Autor |
Zpráva |
Banana
Domácí
|
|
Tak dnes jsem zjistil, že je celkem slyšet v bytě hlášení z výtahu(když je naprosté ticho). Také přes dveře je dosti dobře slyšet na chodbu (asi by stálo za to mít protihlukovou úpravu dveří)
Také ventilátor v koupelně je slyšet do všech pokojů. Zjistil jsem, že zvuky se nesou hlavně stěnou (např. zavírající se dveře oddělujíci sekce..)
Jsem zvědavý co bude slyšet až se nastěhují obyvatelé. |
|
|
|
|
|
|
|
|
maty
Kolemjdoucí
|
|
Pravdepodobne to bude tim ze vsechny byty jsou jeste nenastehovane. Az bude v bytech nabytek a doplnky, bude to doufam lepsi.
Maty |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Banana napsal:
|
Tak dnes jsem zjistil, že je celkem slyšet v bytě hlášení z výtahu(když je naprosté ticho).
|
Jak daleko jsi od výtahu? To hlášení by se mělo dát vypnout - aspoň doufám. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
lusvec napsal:
|
Banana napsal:
|
Tak dnes jsem zjistil, že je celkem slyšet v bytě hlášení z výtahu(když je naprosté ticho).
|
Jak daleko jsi od výtahu? To hlášení by se mělo dát vypnout - aspoň doufám.
|
JAko neni to nejak kriticke, ale je to slyset, prave ze nejsem nejak uplne u vytahu, az za dvermi sekce |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Tak jsem se byl podívat a je to mnohem horší než jsem čekal. Vyjel jsem výtahem do 6. patra a ještě v chodbě mezi byty bylo slyšet hlášení "přízemí" |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
lusvec napsal:
|
Tak jsem se byl podívat a je to mnohem horší než jsem čekal. Vyjel jsem výtahem do 6. patra a ještě v chodbě mezi byty bylo slyšet hlášení "přízemí"
|
v 6. patre bylo slyset prizemi?
tak to je dost zle
ale myslim ze by nemal byt problem najst dakeho technika vytahu a nakazat mu nech to vypne... fakt to je uplne zbytocne pokial tam naozaj nebyva niekto kto nevidi alebo co. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Já si myslím že to bude jedna z prvních věcí co se bude muset udělat. Ono když s tím člověk jede prvně tak to ještě jde ale že bych to musel slyšet pokaždý... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Nebo to hlaseni hodne stisit, ale je to zajimave ze je to slyset pres cely barak... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Také jsem si toho tento víkend všiml ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pevahu
Kolemjdoucí
|
|
Stejný problém řešili v přípotoční a vyřešili ho snížením hlasitosti. To, že je to slyšet po celém baráku mne nepřekvapuje. schodištěm a především šachtou výtahu se hluk šíří velmi snadno. prostě se to ztlumí a bude vymalováno. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Masha
Bezdomovec
|
|
Také nás to při předání bytu zarazilo, tak jsme se na to ptali stav. dozor., pokud nebudou v baráku bydlet nějací slepci, tak se to může vypnout nebo případně velmi ztišit. To už asi bude záležet na nás - majitelích. |
|
|
|
_________________ Masha
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Tak dneska panoval v dome pracovni ruch, nekolikrat jsem myslel, ze soused skonci u nas v byte, a klapani damskych podpatku na te dlazbe na chodbe se nese do daleka.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
marty
Host
|
|
hehe nejdrsnjs jde slyset voda z vany pres kuchynsky kout... jak u vodopaaadu |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
ve vlastním bytě nebo v tom vedle? |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
My máme mimi, a ten ruch v domě je pro mě utrpením. Neustálé vrtání a klepání i večer nám klidu moc nepřidá. Dnes dělali u sousedů asi kuchyň, a i to naše dítě trnulo zvědavým pohledem na tu "správnou" zeď, jestli k nám nejde někdo na návštěvu.
Je to v pořádku? CG nás ujišťoval, že hlučnost přes zdi bude minimální |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
hm no ked sa vrta a klepe do stien tak to asi nikdy nebude uplne potichu
uvidi sa ked uz budu vsetci nastahovani ci bude pocut aj bezne zvuky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Je logické, že hlučnost v zabydlovaném domě bude velká, jinak to snad ani nejde ... Bohužel pro vás to je problém vzhledem k malému dítěti ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Podle toho, jak to vypadá od soboty, kdy bydlíme v A - dodržuje se klasický noční klid 22 hod. - 7 hod. aspoň já tam později či dříve nikoho vrtat a kutat neslyšela. Chápu, že s malými dětmi je to horší, ale holt se s tím asi bude muset počítat. My si to taky "užíváme" - máme dvě kočky a ty jsou z těch všech zvuků vrtaček a kladiv a bůhvíčeho taky pěkně vystresované, ale jak píšu - jak je to do deseti večer, tak těžko něco namítat....
A co se týká klasických zvuků z obývání vedlejších bytů - zatím nic, kolem nás jsou na dveřích všude ještě nálepky s čísly, tak asi byty nebyly ještě ani předány. |
|
|
|
|
|
|
|
|
PavelH
Kolemjdoucí
|
|
Leika napsala:
|
si to taky "užíváme" - máme dvě kočky a ty jsou z těch všech zvuků vrtaček a kladiv a bůhvíčeho taky pěkně vystresované, ale jak píšu - jak je to do deseti večer, tak těžko něco namítat....
|
A chodí takový kočky taky někdy ven? třeba by se s nima dcerka chtěla seznámit |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
PavelH napsal:
|
A chodí takový kočky taky někdy ven? třeba by se s nima dcerka chtěla seznámit
|
Nene, jsou jen v bytě. Venkovní kočičky nanesou sebou domů bůhvíco všechno od špíny až po nemoci.
Jak velkou dceru máte? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin
Host
Věk: 45
|
|
No ja dneska slysel ventilator ... zrejme z koupelny ... a to nas tam jeste moc nebydli ) Jesli ho budu poslouchat porad ... beeee |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
Martin napsal:
|
No ja dneska slysel ventilator ... zrejme z koupelny ... a to nas tam jeste moc nebydli ) Jesli ho budu poslouchat porad ... beeee
|
U nás je ventilátor od jinud slabě slyšet skoro pořád... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Leika napsala:
|
Martin napsal:
|
No ja dneska slysel ventilator ... zrejme z koupelny ... a to nas tam jeste moc nebydli ) Jesli ho budu poslouchat porad ... beeee
|
U nás je ventilátor od jinud slabě slyšet skoro pořád...
|
asi niekto zije v kupelni |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
S ventilatorom som mal problem aj ja, casto je problem v tom, ze zednici nechali rozny bordel v odtahovej rure. Po vycisteni rury sa hluk ventilatora v kupelni prilis nezmenil, zato boli o poznanie tichsie rozne sprievodne chrcania, ktore boli pocut hlavne v susednej izbe. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
A nebo je hodně čistotný ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Lubos napsal:
|
S ventilatorom som mal problem aj ja, casto je problem v tom, ze zednici nechali rozny bordel v odtahovej rure. Po vycisteni rury sa hluk ventilatora v kupelni prilis nezmenil, zato boli o poznanie tichsie rozne sprievodne chrcania, ktore boli pocut hlavne v susednej izbe.
|
Možná tak trochu hloupý dotaz, ale jak jsi to čistil?!? Sejmul ten hlavní kryt a pak, řekněme, nějakým hadremě!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
JoHnY napsal:
|
asi niekto zije v kupelni
|
se moc nesměj, čeká t? to taky |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Leika napsala:
|
JoHnY napsal:
|
asi niekto zije v kupelni
|
se moc nesměj, čeká t? to taky
|
ja viem, uz sa na to tesim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
|
|
"děkuji" hulvátovi, který včera ve 23,15 hod. vrtal a bouchal v domě A - naše noc byla opravdu velmi "příjemná"... Druhý den jsme potřebovali vstávat v pět a teď jsme ospalí, že ani káva nezabírá! Máme pochopení pro kdeco, ale sakra v MEZÍCH!
Pokud se tu ty, dotyčný sobče, objevuješ:
- to je pro dospělého člověka vážně takový problém stihnout si své věci do deseti večer, jak to bývá u slušných lidí zvykemě! A co ty lidi s malými dětmi, co asi mají dělat oni?! |
|
|
|
|
|
|
|
|
n535905
Kolemjdoucí
|
|
jojo, my jsme v patem patře a slyšeli jsme to vrtani..... to bylo snad i s příklepem. Bylo to naštěstí jen par minut, tak sem nestihl vyrazit
zjistit viníka. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|