich par let z cest |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|