Autor |
Zpráva |
evikkkk
Host
|
|
Sasa napsala:
|
lenkaii napsala:
|
Držím palečky. Pokud bude s něčím potřeba ráda pomůžu. Včera jsem koukala na hromadné stěhování. Dům D se nám slušně zabydluje.
|
Hromadné stěhování? Nemělo by proběhnout až po kolaudaci celého domu (kromě instalace kuchyňské linky apod)?
|
Take jsem to spozorovala..A nekteri opravdu uz bydli... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Do kolaudace se nebydlí (oficiálně) ale hlídá majetek |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Jen tak by me zajimalo, kam ti lide co se ted zacinaji stehovat, davaji odpad a to je ho az dost, popelnice ani kontejner jsem nevidel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sasa
Kolemjdoucí
|
|
Banana napsal:
|
Jen tak by me zajimalo, kam ti lide co se ted zacinaji stehovat, davaji odpad a to je ho az dost, popelnice ani kontejner jsem nevidel...
|
Pokud si ho neskladují zatím v bytě (a to si myslím, že asi těžko), tak je to myslím dost jasné - do kontejnerů, které platí A,B,C. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzan
Host
Věk: 48
|
|
lusvec napsal:
|
Do kolaudace se nebydlí (oficiálně) ale hlídá majetek
|
Však mi jen hlídáme majetek a přijímáme návštěvy jako jsou elektrikář apod. Kdo tady mluvil o stěhování??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Suzan napsala:
|
lusvec napsal:
|
|
Však mi jen hlídáme majetek a přijímáme návštěvy jako jsou elektrikář apod. Kdo tady mluvil o stěhování???
|
ale majetok sa strazi zasadne v pyzame! |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
Suzan
Host
|
|
JoHnY napsal:
|
Suzan napsala:
|
lusvec napsal:
|
|
Však mi jen hlídáme majetek a přijímáme návštěvy jako jsou elektrikář apod. Kdo tady mluvil o stěhování???
|
ale majetok sa strazi zasadne v pyzame!
|
Jak jinak |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Kdepak odpad dávají do kontejnerů Cčka.. Zítra píšeme na CG, ať jim kontejnery a popelnice přistaví... ty naše už přetékají... |
|
|
|
|
|
|
|
|
jája
Kolemjdoucí
|
|
Leni dík ... opravdu v neděly nebylo kam vyhodit odpadky a to popelnice ráno vyvezly ... chápu obyvatele domu D, ale opravdu nikdo nechce za nikoho platit a hlavně teď tam jsou ještě krabice vedle popelnic ... my jsme taky doma skladovaly krabice než byl volný kontajner ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
jája
Kolemjdoucí
|
|
Takže zpráva pro všechny obyvatele domu D kteří zanechaly své krabice a odpad ze svých bytů u popelnic sousedního domu C ... je přistaven kontajner !!! Takže obyvatelé domu C a i všichni pořádní obyvatelé celého NZM Vám budou vděční když ten svůj bordel odnesete do přistaveného kontajneru...předem moc děkuji |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Supéér, takže to zabralo. To jsem ráda |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzan
Host
|
|
Já vím, také jsme konečně mohli odnosit to co jsme doma skladovali |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzan
Host
|
|
Jináč ještě k letáčkům - na všech vchodech by měly být (kromě toho vchodu co je ukázkový byt) a pak už jsou i ve schránkách v celém domě D. Jen se pořád nemohu dostat do žádného z vchodů E... Ach jo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Sasa napsala:
|
lenkaii napsala:
|
Držím palečky. Pokud bude s něčím potřeba ráda pomůžu. Včera jsem koukala na hromadné stěhování. Dům D se nám slušně zabydluje.
|
Hromadné stěhování? Nemělo by proběhnout až po kolaudaci celého domu (kromě instalace kuchyňské linky apod)?
|
Podívej se do některých diskuzí ke kolaudaci dříve postavených domů, dozvíš se tam spoustu zajímavých věcí, např. jak svůj byt hlídat v pyžamu a tak ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzan
Host
|
|
Tak dnes jsem okoukla jak to vypadá s letáčkama na vchodových dveřích a zjistila jsem, že už nikde nejsou... Opětovně jsem je vylepila. Jen škoda, že mi zatím barevné provedení došlo |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Chceš nějaká vytisknout?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzan
Host
|
|
lenkaii napsala:
|
Chceš nějaká vytisknout??
|
Zatím asi ne, dneska jsem koukala a ty co jsem včera vylepovala tak zatím držej a nějaký ten kousek ještě mám... Děkuji za nabídku , když budou potřeba ozvu se. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|