Autor |
Zpráva |
Vonka
Kolemjdoucí
Věk: 41
|
|
Ahoj, zdravim, jestli nam to s pritelkyni vyjde, tak se radi pridame,aspon konecne nekoho pozname! ps: skoro basnicka |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Oznamuji, že Benoit dnes nepřijde. Musí splnit povinnost a fandit fotbalovému týmu své země.
Co z toho vyplývá? Že to musíme pochopit, protože tím pádem už víme, z jaké "frankofonie" pochází, a tyto souvislosti nás dovedou k závěru, že ani jinak konat nemůže. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
greticka napsala:
|
Oznamuji, že Benoit dnes nepřijde. Musí splnit povinnost a fandit fotbalovému týmu své země.
|
Tak takovou povinnost plně chápu, u nás doma už je to zavedené dost dlouho ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Tak co, ako bolo?
Ja som nebol lebo mati prisla az o pol deviatej a chcela sa radsej prechadzat po vecernej prahe |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
JoHnY napsal:
|
Tak co, ako bolo?
Ja som nebol lebo mati prisla az o pol deviatej a chcela sa radsej prechadzat po vecernej prahe
|
Ani se jí nedivím, večerní Praha je něco nádherného ... Navíc jsem si včera někdy připadal dosti mimo, takže příště jdu s váma, abych nekazil zábavu ...
Dorazilo nás tam poměrně dost, až nám nestačil ten objednaný stůl ... Při tak velkém počtku lidí je téměř bez šance se rozumně pobavit, ledaže bys křičel na druhou stranu stolu ... Zavírají v 23hod., kasírovali nás ale už půl hodiny před, ve 22:20 servírka přiběhla s tím, že musíme učinit poslední objednávku ... Tak to se nám tam ještě nestalo ...
A také asi nebyl moc dobrý nápad začít rozebírat některé věci okolo bydlení, protože jsme zjistili, že v něčem to bude opravdu těžké ... To, co jeden pokládá za obtěžování ze strany souseda, druhý přijímá jako samozřejmost ... Korunoval to nějaký slovenský soused z přízemí domu C, kerý na nás vystartoval, že ho rušíme, přitom jsme nijak nehlučeli, jen se bavili před rozchodem ... Tak to jsem nějak nechápal, naštěstí aspoň na tom jsme se shodli ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
no já měl včera půlnoc a ráno šel do práce sem koukal že se mi fefi snažl dovolat to pochopí až mě pozná líp jak spim má každej smůlu |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Však nám pak Jája psala, že nedorazíte... a že jsme se ti zřejmě někdo pokoušel dovolat, ale spíš a telefon máš pod polštářem ... vy se asi máte s telefonem moc rádi, což? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|