Autor |
Zpráva |
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
berda napsala:
|
Ahoj, právě jsem si pročítala starší příspěvky a v jednom z jich píšeš o tom, že po týdnu se vám na plovoucí podlaze udělali škvíry. My máme úplně ten samý problém, jen těch škvír máme víc a někde zase naopak se jednotlivé lamely překrývají, takže je to zase vyboulený. Chtěla jsem se tě zeptat, jak jste tehdy pochodili s Barkotexem. Nám reklamaci neuznal, v podstatě z nás udělali debili
Moc díky
|
na reklamaci prisel technik, prinesl si vlhkomer a kovove planzety ruznych velikosti. Zmeril vlhkost (byla v norme), zmeril mezery v podlaze (nebyly v norme), vse si vyfotil a reklamaci uznal. Do 14 dnu nabehli dva chlapici, odlistovali celou jednu stenu a vsechny lamely srazili. Pred tim jeste mezery vyplnili lepidlem v odstinu podlahy. Vse zacistili a odesli. Velmi dobry pristup. Jenze. Po pul roce jsou mezery v podlaze na jinych mistech i kdyz uz nejsou tak velike. Tak nevim. Nikde jinde jsem to zatim nevidel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
berda
Kolemjdoucí
|
|
kolysta napsal:
|
berda napsala:
|
Ahoj, právě jsem si pročítala starší příspěvky a v jednom z jich píšeš o tom, že po týdnu se vám na plovoucí podlaze udělali škvíry. My máme úplně ten samý problém, jen těch škvír máme víc a někde zase naopak se jednotlivé lamely překrývají, takže je to zase vyboulený. Chtěla jsem se tě zeptat, jak jste tehdy pochodili s Barkotexem. Nám reklamaci neuznal, v podstatě z nás udělali debili
Moc díky
|
na reklamaci prisel technik, prinesl si vlhkomer a kovove planzety ruznych velikosti. Zmeril vlhkost (byla v norme), zmeril mezery v podlaze (nebyly v norme), vse si vyfotil a reklamaci uznal. Do 14 dnu nabehli dva chlapici, odlistovali celou jednu stenu a vsechny lamely srazili. Pred tim jeste mezery vyplnili lepidlem v odstinu podlahy. Vse zacistili a odesli. Velmi dobry pristup. Jenze. Po pul roce jsou mezery v podlaze na jinych mistech i kdyz uz nejsou tak velike. Tak nevim. Nikde jinde jsem to zatim nevidel...
|
My jsme kupovali RD a na jednom místě v obývacím pokoji byla naměřena větší vlhkost, než připouští normy (zbytek pokoje byl v normě). Stavebním dozorem jsme byli ujištěni (a ne jenom my, ale i sousedi a další lidi z lokality), že pokud podepíšeme reverz na podlahu, tak nám ji tam mohou dát, ale omezí se záruka, ovšem jen v tom místě, kde to bylo naměřený vyšší. Tak jsme to podepsali. Jenže teď ta podlaha vypadá příšerně. Z Barkotexu nám řekli, že v podstatě nemáme záruku žádnou a tím to pro ně skončilo. Spojili jsme se se stavebním dozorem, ten nám řekl, že v Barkotexu nemají pravdu a ať napíšeme reklamaci na CG. To jsme udělali 16.1. a do dnešního dne nevíme na čem jsme. Kdyby nám řekli, že záruka na podlahu nebude, tak se na to vyprdneme a radši si ještě měsíc nebo dva počkáme a bylo by to v pohodě. V podstatě nevím, kdo má pravdu - jestli Barkotex nebo CG, ale my jsme ať tak nebo tak byli uvedeni v omyl a ta strana, která to zapříčinila by měla sjednat nápravu. Buď nám kecali z Barkotexu a nebo z CG, ale to je v podstatě jedno. Dům nebyl nejlevnější, jsme zadlužení až až a za ty peníze očekávám kvalitu. Jenže bůh ví jak to dopadne. Už jednou jsme si stěžovali na postup jednoho člověka z CG (naprosto neprofesionální jednání s klientem - já bych za to v práci okamžitě letěla), napsali jsme stížnost přímo paní ředitelce Netolické a ta se ani neobtěžovala nám odpovědět. Holt, jakmile zaplatíme, už nejsme zajímavý, takže neotravujte - alespoň tak mi to přijde. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|