Autor |
Zpráva |
alkonius
Moderator
|
|
Vazeni obyvatelé a ctenari fora,
Projekt elektronické kroniky je odedneška v provozu. Doplnil jsem zhruba 15 důležitých událostí v lokalitě, postupně se mi snad podaří přidat další a doplnit události z minulosti. Mame uz prvni vlastovky od dalsich prispevatelu.
Velky dik patri Cibimu, ktery zprovoznil engine pro příspevky a domenu pro nasi kroniku Redakcni system, umoznuje psani prispevku jako ve Wordu, prodavani obrazku, odkazu, zkratka vsechno co takova kronika potrebuje.
Primy odkaz do kroniky najdete nyni i na hlavni liste portalu NZM
Chtěl by někdo přispívat? Idealni kandidat by nemel byt nikterak zaneprazdnen praci vyborů, komisí, atd. Treba holkam sloh ve skole vzdycky sel lepe, mozna nejaka sikovna maminka v domacnosti, majici chut a cas.
Jaká další témata chybí podchytit? Pár nápadů pro další příspevky, co v kronice chybí? napište, pripomente udalosti, navrhnete. |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
alkonius napsal:
|
... koukam, moc uspechu jsme nesklidili. Podival se tam aspon nekdo?
|
... já jo ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
martina
Spolubydlící
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
i ja, dobra prace |
|
|
|
|
|
|
|
|
cyklista
Kolemjdoucí
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Kronika je dobra vec, super! |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
myslim, ze je to krok vedle. Zpravy typu "muz vypadl z okna" a jmena a prijmeni lidi ve vyborech SVJ nemaji na takovych strankach co delat. Jsou to veci pro dotcene velmi osobni. Pokud ma potrebu to nekdo ventilovat, tak myslim, ze v Blesku to radi otisknou.
Pokud tam budou pozvanky a zhodnoceni spolecnych akci typu spolecny uklid na sidlisti, detsky den, turnaj ve volejbale, ... tak nic proti, ale od toho uz mame tenhle portal ne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
MUSTANG napsal:
|
myslim, ze je to krok vedle. Zpravy typu "muz vypadl z okna" a jmena a prijmeni lidi ve vyborech SVJ nemaji na takovych strankach co delat. ?
|
S tím nesouhlasím, pokud má někdo nějaké povědomí o tom jak vypadá kronika, tak tohle nemůže napsat. Tak právě takovéto informace se v kronikách uvádí, stejně i jako jiné kulturně společenské věci, v opačném případě by kronika neměla vůbec žádný smysl. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
A mezi námi jména lidí ve výborech je věc veřejná.. každý si je může najít na internetu |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
jasně, ale to neznamená, že musí být všude vyvěšena.
No nicméně, pokud to nevadí vám, proč by mělo mě. Jako bych nic neřekl...
rollback. |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
Valach
Bezdomovec
|
|
alkonius napsal:
|
kronika, update dopsany 4 clanky. link nahore v liste nebo http://www.novezahradnimesto.info/
Namety, nebo prispevky samotne jsou vitany. Kazdy se muze stat kronikarem, to plati predevsim pro nove obyvatele :p
Pekny den
|
v kronice chybí dům G a já mám nějaké fotky "vzniku" G a F, tak jestli mi někdo poradí jak je do kroniky připíchnout, rád to udělám |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
ta domena mela expirovat 21.9.2007, se divim ze jeste jede... mam ji prodlouzit? imho je to nechytlo a nema to cenu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lu
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Cibi napsal:
|
ta domena mela expirovat 21.9.2007, se divim ze jeste jede... mam ji prodlouzit? imho je to nechytlo a nema to cenu..
|
CZ.NIC nechava domenu jeste 14 dni v provozu, pak je cca mesic nefunkcni, ale ne zrusena, aby se pripadny dluznik mohl chytit za nos, po teto ochranne lhute je ale domena uvolnena pro pripadne dalsi zajemce |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Lu napsala:
|
Cibi napsal:
|
ta domena mela expirovat 21.9.2007, se divim ze jeste jede... mam ji prodlouzit? imho je to nechytlo a nema to cenu..
|
CZ.NIC nechava domenu jeste 14 dni v provozu, pak je cca mesic nefunkcni, ale ne zrusena, aby se pripadny dluznik mohl chytit za nos, po teto ochranne lhute je ale domena uvolnena pro pripadne dalsi zajemce
|
ale toto je .info |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Uz jsem zadal oficileni cestou cleny vyboru a komisi ze vsech domu, dovolim si i tady. Prosim, zymslete se ktere udelaosti z uplynuleho roku stoji za to zachtit v kronice, zanedbal jsem to a i kdyz neni pomocna ruka, nechci nechat projet jen tak zaniknout.
mame:
- hurikan
- lavicky
- vyjezd
- vykradacka bytu
- hriste
- oteviraci party nahristi
Co dal? zkuste nejake namety, diky |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
No myslím, že by bylo fajn zmínit i dokončení F a G, D a E už asi spadali do roku 2006, co? |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
vendy napsala:
|
No myslím, že by bylo fajn zmínit i dokončení F a G, D a E už asi spadali do roku 2006, co?
|
Vsak muzeme i neco 2004, mame nejake datumy, kdy se to tedy dokoncilo? Pls help |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
Lu
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
bytove domy G a F byly dokonceny v srpnu 2008. Majitelum predany behem rijna- listopadu 2007. Kolaudacni rozhodnuti nabylo pravni moci v listopadu. Bytovy dum G mel ustavujici schuzy SVJ 3.12, dum F 18.12. Tot tak zatim k nasim domum vse. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Lu napsala:
|
bytove domy G a F byly dokonceny v srpnu 2008.
|
nestras! este nas vystahuju! |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
alkonius napsal:
|
vendy napsala:
|
No myslím, že by bylo fajn zmínit i dokončení F a G, D a E už asi spadali do roku 2006, co?
|
Vsak muzeme i neco 2004, mame nejake datumy, kdy se to tedy dokoncilo? Pls help
|
D a E byly dokončeny v říjnu 2006, předávání cca listopad - prosinec 2006
|
|
|
|
|
|
|
|