Autor |
Zpráva |
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
no super
zoberiem aj fotoaparat keby bolo nieco co by stalo za nafotenie... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
JoHnY napsal:
|
este ma napada ze predsalen by sme mohli okrem toho vhodenia letakov do schranok v kazdom vchode niekde aj jeden letak vylepit, nech sa to ludom vryje do pamati poriadne, alebo keby to niekto prehliadol a vyhodil a tak... cim viac reklamy tym lepsie
|
No, som zvedavy, ako dlho to tam vydrzi, obavam sa ze to CG velmi rychlo postrha..
Inak klzave schody su to preto, ze v zime pripominaju klzisko - kazdy ma co robit, aby po nich presiel po nohach a nie po zadku |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
To by se jim pak ale mohlo stát že někdo strhne i ty jejich reklamní cedulky na ukázkový byt. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
lusvec napsal:
|
To by se jim pak ale mohlo stát že někdo strhne i ty jejich reklamní cedulky na ukázkový byt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radka
Kolemjdoucí
|
|
Milan V. napsal(a):
|
Dnes byly konečně zpřístupněny sekce jednotlivých společenství vlastníků bytových jednotek, pochopitelně zatím pro domy A, B a C ... Podoba se vytváří, takže uvítám diskuzi na toto téma a případné návrhy na další důležité podsekce (elektronická nástěnka, ostatní, závady a nedodělky ve společných prostorách, atd.).
I nadále platí, že tyto sekce budou neveřejné, tedy určené pouze pro vlastníky bytů zařazených do uživatelských skupin dle domů ... Z tohoto důvodu nás prosím kontaktujte, abychom vás případně do nějaké skupiny zařadili ...
|
Docela by me zajimalo jestli tu je jeste nekdo z B? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Radka napsal(a):
|
Milan V. napsal(a):
|
Dnes byly konečně zpřístupněny sekce jednotlivých společenství vlastníků bytových jednotek, pochopitelně zatím pro domy A, B a C ... Podoba se vytváří, takže uvítám diskuzi na toto téma a případné návrhy na další důležité podsekce (elektronická nástěnka, ostatní, závady a nedodělky ve společných prostorách, atd.).
I nadále platí, že tyto sekce budou neveřejné, tedy určené pouze pro vlastníky bytů zařazených do uživatelských skupin dle domů ... Z tohoto důvodu nás prosím kontaktujte, abychom vás případně do nějaké skupiny zařadili ...
|
Docela by me zajimalo jestli tu je jeste nekdo z B?
|
Ak aj doteraz nebol tak teraz urcite bude, nahadzali sme tam tie letaky
presli sme vsetko, pohadzali do schranok a nalepili na kazdy vchod jeden letak, najprv to vyzeralo ze do B sa nedostaneme k schrankam ale akurat vysiel nejaky robos a nechal otvorene dvere a tadial sme sa dostali k ostatnym vchodom |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sean.cz
Host
Věk: 53
|
|
Radka napsal(a):
|
Docela by me zajimalo jestli tu je jeste nekdo z B?
|
No třeba já a celá moje rodina .. tedy obě ženské. BTW tímto bych vás chtěl požádat, abyste po 7mé večerní na béčku nevrtali, protože má nejmilejší už tou dobou spinká. přeci jen v jejím požehnaném věku téměř 8mi měsíců mívá nárok .. d8-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Mrzí mě to, ale "Velké letákové akce" jsem se nemohl zúčastnit, zaměřování a navržení skříně trvalo příliš dlouho, takže jsem vás už nikde nezastihl ... Tak jsem si alespoň poctivě vyzdvihl schránku a večer se nalogoval ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Milan V. napsal(a):
|
Tak jsem si alespoň poctivě vyzdvihl schránku a večer se nalogoval ...
|
este ze tak! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Trochu mimo téma, ale kolik se vás tam nakonec sešlo a kdo?!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
no traja, ja, lubos a lusvec |
|
|
|
|
|
|
|
|
magrata
Kolemjdoucí
Věk: 48
|
|
Ahoj Radko a rodinko Seana,
my jsme taky z Becka a co se tyka toho vrtani, tak nas 8 mesicni synek je take vrtakoplachy. Dneska hlidal prdolku po obede jeste ve starem byte deda a ja byla neco vyridit v praci. Diky priklepove vrtacce, ktera byla slyset od sousedu si deda s prckem ten odpoledni mejdan moc neuzili
Na druhou stranu v novem dome se s tim musi pocitat , takze pres den budeme poznavat Hostivarskou prehradu a dalsi krasy okoli a po te 8 vecerni, kdy uspavame, uz toho vrtani snad toůok nebude. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
ja jsem taky z B (s tim vrtanim se ted musi pocitat) |
|
|
|
|
|
|
|
|
luk3
Kolemjdoucí
Věk: 44
|
|
děkuju za leták, jsem už nastěhovaný do B a našel jsem tu několik marně sháněných informací –> elektřina, internet, anténa... příště rád pomůžu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
luk3 napsal:
|
děkuju za leták, jsem už nastěhovaný do B a našel jsem tu několik marně sháněných informací –> elektřina, internet, anténa... příště rád pomůžu..
|
Jsme pochopitelně rádi, že portál slouží svému účelu a můžeme si tu všichni navzájem pomoct, když jsme se ocitli ve stejné situaci a máme spoustu věcí společných ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|