Autor |
Zpráva |
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
V B zápis ze schůzky také nevisí. Alkonius na nás kašle či jiný nástěnkář. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
Reklamaci beru, už to tisknu a bude. Jen mám teď v práci tak neskutečný frmol, že tak tak přežívám... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
Už to mám vytisklé a sešité, tak jen co dorazím domů, oběhnu to.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
morten napsal:
|
andousek napsala:
|
danielv napsal:
|
ví se něco blizšího o příjmu pošty ? Zatím nejsou domy stále označené orientačním a popisným číslem. Podařilo se už někomu přijmout tady poštu ?
|
nam uz prislo oznameni o ulozeni doporuceneho dopisu,a to dokonce na poste ve sparu
|
a ktery vchod jsi? protoze zapad a vychod maji schranky venku , kdezto sever je ma uvnitr
|
jsme vychod, v tom bude zakopany pes, ale aspon vime, ze uz tu postacka obchazi |
|
|
|
|
|
|
|
|
morten
Kolemjdoucí
Věk: 50
|
|
hmm , asi by to chtelo jeden cip pro postacku. a myslim, ze stejny problem budou mit lidi v C-sever... |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
morten napsal:
|
hmm , asi by to chtelo jeden cip pro postacku. a myslim, ze stejny problem budou mit lidi v C-sever...
|
urcite, i o tom se debatovalo na schuzce s KO |
|
|
|
|
|
|
|
|
urakn
Kolemjdoucí
Věk: 47
|
|
Ahoj, ma niekto prosim info ohladne datumu kedy by mala zacat chodit posta do NZM? Dakujem K. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Tak jsem včera znova vyvěsila zápis, páč v A, východní vchod chyběl. Dneska ráno jsem kontrolovala i A západ a tam byl. Nevíte někdo jak to vypadá v severním vchodě?
A jména na zvonky do tabulek hezky přibývají |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
urakn napsal:
|
Ahoj, ma niekto prosim info ohladne datumu kedy by mala zacat chodit posta do NZM? Dakujem K.
|
Mě přišla pošta do Ačka už minulý pátek. Mám označenou schránku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
Blíži se termín do kdy si každý měl napsat údaj, který chce mít na zvonku, takže je nejvýšší čas se domluvit co na zvoncích bude napsáno.
Podle mne jsou dvě varinaty:
1. číslo bytu + jméno (popřípadě jména) včetně titulu, pokud si jej někdo napsal
2. jméno (popřípadě jména) včetně titulu, pokud si jej někdo napsal
Já osobně jsem pro variantu č.1. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Souhlas. I to číslo bytu se hodí. koukala jsem že si tam u nás někdo napsal jen "byt č. ..." |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
ja sem pro varintu c.2.. nikde nemam cislo bytu, tak je zbytecne to mit na zvonku.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
malina
Spolubydlící
Věk: 73
|
|
taky jsem si napsala jen jméno, na titul kašlu a číslo bytu nikde nemám. On je ten zvonek dost malý a jelikož mám dlouhé jméno, tak se tam sotva vejde. Nezapomente, že spousta lidí nosí na čtení brýle. Moje kamarádka měla dost potíží aby si vůbec přečetla číslo bytu, když přišla na návštěvu. Chtělo by to jen jméno a pěkně tlustě napsané. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Radka
Kolemjdoucí
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Mě se sice víc líbí varianta 1, ale kvůli velikosti zvonku bych taky radši volila 2... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
jsem pro variantu I. - kromě jiných důvodů pro uvedení čísla bytu by se to myslím hodilo i mezi námi zde na foru, když máme ty mapy podle čísel bytů a nicků, ne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
kerik
Kolemjdoucí
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
Leika napsala:
|
jsem pro variantu I. - kromě jiných důvodů pro uvedení čísla bytu by se to myslím hodilo i mezi námi zde na foru, když máme ty mapy podle čísel bytů a nicků, ne?
|
no muzu udelat jeste jednu verzi mapek, kde budou jmena, co jsou na zvoncich, pokud to ostatni budou chtit |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Cibi napsal:
|
Leika napsala:
|
jsem pro variantu I. - kromě jiných důvodů pro uvedení čísla bytu by se to myslím hodilo i mezi námi zde na foru, když máme ty mapy podle čísel bytů a nicků, ne?
|
no muzu udelat jeste jednu verzi mapek, kde budou jmena, co jsou na zvoncich, pokud to ostatni budou chtit
|
ale to je zbytocne preboha...
to si vsetci myslite ze si hned zacneme vzajomne zvonit a navstevovat sa teraz?
predsa ked sa s niekym dohodnem ze za nim pojdem tak mu poviem ake meno mam na zvonceku, nie? |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
Som jednoznacne pre variantu 2. Povazujem z hladiska bezpecnosti za lepsie, ak budu na zvoncekoch iba mena, bez cisel bytov. Tento udaj je na zvoncekoch podla mna uplne zbytocny, naopak, ulahcuje situaciu pripadnym zlodejom, ci inym "dobrym" dusiam hned a jednoducho lokalizovat byt. (i ked sa udaj o cisle bytu da zistit z katastru, je to predsa len podstatne komplikovanejsie, ako si to precitat jednoducho zo zvonceka)
Nicky tu na forach s tym nijak nesuvisia, to by som nechal tak ako je to teraz, rozhodne by som tam realne mena nedoplnal. |
|
|
|
Naposledy upravil Lubos dne 3.5.2006, 13:34, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Cibi napsal:
|
Leika napsala:
|
|
no muzu udelat jeste jednu verzi mapek, kde budou jmena, co jsou na zvoncich, pokud to ostatni budou chtit
|
to né, to snad není třeba |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Lubos napsal:
|
bez cisel bytov. Tento udaj je na zvoncekoch podla mna uplne zbytocny, naopak, ulahcuje situaciu pripadnym zlodejom, ci inym "dobrym" dusiam hned a jednoducho lokalizovat byt. (i ked sa udaj o cisle bytu da zistit z katastru, je to predsa len podstatne komplikovanejsie, ako si to precitat jednoducho zo zvonceka)
|
A to zloději nosí sebou plány budov s čísly bytu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
meiram
Host
|
|
Posta by mela dorucovat od 2. kvetna, pokud budete mit oznacenou schranku. Dorucovaci posta je 106:) Podle informaci vedouci posty se konecne podarilo ziskat planek NZM od CG a snad i klice od vchodu, kde nejsou schranky pristupne zvenci. Bylo by dobre, kdo ma tiskarnu po ruce, vyvesit na dvere v domech A,B,C cedulku, teda poradne velkou s nazvem ulice, cislem domu a vchodu nebo co to je. Pani vedouci mne o to zadala, ale bohuzel nemam to na cem momentalne vytisknout.
MKDD napsal:
|
Blíži se termín do kdy si každý měl napsat údaj, který chce mít na zvonku, takže je nejvýšší čas se domluvit co na zvoncích bude napsáno.
Podle mne jsou dvě varinaty:
1. číslo bytu + jméno (popřípadě jména) včetně titulu, pokud si jej někdo napsal
2. jméno (popřípadě jména) včetně titulu, pokud si jej někdo napsal
Já osobně jsem pro variantu č.1.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
Leika napsala:
|
Lubos napsal:
|
bez cisel bytov. Tento udaj je na zvoncekoch podla mna uplne zbytocny, naopak, ulahcuje situaciu pripadnym zlodejom, ci inym "dobrym" dusiam hned a jednoducho lokalizovat byt. (i ked sa udaj o cisle bytu da zistit z katastru, je to predsa len podstatne komplikovanejsie, ako si to precitat jednoducho zo zvonceka)
|
A to zloději nosí sebou plány budov s čísly bytu?
|
Nuz, neviem, ale vsetkym tym roznym robotnikom, co sa na stavbe premleli, rozhodne doverovat nemozem Ako som spominal, vzdy ide o mieru bezpecnosti. Pokial je na zvoncekoch udaj, ktory osobne povazujem za skoro zbytocny a podstatne zvysuje riziko lokalizacie bytu nepovolanymi osobami, som zasadne proti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
danielv
Kolemjdoucí
|
|
Nechal bych tam jen jméno. Číslo bytu může zůstat fixou nad zvonkem dokud časem nezmizí
Jinak k formatu adresy - doufam, ze tohle staci:
Mikanova 3251/7
106 00 Praha 10
Toto je oficialni verze z registru adres UIR_ADR
http://forms.mpsv.cz/uir/adr/OverAdresuFrame.html
Mikanova 3251/7
Praha 10-Záběhlice
106 00 Praha 106 |
|
|
|
_________________ DaVe
Naposledy upravil danielv dne 3.5.2006, 13:57, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
meiram napsal(a):
|
Posta by mela dorucovat od 2. kvetna, pokud budete mit oznacenou schranku. Dorucovaci posta je 106:) Podle informaci vedouci posty se konecne podarilo ziskat planek NZM od CG a snad i klice od vchodu, kde nejsou schranky pristupne zvenci. Bylo by dobre, kdo ma tiskarnu po ruce, vyvesit na dvere v domech A,B,C cedulku, teda poradne velkou s nazvem ulice, cislem domu a vchodu nebo co to je. Pani vedouci mne o to zadala, ale bohuzel nemam to na cem momentalne vytisknout.
|
Díky za zprávy - beru si na starosti dům A - všechny tři vchody, jdu to vytisknout a večer to vyvěsím.
Kdo označí další domy?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Leika napsala:
|
A to zloději nosí sebou plány budov s čísly bytu?
|
Zloději s sebou nosí věcí ...
Jinak jsem pro variantu se jménem bez čísla bytu, tzn. 2. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
to MKDD: budeš potom chtít nějak pomoct s tím vypisováním jmen nebo stříháním... či jak se to bude zabudovávat? Už se k tomu KO nějak vyjádřila? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
lenkaii napsala:
|
Udělám taky na Cčku
|
už to mám připravený - nemůžu sem ale vkládat soubory z prac. počítače - dej mi mejl, jestli chceš, pošlu ti to. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|