Autor |
Zpráva |
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Tak jsem ještě napsala na magistrát Prahy 10 jestli se něco pohnulo s druhou cestou. Uvidíme. A zmínila jsem i tu dopravní nehodu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
MKDD napsal:
|
Ale na tom dokumentu jsou dětská hřiště zakreslena před domy A a C.
|
Ano, však také ta hřiště tam měla být. Asi jsi to myslel jinak než já, tj. že na obrázku jsou. Já to myslel tak, nejsou nikde jako součást rozhodnutí o umístění stavby.
lenkaii napsala:
|
zajímavá je i ta zeelná plocha toho našeho sídlišťátka. je zhruba tak jak si pan soused staví plot. Takže už tenkrát věděli, že pozemky jsou jen těsně kolem domů a vizualizace byla jen výplodem faktazie tvůrce.
|
Také jsem si přesně tohoto všiml.
JoHnY napsal:
|
A co je to na tom plane to "oregano" a "safran"? este tam toho je viac ale na tom jpgcku to nevidiet
|
Tak se skutečně domy v určité fázi projektu nazývaly, takže to byla Bazalka, Oregáno, atd., potom se přejmenovaly lapidárně na A, B, C ... |
|
|
|
Naposledy upravil Milan V. dne 12.6.2006, 14:12, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
JoHnY napsal:
|
Nika napsala:
|
MKDD napsal:
|
JoHnY napsal:
|
A co je to na tom plane to "oregano" a "safran"? este tam toho je viac ale na tom jpgcku to nevidiet
|
To budou krycí jména, kvůli utajení
Podle dokumentu to je popis domu, např.
- Oregáno - jméno domu
- 95 - počet bytů
|
Ok, takže u nás v Bazalce 230... Jsme mohli mít i podstatně hezčí jméno ulice...
|
heh tak to ja budem byvat vo Fenikli 95 hned vedla stoky A3
|
Taky dobrá adresa... |
|
|
|
|
|
|
|
|
velky.zly.hacker
Kolemjdoucí
|
|
pánoé návrháři se poučili z předchozích nezdarů a nejen že pořídili elektrickou kytaru, ale navrhy lokalit už pamatují na všechno to, co u nás není. Věci jako videotelefon, hriste se ukazuje jako bezne |
radlice.jpg |
Komentář: |
uz maji místa na tříděný odpad |
|
Velikost: |
132.81 kB |
Zobrazeno: |
513 krát |
|
Radlice-Ploty -24-4-2006.zip |
|
Soubory |
Soubor: |
Radlice-Ploty -24-4-2006.zip |
1.75 MB |
Staženo: |
502 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Z toho jsem také moc rád ... Mám takový pocit, že v našem případě selhaly příslušné úřady, protože měla být celá lokalita lépe naprojektována ... Tenkrát jsem byl rád, že se všechny ty připomínky vypořádávaly velmi rychle, s drobnými úpravami projektu, ale s odstupem času se na to dívám jako na negativum ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
pokud si dobře pamatuju plánek NZM, tak tam místo na kontejnery je. na jižním konci budovy G, která je momentálně ještě rozestavěná |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
lenkaii napsala:
|
pokud si dobře pamatuju plánek NZM, tak tam místo na kontejnery je. na jižním konci budovy G, která je momentálně ještě rozestavěná
|
To je na takovej pocet baraku docela spatny, ale |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Hledám dál, ještě jsem objevila jedno na východním rohu B, kde je zatím oraniště. A heleme se, jedno mezi G a F a jedno by mělo být mezi A a C vedle vjezdu do garáží. Tak to nechápu, proč tam nestojí. Chtělo by to novější plán. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
velky.zly.hacker napsal(a):
|
pánoé návrháři se poučili z předchozích nezdarů a nejen že pořídili elektrickou kytaru
|
co? aku elektricku gitaru? |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
velky.zly.hacker napsal(a):
|
pánoé návrháři se poučili z předchozích nezdarů a nejen že pořídili elektrickou kytaru
|
co? aku elektricku gitaru?
|
Ale jedna písnička ze šedesátých let. mimo jiné zazněla ve filmu Pelíšky. "poučen z minulých nezdarů sestrojil elektrickou kytaru" |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
aha
ja uz som myslel ze nam chce CG usporiadat koncert |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
noo hraje minimálně mě na nervy docela hezky |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Došla mi odpověď na dotaz ohledně druhého vjezdu do lokality. Bohužel nepříliš uspokojivá.
Vážená paní,
speciálnímu stavebnímu úřadu doposud nebyla žádost o vydání stavebního povolení pro druhý výjezd na ul. Práčskou doručena.
S pozdravem
odbor dopravy a energetiky
garant tématu |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
aktuální situace (budoucím generacím) |
P7170845.JPG |
|
120.25 kB |
28727 krát |
|
P7170846.JPG |
|
103.48 kB |
28727 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
Host
Věk: 45
|
|
Jo, po teto ceste se chodi v podpadkach "vyborne". Uz se nemuzu dockat zimy, az se zas budu klouzat pozadu dolu:( |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
zoe napsala:
|
Jo, po teto ceste se chodi v podpadkach "vyborne". Uz se nemuzu dockat zimy, az se zas budu klouzat pozadu dolu:(
|
Já doufám, že se celá věc podaří rozhýbat do té míry, že do této zimy už bude realizováno napojení na Práčskou ul. i s navazujícími chodníky a přechodem ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Milan V. napsal(a):
|
zoe napsala:
|
Jo, po teto ceste se chodi v podpadkach "vyborne". Uz se nemuzu dockat zimy, az se zas budu klouzat pozadu dolu:(
|
Já doufám, že se celá věc podaří rozhýbat do té míry, že do této zimy už bude realizováno napojení na Práčskou ul. i s navazujícími chodníky a přechodem ...
|
No jo, jenze ten chodnik bude(jak jsem pochopil) v miste toho napojeni, coz je uplne mimo, takze to stejne moc nic neresi |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
No svým způsobem buďme rádi, že tam bude to druhé napojení. je to přeci jen na půli cesty ke kruháku.. A CG chápu, zase ušetří za kus pozemku |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Banana napsal:
|
No jo, jenze ten chodnik bude(jak jsem pochopil) v miste toho napojeni, coz je uplne mimo, takze to stejne moc nic neresi
|
Je pravda, že původní varianta s chodníkem přes zeleň v SZ rohu lokality se realizovat nemá ... V této chvíli se těžko najde nějaká páka na CG, aby dostál všemu, co ve svých materiálech před vydáním různých stavebních povolení a rozhodnutí uváděl ... Uvidíme, co přinesou další jednání, určitě to nenecháme ležet ladem, to si dovolím s klidným svědomím tvrdit za všechny výbory ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Odpověď pana Štěpky, hlavního stavebního dozora lokality na dotaz ohledně druhé přístupové cesty:
1. Jaký je stav realizace druhého vjezdu do lokality? Při množství lidí,
kteří již bydlí a provozu způsobenému stavbou dalších domů je jeden vjezd
nedostatečný a byl již jednou zcela zablokován dopravní nehodou.
Zatím monitorujeme dopravní situaci a prověřujeme celkové dopravní řešení.
Definitivní rozhodnutí o celkovém řešení padne v září tohoto roku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
To je dost podobná odpověď jakou od nich dostávám cca od února |
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalena.formanova
Kolemjdoucí
|
|
My jsme pana Štěpku dneska pozvali na schůzi výboru a komise C, tak pokud dorazí, snad z něho vytáhneme něco víc... |
|
|
|
|
|
|
|
|
malina
Spolubydlící
Věk: 73
|
|
doufám, že se něco dozvíte a nenecháte si to pro sebe, dneska jsem se tam po mokrém svahu zas pěkně sklouzla. |
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalena.formanova
Kolemjdoucí
|
|
Takže žádné dobré zprávy ohledně dalšího výjezdu z lokality. CG to sice papírově vyřizuje, ale pokud neuznají, že kapacitně jeden výjezd nedostačuje, do realizace se nepohrnou. Takže se musíme spojit a bombardovat a bombardovat. Jinak všechny plánované domy by se měly dostavět do prosince 2007. Čili ještě rok a kousek na staveništi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
To je nová informace - odkud to je? Já jsem získal takové že podmínkou kolaudace dalších bytových domů je vybudování vjezdu na Práčskou včetně napojení k zastávce Topolová pro pěší. To jsem získal na úřadu pro Prahu 10 odbor stavební před cca dvěma měsíci. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
lusvec napsal:
|
To je nová informace - odkud to je? Já jsem získal takové že podmínkou kolaudace dalších bytových domů je vybudování vjezdu na Práčskou včetně napojení k zastávce Topolová pro pěší. To jsem získal na úřadu pro Prahu 10 odbor stavební před cca dvěma měsíci.
|
Tak v tom případě na tom odboru každý říka něco jiného. Neboť já jsem od nich získal informaci o tom že by se ta druhá přístupová cesta vybudovat měla, ale CG zatím nějak nepodalo žádost o stavební povolení, nebo v něm byla nějaká chyba.
Rozhodně mi ale napsali že vybudování druhé cesty z lokality není podmínkou pro vydání jakéhokoliv rozhodnutí.
Takže až se bude CG chtít tak možná tu cestu udělá, ale ...
Zde link na jejich odpoveď |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
magdalena.formanova
Kolemjdoucí
|
|
lusvec napsal:
|
To je nová informace - odkud to je? Já jsem získal takové že podmínkou kolaudace dalších bytových domů je vybudování vjezdu na Práčskou včetně napojení k zastávce Topolová pro pěší. To jsem získal na úřadu pro Prahu 10 odbor stavební před cca dvěma měsíci.
|
Včera byl hlavní stavební dozor pan Štěpka na schůzi výboru a kk C a takhle to popsal. Bohužel o variantě že je ten výjezd podmínkou pro další stavebni povolení CG nemluvil. Mám to sice jen zprostředkovaně, neb jsem se včera neúčastnila, nicméně jsem pochopila, že pokud nevyvineme nějaký tlak, tak se realizovat nebude. Je to sice v projektu, ale nic CG nezavazuje vjezd vybudovat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Pochopila jsem to vyjádření tak, že druhý vjezd bude, ale jestli bude tedka nebo až o dostavění celé lokality. Rozhodnout by se mělo zhruba v době, kdy se začnou předávat domy D a E. Což je zhruba září 2006. A ještě dodal, že to není oficiální stanovisko CG, ale jeho osobní názor. Že konečné rozhdnutí je jen a pouze na managementu CG. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
No, nechcem strasit, ale zo skusenosti vieme, ze co CG vyslovene nemusi, to neurobi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|