Autor |
Zpráva |
vaderka
Spolubydlící
Věk: 48
|
|
a nebo to někdo utrhne a máš po ptákách |
|
|
|
|
|
|
|
|
LANDIS
Bezdomovec
Věk: 45
|
|
vendy napsala:
|
To je fakt hnus. Díky za upozornění Já sice jezdím víceméně jenom přes "Na Groši", ale tam se taky vyskytuje spousta česky nehovořících týpků a zrovna dobbrý pocit z nich nemám..
Hele Landisi, nehlásil jsi to na policii? Já vím, že by to asi nepomohlo, ale člověk nikdy neví
Je fakt, že mě se taky stalo před asi 2 lety, že mě chtěli okrást - jela jsem tramvají 7 z Moráně směr Albertov a psala jsem smsku. Shodou okolností mi asi den předtím vyprávěla známá, že se jí něco podobného stalo v metru, tak jsem to měla v živé paměti, takže jsem si všimla, jak na mě koukají dva týpci, kteří byli evidentní socky ve špinavých hadrech od Vietnamců, ale hráli si s nějakým mobilem s barevným displayem, což v té době byla docela drahá záležitost. Ne že bych vypadala tak hrozně, že bych se jim nemohla líbit a proto na mě nemohli koukat, ale to jsem poznala, že je nezajímám já, ale můj mobil (sice ne barevný, ale taky na tu dobu dobrý - Nokia 6510, byla maličkatá s modrým podsvícením..). Jeden z těch týpků si stoupnul kousek před zastávkou nade mě jako že studuje trasu, já zbystřila a mobil jsem držela pořádně, jednak za šňůrku a taky jsem ho měla jakoby schovaný v dlani, jak byl malinký, tak to šlo. Když tramvaj zastavila a otevřely se dveře, ten týpek nade mnou rychle po mém mobilu hrábnul, ale nechytil ho - jen díky tomu, že jsem ho měla pevně v ruce. Ten druhý vyskočil z tramvaje a okamžitě běžel pryč, tenhle nade mnou taky rychle vyskočil a běžel, ovšem bez mobilu. Lidi kolem na mě koukali jak blázni a paní za mnou mi říkala, že jsem měla štěstí - to nebylo štěstí, ale připravenost. Od té doby jsem se asi rok bála v dopravním prostředku vůbec mobil vytáhnout a dodnes když píšu v buse smsku, držím mobil oběma rukama.. Pozor i na tohle
|
Nehlásil, protože z vlastní zkušenosti vím, že to nemá cenu......
Alespoň teda v mém případě, nic, že bych musel vyhledat lékařské ošetření, se mi nestalo, taktéž mi nic nebylo odcizeno, takže PČR by ten případ stejně uzavřela s tím, že pachatel neznámý... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
To máš bohužel pravdu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|