Autor |
Zpráva |
cyklista
Kolemjdoucí
|
|
No z namesti Jiriho z Podebrad tam skutecne nic zakresleno neni. Trasa byla sice pekna, ale jako jednotlivec bez pelotonu bych jel jinak. Jinak cyklojizda 21.9.2008 byla opravdu velka, s vetsinou lidi, co tam jeli se mnou jsem se ani nepotkal - klasika Nektere zdroje uvadeji az 4000 lidi, je s podivem, ze se tak velka akce neobjevila v mediich. Do mapy jsem ale zakresli svoji cyklotrasu, jak jezdim temer denne na metro A, coz urcite spotu lidi potrebuje a zvlast, kdyz je kolo v metru zadarmo! http://www.bikemap.net/route/99312 Co 20.11.2008 pojedes? Dej vedet, ja jezdim furt |
|
|
|
|
|
|
|
|
cyklista
Kolemjdoucí
|
|
Tak co, jedes letos nebo jsi zase na svatbe? Ja jedu urcite, ceka se kolem 4000 lidi, tak jsem zvedavej Je to jiz zitra... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
cyklista napsal:
|
Tak co, jedes letos nebo jsi zase na svatbe? Ja jedu urcite, ceka se kolem 4000 lidi, tak jsem zvedavej Je to jiz zitra...
|
letos jsem nejel, bourali mi koupelnu |
|
|
|
|
|
|
|
|
cyklista
Kolemjdoucí
|
|
Tak co, uz mas zboranou koupelnu? Jede se klasicky 22.4.2010 od 18h z nam Jiriho z Podebrad. Tentokrat bude tema kdo co uveze na jizdnim kole a potvrzeni, ze kolo muze dobre fungovat jako dopravni prostredek (nic jineho s tim v podstate nedelam . Myslim, ze s longem se probojuju do prvni stovky! Tak kdo pojedete a co povezete? C.
P.S.Vice na www.cyklojizdy.cz |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
cyklista napsal:
|
Tak co, uz mas zboranou koupelnu? Jede se klasicky 22.4.2010 od 18h z nam Jiriho z Podebrad. Tentokrat bude tema kdo co uveze na jizdnim kole a potvrzeni, ze kolo muze dobre fungovat jako dopravni prostredek (nic jineho s tim v podstate nedelam . Myslim, ze s longem se probojuju do prvni stovky! Tak kdo pojedete a co povezete? C.
P.S.Vice na www.cyklojizdy.cz
|
koupelna je už hotová, takže letos jedu!
asi pojedu s kamarádem na tandemu
co povezeme, jestli vůbec něco krom sebe, to zatím nevím |
|
|
|
|
|
|
|
|
cyklista
Kolemjdoucí
|
|
No tak muzes odvezt sut a stare spotrebice, v tandemu je sila! Jo a kdybyste chteli jet nekdo na podobnou akci, akorat ze ve vetsim meritku v sobotu v Budapesti, bude tam cca 50.000 cyklistu |
|
|
|
|
|
|
|
|
cyklista
Kolemjdoucí
|
|
Zdar cykliste/necykliste NZM, tak je to tu zase 28.4.2011 bude Praha vypadat skvele! Podrobnosti zde: Cyklojizdy.cz
Pro velkou ucast budou letos i sekce jednotlivych vozidel. Napr. na flotilu lehokol bude navazovat flotila tandemu a vicemistnych kol se kterou chci jet. Kolysto, pojedes taky letos zase s tandemem? |
Plakát_VJC_011_A3.jpg |
Komentář: |
Velká jarní cyklojízda 2011 |
|
Velikost: |
83.12 kB |
Zobrazeno: |
14959 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
nepojedu, máme ten den shromáždění vlastníků |
|
|
|
|
|
|
|
|
cyklista
Kolemjdoucí
|
|
No vidis, tak na D-ecku rekni, at si majitele vezmou kolobezky, brusle, kola atd. a muzete to udelat behem akce Bude sranda a jeste usetrite za kino |
|
|
|
|
|
|
|
|
|