Autor |
Zpráva |
JAJSEMLUCKA@SEZNAM.CZ
Bezdomovec
|
|
JE TADY NĚKDO KDO BY MI ŘEKL JAK TO OPRAVDU JE S TĚMA EKONOMKAMA? CHYSTÁME SE NA STAVBU, ZAJÍMÁ MĚ PRŮBĚH FINANCOVÁNÍ, A POKUD SE U TOHOTO VYSKYTL NĚJAKÝ PROBLÉM?DÍKY ZA INFO |
|
|
|
|
|
|
|
|
MartinKKKK
Bezdomovec
|
|
JAJSEMLUCKA@SEZNAM.CZ napsal(a):
|
JE TADY NĚKDO KDO BY MI ŘEKL JAK TO OPRAVDU JE S TĚMA EKONOMKAMA? CHYSTÁME SE NA STAVBU, ZAJÍMÁ MĚ PRŮBĚH FINANCOVÁNÍ, A POKUD SE U TOHOTO VYSKYTL NĚJAKÝ PROBLÉM?DÍKY ZA INFO
|
Jak je to s financováním? My si nechali zařizovat všechno od Ekonomek, já na to nemám nervy ani o tom nic nevim, takže jsme tam přišli, řekli, že chceme takovýhle dům za cca tolik milionu, řekli jim kolik vyděláváme, doložili potvrzení a výpisy z účtu, oni to nějak propočetli s finančním analytikem, no a pak už za nás tu hypotéku v Rajfce domluvili. My jen podepisovali smlouvy a nechali v abance proplácet faktury. Pro mě ideální služba, úspora nervů a času, za to jim teda díky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ValF.
Bezdomovec
|
|
|
JE TADY NĚKDO KDO BY MI ŘEKL JAK TO OPRAVDU JE S TĚMA EKONOMKAMA? CHYSTÁME SE NA STAVBU, ZAJÍMÁ MĚ PRŮBĚH FINANCOVÁNÍ, A POKUD SE U TOHOTO VYSKYTL NĚJAKÝ PROBLÉM?DÍKY ZA INFO
|
Jak to s nima je? Podle mě klasická stavební firma, která nabízí vše co nabízet jde, od služeb předcházejících stavbu, stavbu a pak i služby, které by už dělat nemuseli a přesto dělají a tou jsou trvalé servisní prohlídky postavených domů a následná dlouholetá záruka. Staví dobře, je potřeba si to trochu ohlídat, nedělají to oni, ale nějaká stavební četa, která pro ně pracuje, asi co město to někdo jiný, takže tady bych byla trochu ostražitá, jinak dobrá volba myslím, aspoň pro nás jo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
88youngman
Bezdomovec
|
|
|
|
u mě žádnej problém.Souhlasil jsem s jejich podmínkama a jsem spokojenej.Dům už mám hotovej a proto sem taky píšu.Kvalita fajnová a design suprovej.Všechno udělaj za vás,takže bomba |
|
|
|
|
|
|
|
|
pusina
Bezdomovec
|
|
Ahoj dobrý den, taky se chci pochlubit, že mám postaveno od Ekonomických staveb. Sice bydlím v domečku sama se svými pejsky, ale místa je tu dost, kdyby třeba přijel princ na bílém koni, nebo kdyby chtěli na stáři se mnou bydlet třeba jeden z rodičů. Stejně jim hodně dlužím, protože mi vždy byli velkou oporou a to i teď, když jsem stavěla svůj dům. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Věrka
Bezdomovec
|
|
[quote="ValF."]
|
|
Taky si myslím, že je to obrovská firma, která funguje jak má a konkurence na ní dosti hází špínu. Jako mě může bejt úplně urkadený, jestli s nima někdo další postaví nebo ne, můj kšeft to nebude, ale proč bych je nepochválila, když je za co. Nám dům postavili tak jak měli, splnili co slíbili, vyřídili všechno co měli a ještě jsme domluveni na pravidelném pozáručním servisu v ceně domu, takže kdo chce ten samej komfort jak my, tak do toho taky jdětě. Výběr domů víc než slušnej, služby maximální, lidi tam dobrý, nemám výhrady. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Týna
Bezdomovec
|
|
Postaven dům máme od Ekonomických staveb. A jak to probíhalo, řekla bych, že hladce, od papírování, desky až po střechu paráda. Samozřejmě, že tak jednoduché to nebylo, ale žádně zásadní negativní zkušenosti nemáme. Ale jsme rádi celá rodina, že to máme za sebou a doufám, že tady dobydlíme až do smrti, protože těch nervů co je kolem, už bych nechtěla absolvovat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|