Autor |
Zpráva |
MUSTANG
Domácí
|
|
zdá se mi to, nebo nebyly tento týden vyvezeny kontejnery na směsný odpad? Žil jsem v domnění, že jsou vyváženy vždy ve středu a v neděli. Včera (tedy den po předpokládaném svozu) byly všechny kontejnery před B/11 plné a to málo, co se válelo před nimi jsem do nich ještě nacpal. Dnešní odpad se už ale do nich nevejde.
- Nemá o tom někdo informace?
- Kontejnery ostatních domů jsou OK? |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
MUSTANG napsal:
|
zdá se mi to, nebo nebyly tento týden vyvezeny kontejnery na směsný odpad? Žil jsem v domnění, že jsou vyváženy vždy ve středu a v neděli. Včera (tedy den po předpokládaném svozu) byly všechny kontejnery před B/11 plné a to málo, co se válelo před nimi jsem do nich ještě nacpal. Dnešní odpad se už ale do nich nevejde.
- Nemá o tom někdo informace?
- Kontejnery ostatních domů jsou OK?
|
BD D hlasi plne kontejnery |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sasa
Kolemjdoucí
|
|
Možná hřeší na dopravní kalamitu nebo se sem fakt ve středu nedostali a teď to budou dohánět jak se jim to bude hodit. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
MUSTANG napsal:
|
- Kontejnery ostatních domů jsou OK?
|
u nas jsou kontejnery vyvazeny 3x tydne - v utery, patek a nedeli.. vcera byli tak do 3/4 plne.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Ja dnes rano vyhazoval pytel s odpadky pred Eckem a bylo to v pohode ... asi to bude tim, ze nas tam bydli zatim pet a jedna osmina |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Ja dnes rano vyhazoval pytel s odpadky pred Eckem a bylo to v pohode ... asi to bude tim, ze nas tam bydli zatim pet a jedna osmina
|
kdo je jedna osmina? |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
Cibi napsal:
|
u nas jsou kontejnery vyvazeny 3x tydne - v utery, patek a nedeli.. vcera byli tak do 3/4 plne..
|
tak u nás to bude asi stejně. Přiznám se, že to tak moc nesleduju, jen mi přišlo divné, ze jsou úplně plné a to není normální.
Díky všem za příspěvky. Tím vsuvku o vývozu kontejnerů končím a můžeme se dál držet tématu |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
[quote="MUSTANG"]
Cibi napsal:
|
Díky všem za příspěvky. Tím vsuvku o vývozu kontejnerů končím a můžeme se dál držet tématu
|
takze zpet k tematu: predela pls nejaka dobra duse planek s umistenim kontejneru na trideny odpad? |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
ad mapa: uvidím, co se s tím dá udělat
ad kontejnery: jsou vyvezeny a podle předpokladu kolem zbylo několik tašek s opadem.
ad odpadky: tak nám to zedníci zase začínají hromadit - co jsem našel, to jsem sebral a donesl do kontejneru. Už aby bylo po stavbě |
26-01-07_1710.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
89.12 kB |
Zobrazeno: |
8471 krát |
|
|
|
|
|