no co se tyka priplatku tak jsem byl rad ze jsem si mohl vybrat sam a nemel jenom par moznosti jako treba u jinych spolecnosti .. v siku mi rekli co je ve standartu a co za kolik si muzu priplapit .. a v tom byl pak ten nejvetsi problem ... jedine co mi zustalo byl zachod .. vse ostatni jsem menil a ceny docela dobry .. v siku mi rikali ze penize nejdou jim a v centralu ze penize nejdou jim .. tak bych spise veril siku .. slecna mi jeste radila abych si zrcadlo kupoval sam jinak bych platil 800kc za montaz a to mi stacilo ze jsem si vybral normalni rozmer vany 160 cm .. nevim kdo by si nechal tu 140 cm .. a zaplatil jsem jenom za zmenu dispozic ... takze nevim presne za co kdyz to vyschno zustavalo stejny .. rozdil ceny .. coz jsem pocital .. a manipulacni poplatek 4500kc .. takze mam vanu v cene 5500kc za nejakych 11 tisic . coz mi prijde uplne dost ... to sama baterie .. 400 kc za zmenu baterie ... a 200kc za sprchu .. tady to nechapu vubec za co to je .. no jsou do vydridusi ale s porovnanim s jinymy myslim ze jeste v pohode ...
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory