Autor |
Zpráva |
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
no mě to byl včera měřit do chodby dvoje šoupačky jedny se zrcadlem půlená asi 7 regálů a druhá strana 2 tyče komplet i s montáží 14750 ale mám to přez kámoše |
|
|
|
|
|
|
|
|
PetrSv
Kolemjdoucí
|
|
JoHnY napsal:
|
Banana napsal:
|
PetrSv napsal(a):
|
Pro ty, co ještě vybíraj firmu - měžu doporučit STAKO...
|
No my meli v merku take to STAKO ale...
|
a aku velku skrinu ste kupili a kolko to vyslo ak to nie je tajne?
|
U mě to bylo cca 120x260x70 cm,2-dvé?ový,s 1 zrcadlem,asi 10 polic,zadní stěna a ještě pár drobností a k tomu vedle asi 50x260 cm věšáková stěna se 3 policema. Celý to vyšlo asi na 18 tis. No, levný to asi nebylo, ale kvalita, myslím, perfektní. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
Já jsem si objednal vestavěnou skřín do ložnice od firmy INDECO (OBI Stěrboholy) a jsem velmi spojen jak s přístupen při vyřizování smlouvy a se samotnou realizaci.
Do dvou dnů od podisu objednávky přišli technici zaměřit a za 14 dnů se již skřín montovala.
Rozměry skříně: šírka 3200 mm/ výška 2500 mm / hloubka 650 mm.
Skríň mě vyšla na 34.479,- Kč, dostal jsem 7% slevu díky tomu že má stavební spoření u lišky, jinak bych dostal 5% - karta CG.
Přikládám obrázek návrhu a fotky skutečného stavu: |
indeco01.JPG |
Komentář: |
|
Velikost: |
44.41 kB |
Zobrazeno: |
12552 krát |
|
indeco02.JPG |
|
47.16 kB |
12552 krát |
|
indeco00.jpg |
|
220.42 kB |
12552 krát |
|
indeco05.JPG |
|
144.34 kB |
396 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Ta skříň vypadá moc pěkně. |
|
|
|
|
|
|
|
|
kerik
Kolemjdoucí
|
|
Taky mame skrin od INDECA. Muzem jen a jen doporucit tuto firmu. Pokud si nekdo budete chtit objednavat, tak je lepsi objednat primo u pracovniku, kteri skrin montuji ci zameruji. Je to levnejsi nez pres prodejce. Neberou si provizi za zprostredkovani... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
Kdyby někdo přemýšlel nad Woodface, doporučuji podívat se na www.dotujeme.cz, tam vytisknout příslušný kupón pod znakem Woodface a po montáži vám na účet vrátí 10%. Nemůžu potvrdit z vlastní zkušenosti, ale technik od Woodface mi říkal, že je to naprosto běžné a funguje to. Tak jen takový poznatek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
assacy
Bezdomovec
|
|
Libila se nam nabidka od firmy kamark, odhad ceny skrine dxvxh 210x260x65 byl cca necelych 22 tisic. Chtel jsem se zeptat, jestli nemate nekdo zkusenost s touto firmou? Diky za odpovedi |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
To assacy: mame od firmy kamark uz jednu skrin v predsiny a jsme s ni moc spokojeni. I s pristupem jak na prodejne, tak s techniky pri zamerovani a pak i pri montazi. Ted budeme objednavat dalsi. Jedna skrin je 1,5x2,5x0,6 a stala 18tis a ta, co budeme objednavat, tak na tu mame rozpocet cca 23tis a rozmerove je 3,5x2,5x0,6. Jsou cenove dostupni i dostatecne kvalitni. Muzeme jen doporucit. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
My jsme s jejich dvěma skříněmi také spokojeni ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
taky už začínáme rozmýšlet kam co umístíme a zjišťuju, že prostor na normální skříň ne na míru bude asi dost málo.
Máte někdo udělanou šatnu z komory??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lu
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
AlíaTom napsala:
|
taky už začínáme rozmýšlet kam co umístíme a zjišťuju, že prostor na normální skříň ne na míru bude asi dost málo.
Máte někdo udělanou šatnu z komory???
|
Ahoj, my ji mame jiz ve druhem byte a funguje to skvele. Prvni nam udelal deda jen dve tyce nad sebou do sten, krasne kovove, porizovaci cena 200kc:-) Do druhe jsme poridili nejen 2 raminkove tyce nad sebou, ale i stenu policek a poslouzila Ikea a jejich system ANTONIUS, porizovaci cena ca 1000kc, ovsem pridelani na stenu bych doporucila sverit nekomu opravdu zrucnymu, jinak hrozi, ze budou nosne tyce nakrivo a pak tam ty maximalne variabilni policky nebudou drzet:-) |
komora1.jpg |
|
19 kB |
12187 krát |
|
komora2.jpg |
|
18.39 kB |
12187 krát |
|
komora3.jpg |
upevneni ke zdi ... lahudka B-) |
|
12.83 kB |
12187 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel K.
Host
Věk: 49
|
|
Leika napsala:
|
Nemáte někdo už nějakou zkušenost příp. neplánujete nějakou množstevní akci co se vestavěných skříní týká?
|
Ahojky...my máme už dlouho vestavěnku v ložnici...Docela dost jsem kvůli tomu oběhal.Takže my jsme si objednali skříň od firmy STAKO (Holešovice)...návrh zdarma..když jsme se rozhodli ,že do toho jdeme, tak přijeli z firmy...zaměřili prostor a inkasovali 50 procent zálohu.Zbytek po dodání.Vše proběhlo jak mělo a za 14 dní od měření jsme měli skříň...krásnou a dobře funguje.Pro představu, to co mi naprojektovali ve Woodface za 61.000 jsem pořídil za 35.000....od 50.000 pak dávají slevu.To platí i když bych si objednával další.Drobnější sumy se sčítají,takže příště to přesáhnu a mám slevu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|